2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim bi tanıdığım şu saydıklarına sahip ve boşanmanın eşiğinden dönüp duruyor kadın herkes çok çok yardımcı olunca da sıkılıyor mu acaba bilemedim

Geçen gece ütü yapıyordum. Eşime de çamaşır katlamasını rica ettim, tatbi ki gülüm dedisonra geldi ütü odasına öptü beni. Katladın mı dedim, neyi dedi. Ben onu öyle anlamadım ki, sen Katlayacaksın sandım dedi. Yorgunum.... Dedi gitti (meğerse katlamış, beni deniyor) ben de biraz söylendim ütü yaparken kendi kendime (günahına girmişim)
Bu sabah baktım yatağımızı düzlüyor. (ben demeden)adam acıyor artık bana yayazık ben!
Geçenlerde bir de beni övmüş arkadaşına. Aaaa bunları neden bana demiyorsun dedim, şımarırsın dedi.. Şaka şaka ama öyle aşkım dedi, anladım şimdi neden cennet anaların ayakları altında demişler.

Arkadaşlar bebelerinizle ne gibi aktiviteler yapıyorsunuz? Nasıl oyuncaklar kullanıyorsunuz?Hergün yaptığınız rutinler neler? Ben kendimce araştırarak birşeyler yapıyorum ama belki değişik farklı fikirler olur.

Bunların hepsi var bende çok şükür. Annem yakın sık sık giderim, kv alt katta herşeye koşar, eşimde yapar sağolsun. İnsan bazı şeylerin içindeyken bunları normal karşılıyor. Hani bir nimetmis gibi görmüyor. Ama bambaşka sorunlarda olabiliyor ne yalan söyleyeyim.

Sen neleryapiyosun canim , biz sabah alırım klasik bi yatak keyfi yapar gulusuruz aynaya bakariz , zeka kartlarına hergun olmasada haftada 2 3 baktiriyorum, yere yatirip donduruyoeum yiz istu yaririp ayaklarıyla kendini ittiriyo cingirak vs veriyom hergin mutlaka bi sarkimiz var ingilizce 3 4 dkli onu söylerim aklima gelen bunlar

canım ya eşin yapmaz mı boyle seyler. biraz sen dile getirsen yapar belki. eşimin çokk yogun işleri ama evde oldugunda edıyor yardım kahvaltıyı hazırladı azönce. işlerde de erkeklerin aklına pek gelmez ben dıyorum şunu şunu yap dıye. bazen oda dıyor ama cokyorgun kıyamıyorum artık ramaza da gelıyor dyr. aksam yemeklerımız 20gundur kv.deden altkatımda çünkü. ben de epey zorlanmıstm 20gune dek ama akılları yenı baslarına geldı de gorduler teklıf ettıler. siz yakın mı oturuyorsunuz kv ile?

Kizlar erkek bebisleri olanlar , gecenlerde kv tutturdu bu dogustan peygamber sunnettli diye , gorunusu sanirim farkli evet ama ozelde develtte ayri ayri 3 4 doktr kontrol esnasinda baktıve hic bisey demedi, ayrica dedikleri sey bi sekil bozuklugu tıptahastalik olarak adi var oyle olsa bile cerrahi mudahalr gerektiren bisey , kabul ettiremiyorum bi turlu cok sanslisin fln diip duruyolar ustine bide kimseye nasip olmaz fln varmi cevrenizfe yada ilk bebislerde boyle bi durum , deriyi asafi dogru kaydirinca bizimki yine ayni kaliyor icinden o topcuk kafa cikmasi gerekiyomus sanirim bizdeoyle bisey yok

Bende sabah yatakta biraz oynatırım çok keyifli oluyor. Çıngıraklarımız var bizimde birde müzikli oyuncak kedi var çok dikkatini çekiyor. Tinimini hanım şarkısını çok seviyor. Şarkıları ben söyleyince daha çok ilgileniyor. Kitap okurum keyfi yerindeyse çünkü mızmızlanırken dinlemiyor. Konuşurum, konuşurken sürekli değişik tonlamalar yaparım seviyor onuda. Aynaya baktiriyorum aynada burnunu gözlerini falan gösteriyorum. Daha küçükler tabi yapılabileceklerimiz kısıtlı.

Aynen masalvs icin sakin ve uykulu olmasi gerekiuo var kitabimix arada okuyorum herseyi sıralıyorum büyüyen bebek diye bi app var orda ayina gore egzersiz oyin fln sunuyo videolarla ben ordan bakip kas egzersizlerini fln yaptiryorum

Aynen masalvs icin sakin ve uykulu olmasi gerekiuo var kitabimix arada okuyorum herseyi sıralıyorum büyüyen bebek diye bi app var orda ayina gore egzersiz oyin fln sunuyo videolarla ben ordan bakip kas egzersizlerini fln yaptiryorum
Ya cnm bn doğum tarihini giriyorum uygulamaya ama bize 5. Ay egzersizleri çıkıyor sende nasıl ayınızı doğru gösteriyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…