- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Pamuk Panda nerelerdesin? En son acil şehir dışına çıkmam lazım diyordun, iyi misiniz
Teşekkür ederim cnm
A anneveoglusu Ya ben uzun zamandır yazacağım yazacağım bir türlü fırsat olmadı. Yorumlarını hep takip ediyorum hep pozitifsin hep yol göstericisin. Yaş itibariyle bir çoğumuzdan büyüksün yanılmıyorsam çok güzel ablalık yapıyorsun her birimize ♥ İyi ki sizin gibi insanlar var ♥ Burda çok güzel bir ortam oluştu gerçekten grubun diğer üyelerine de ayrıca teşekkür etmek istiyorum
A anneveoglusu benimde favori uyelerimden yasi bence bircogumuzdan buyuk ama sadece yasindan degil bence, anneveoglusu karakterinden dolayi olgun ♡♡ cok yerinde bir tespit yapmissin:)
Amin canım aynen valla sünnete bağlamıştım huy değişikliğini haklısın atak vardı dimi:) çok mızmızız çook
Bi kaç kez oturduk dedim sen hiç uyuma istersen ama çocuk dediğin akşam 9 da uyur lütfen uyutmaya çalış dedim gece boyunca ağlıyor ama uyutmuyor çocuğu bizle yatıyor diyor sizde yatın dinlenin dedim esprili dille ama aynı hamam aynı tas.... güzelliğin dillere destan olmuş =) bende merak ediyordum seni fikirlerini çok beğeniyorum çünkü maşallah
Çok güzelsin canımBenimde tr de bir kuzenim var, bazen whatsapp durum paylasimlarini goruyorum gece saat 2, oglusumla oynuyoruz diye resimler paylasiyor cocugun gozaltlari mosmor ama. Neden uyutmuyorsun diye sordum bir keresinde, babasi gec geliyormus babasi oglunu gorsun diye. Valla anlamiyorum bu kafalari.
Guzelim dimi dogru soyleyinvalla kadinlardan iltifat almak cok daha iyi geliyor daha samimi ♡♡ cok tesekkur ederim canim guzel sozlerin icin. Seni goremedim ama benim burada sohbetini begendigim bir kac uyeden birisin sende, icimden bir seste az guzel olmadgini soyluyor :)♡
Ya 4ten beri yarımşar saat uyuyor uyanıyor uykudan deli gibi ağlıyor dalamıyor bir türlü en geç 9 da uyurdu hala uyanık ayağımda sallıyorum şuan ama arada çığlık atıyor resmen misafirleri bile korkuttu bağırmasıyla inanamadılar karın şişkinliği falan yaparmış aşı acaba ağrısı falan mı var diye düşündüm bende ataktan mı acabacanım rotanın yanetkısı yok dıye biliyorum bızde de yanetkıolmamıstı. ataktandır yaa
Bayanlar sizin bebişler parmak emiyor mu? Benim kız son zamanlarda gece uyku arasında bile parmak emiyor. Önceleri acıktığından yapıyor sanıyordum ama doyurup yatırdıktan 1 saat sonra da aynı vaziyette buluyorum. Neye yormalıyım acaba bu parmak emmeyi?
Aman aç olmasın da, zaten sütüm gittiiii diye zırlıyorum sabahtan beriEmme refleksineya emzik,ya parmak ya da meme illa biri olacak emmek icin. Kendilerini rahatlatiyolar canim normal birsey benim kizimda oyle. Emzikten daha avantajli
Nasil oldun canim.Aman aç olmasın da, zaten sütüm gittiiii diye zırlıyorum sabahtan beriİyice kafam gitmesin Rahatlattın kuzum çok sağol ♥
Çok güzelsin canım ♥♥ MaşAllah
Hala ishalim devam ediyor ne yazık ki, kusma durdu onunla avunuyorumNasil oldun canim.
Mumkunse bir serum taktir canim kendine gelirsin, bosuna eziyet cekme artik ❤Hala ishalim devam ediyor ne yazık ki, kusma durdu onunla avunuyorumYarın da devam ederse acile gideceğim artık. Çok teşekkür ederim düşünüp sorduğun için ♥♥
Geçmiş olsun cnm umarım geçer gider biran önce üzme kendini sütde öyle kesilivermez hemen toparlar bir kaç güne merak etme:) bnm kızda emiyor valla acıkınca yapıyor özellikle gece ağlamıyor artık parmağını emiyor sesine uyanıyorum doyuruyorum bırakıyor inşallah geçicidir bende tedirgin oldum bırakmazsa diyeBayanlar sizin bebişler parmak emiyor mu? Benim kız son zamanlarda gece uyku arasında bile parmak emiyor. Önceleri acıktığından yapıyor sanıyordum ama doyurup yatırdıktan 1 saat sonra da aynı vaziyette buluyorum. Neye yormalıyım acaba bu parmak emmeyi?
Benimde tr de bir kuzenim var, bazen whatsapp durum paylasimlarini goruyorum gece saat 2, oglusumla oynuyoruz diye resimler paylasiyor cocugun gozaltlari mosmor ama. Neden uyutmuyorsun diye sordum bir keresinde, babasi gec geliyormus babasi oglunu gorsun diye. Valla anlamiyorum bu kafalari.
Guzelim dimi dogru soyleyinvalla kadinlardan iltifat almak cok daha iyi geliyor daha samimi ♡♡ cok tesekkur ederim canim guzel sozlerin icin. Seni goremedim ama benim burada sohbetini begendigim bir kac uyeden birisin sende, icimden bir seste az guzel olmadgini soyluyor :)♡
Çok sağol canımGeçmiş olsun cnm umarım geçer gider biran önce üzme kendini sütde öyle kesilivermez hemen toparlar bir kaç güne merak etme:) bnm kızda emiyor valla acıkınca yapıyor özellikle gece ağlamıyor artık parmağını emiyor sesine uyanıyorum doyuruyorum bırakıyor inşallah geçicidir bende tedirgin oldum bırakmazsa diye(
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar hanımlar
Sünneti sıkıntı olmadan atlattık şükür ama uyku sorununuz var uykuya dalamiyor
Kyvdeler bende idi pazartesi günü aranıza dönerim hepinizi tek tek öpüyorum
Ramazanımiz mübarek olsun hanımlar
Emzik niyetineBayanlar sizin bebişler parmak emiyor mu? Benim kız son zamanlarda gece uyku arasında bile parmak emiyor. Önceleri acıktığından yapıyor sanıyordum ama doyurup yatırdıktan 1 saat sonra da aynı vaziyette buluyorum. Neye yormalıyım acaba bu parmak emmeyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?