2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Allah iyiliğini versin çok güldüm "yazık ben"

Ya cnm bn doğum tarihini giriyorum uygulamaya ama bize 5. Ay egzersizleri çıkıyor sende nasıl ayınızı doğru gösteriyor mu
4 bittiyse 5 cikiyor ama bunu senin dogum tarihine gore degil ay basina gore yapiyor kuzum gecen daha 4.ay cikiyodu ay yenilenince 5 olmuş

Bende annemdekini getirrm belki yurutece binme yaslari gecri bizimkinin ama tutma suresi onemliymis gercekten bide ayakkabı muhabbeti ay buyusunler oyalasınlar biraz yuvarlanmaya baslasa atacam yere donsun dursun bahar temizligi ypmam lazimmm
ben gecenlerde yardımcı birini çağırmıstım ya yaptıfı hıcbıseyı begenmedım ıcıme sınmıyor hıc begenmedm hem de sonradan baktım dipköşe toz dolu kendım yapmam gerek ama bız yıllık temızlıgıbyapalım ona da sükür baharı geç

benim kullandıgım bir iki cümle olmustu konuşma esnasında büyükler el ayak çekınce.. Herkesden benım ıcın farklısın. Ve herkes gb çocuğa anne bakar düşüncesinde değilsindir umarım. Bana yaptıkların yardım etmek adında olmamalı çocuğumuza karşı benım senden tek farklı sorumluluğum onu beslemek. Sen besleyebılseydın sen de yapmalydın. bunun dışında herşeyde eşitiz. Oyüzden hiç üzmedi benı iş,yemek konularında da. Bu konusmayı yapmasaydım da yapardı eminim ama. kocalar yardımcı değil sorumlular bunu önce anneler bılecek

Ah bu kvler.. ben hiç dikkat etmedim uyanınca bakayım. Deriyi kaydırınca topcuk çıkmazsa peygamber sünnetli mi oluyormuş? Bir de dediğin gibi cerrahi işlem gerektiren bi durum öyle heveslenilecek bir sey değil. Bildiğim kadarıyla idrar deliği de daha altta mı ne oluyo o durumda

Arkadaşlar biz 69 günlük olduk. Çoklu gıda alerjimiz sebebiyle 30 gunlukken aptamil pregomin as alerji mamasina başlamıştık.sütüm maalesefki çok az ve kati diyet yaptığımdan sütümü arttiramiyorum bir türlü.bebeğim 1 haftadır yediği mamayi içmeyi reddediyor.bu mamadan başka alternatifimiz alerjiden dolayi yok.mama içine doktor tavsiyesiyle vanilya şurubu koydum yine icmiyor ve ben bebegime birsey olacak diye çok korkuyorum.mama icmeye ne kadar direnebilir ki.sütüm olsa takmicam ama o da yok.nolur bana ve bebegime dua edin tekrardan mama içmeye başlasın.başka tavsiyesi olan varsa da yazsın lütfen.icmedigi mamayi enjektörle kaşıkla veriyorum çıkarıyor her türlü

Gercekten zor oluyor. Ki bende calisan insanim bikac aya baslicam sonucta yani. Senin bide 2tane

Kizini kime birakacaksin :/ bide ben hafta ici her sabah 6h30da kahvalti hazirlamak icin uyanıyorum, eve geldimi yemek mutlaka hazir olmali. Beyfendi telefonu ile ask yasiyor sevgiliyken iyiydide babalikta bana göre sinifta kaldi. Atsak atilir mi

Bence hemen doktorunla görüşmelisin. Allah korusun bebek susuz besinsiz kalmasın

Artik yillik baharlık nasi denk gelirse

Iste hevesleniyolar anlatamiyorsunda , benimkinin delik ortada degil ustte yukari bakiyi yani , sende bi bakip yazsana kuzum aklima takildi

canımm yemek yapamadıgın oldugunda bişey diyor mu. Sana yani bir deee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…