2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bunu bende çok merak ediyorum. Şap şup şap şup o el hep ağızda. Baş parmak çok tatlı. Keşfediyor falan dedim ama bu keşfetmeyi çoktan geçti.

Çok akıllıcabende fırsat bulunca bir denim bakım sandalyeye çıkıp da ne
Benim kızda bir haftadır her fırsatta emiyor , bazen süt alırken bile bakıyorum elini ağzına götürebiliyor açlıktan değil bence refleks den gibi

Ben öksürüyordum dünden beri güneş de öksürüyor nasıl üşüttük biz bu kadar ya, pzt günü doktora goturcem

Değil mi, şimdi emzirdim yatırdım (çok şükür lıkır lıkır sesi duydum, doydu diye umuyorum) ardından hemen parmak ağızda kendini uyutmaya çalışıyor. Emzik görevi olsa gerek :))

Oof of size de çok geçmiş olsun canım
Ya kendimden geçtim ben güneşe üzüldüm nasıl büyük insan gibi öksürmeye çalışıyor yavrum benim saol canım koca kış hasta olmadık şu baharlar bi guzel bi kötü havalar mahvetti bizi

Arkadaşlara katılıyorum çok yol gostwricisin,çokda iyi niyetlisin❤❤ iyi ramazanlar

elini tanıdığı için kızlar böyle tanıyorlrmıs bebekler ellerini yakında ayaklarını emeceklerr hazır olalım

Herkeze günaydın dün bende kendimi aştim 5 saat dışarıdaydım fazla huysuzluk etmedi neyseki anakucagindaki emniyet kemerlerini takiyomusunuz.ben ilkdefa dün taktım yoksa kendini atmaya kaliyo sipam ama açtırmi diyede düşünmedim değil

elini tanıdığı için kızlar böyle tanıyorlrmıs bebekler ellerini yakında ayaklarını emeceklerr hazır olalım
Ayaklarini emecegi gunu sabirsizlikla bekliyiyorum buyuk ihtimal cok sevimli olacaklaroğlumun elleri ciddi anlamda hep agzinda nerdeyse cikarmiyo diyebilirim.emerken bile göğsümün arasından parmağını sokmaya calisiyo

Sanırım benimki sadece sağ el baş parmağını tanıyacak ayakları konusunda babası ssğolsun yardımcı olup ağzına götürüveriyor ama pek beğenmedi galiba suratını buruşturuyor

Yurutec yuzunden kalcasi egri birini gordunuz mu ? Bana cok anlamsiz geliyor yurutecin zararlari. Bizim nesil yurutecle buyudu, bir sikintisi olan var mi ? Doktorlar parmak ucuyla yurumeye alisir diyor, ben hayatimda parmak ucuyla yuriyen bir insan gormedim. Olursada gider balerin olur fena mi ?, kalca cikigi olur diyorlar zaten bu cocuk kucakta durmaktan esit yuk binmiyorki kalcasina en azindan yurutec sabit bir oturak ? Tek mantiklisi oraya buraya carpar kazalara sebep olur denmesi ben zaten evi ona gore duzenleyecegim ?

10 da 10 bucukra
Gunde 10 15 dk dan fazla onermiyor sadece doktorlar , ben yurutece karsi degilim yegenim yurutecdeydi parmak ucina basiyordu 10 aylikken yurudu ilk basta parmak ucunde yurucem saniyordu bakti olmuyo 2 3 haftaya sonradan tam basti , gelinmz sadece ayakkabi giydir abla yurutece koyacaksan dedi o önlüyormus galiba, ben yurume arkadaslari oluyor ya onlardan da bakabilirim

Yeğenim 4 yaşında. 3,5 yaşına kadar falan parmak ucunda yürüdü. Şimdi yine ara ara parmak ucunda yürüyor ama düzeliyor. Yürüteçte fazla uzun süre bırakmamak lazım diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…