2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Iste hevesleniyolar anlatamiyorsunda , benimkinin delik ortada degil ustte yukari bakiyi yani , sende bi bakip yazsana kuzum aklima takildi

Baktım kuzum da benimkinin de delik yukarı bakıyor. Belki öyle normaldir. Deriyi sıyırmayı beceremedim ya zaten bi sorun olsa o kadar bakıyo doktor derdi bir şey

Çok üzüldüm canım senin adına Allah şifa versin bebisine . Bu alerji çok garip bir hastalık çok uzun sürmez de geçer inşallah

canım çok geçmiş olsun aynı sıkıntıyı yaşadı arkadaşım da. mamayı bır turlu sevemedı oğlu gerçekten oldukça kötüymüş ozamanlar ekstra içine ne kattı sorayım ben bir. Bir de yılmadı üzülmeyi bıraktı hırs yaptı sütünü artırdı. ama sen dınlenebiyor msn sütü artıran ilk şey uyku. yemeklerın ben artırdıgına pek ınanmıyorum payı azdır yani. uyku ve su 。。 inşallah sütün hemen cogalır canm

Kim bakacak işte benim de sorunum o bilmiyorum... Valla benimkide telefon ile yaşıyor aynısı. Hiç kahvaltı hazırlanam hafta ici Aksam da olursa yaparim ama şimdi Ramazan ya iftara yapmak gerek Adama. Ahhh valla J
Atsak yaaa

Çok şükür ki annem bakacak gözüm arkada kalmayacak canım. O yönden şanslıyım. Umarım senin de netleşir de kafan rahatlar
İşte kv olmaz kesinlikle neler yaparlar birşeyler yedirirler gelen giden öpen bitmez zaten yaşlı kv zor yetisirir. Annemin evi değişmesi lazım ama hiç yanaşmıyor. Dışarıdan bakıcı mi olacak ne olacak bilemiyorum. Sen şanslısın

canımm yemek yapamadıgın oldugunda bişey diyor mu. Sana yani bir deee

Cok nadir yapmadigim oldu kuzum, yok bisey demez disaridan soylerdik ama surekli tekrar etse kavga ederiz mutlaka :) esimi annesi cok nazli buyutmus. 3 yasindayken olumden donmus bayagi uzerine titremisler falan. Ihale bana kaldi kaynanam kurtuldu

Cok nadir yapmadigim oldu kuzum, yok bisey demez disaridan soylerdik ama surekli tekrar etse kavga ederiz mutlaka :) esimi annesi cok nazli buyutmus. 3 yasindayken olumden donmus bayagi uzerine titremisler falan. Ihale bana kaldi kaynanam kurtuldu
of bu kv.ler oğlum olsaydı cam sılmeye kadar oğretcektım. Bukadar olmaz ya pohpohlamasınlar oğlanları. benımkı de burdan taaa izmire eşim üni okurken kıyafetlerını ütüleyıp kargoluyormus oha yani.pesssss dedım dıyunca

Ayyy ama sana karsi bu aliskanliklarini surdurmuyor ya sen ona bak valla istedigi kadar simartsaydi banada evlendikten sonra farkli olsaydi umrumda olmazdi :) cok tartistik cocuk bakimi konusunda ama anlasamadik. Bende saldim artik kendi haline napayim :)

Kim bakacak işte benim de sorunum o bilmiyorum... Valla benimkide telefon ile yaşıyor aynısı. Hiç kahvaltı hazırlanam hafta ici Aksam da olursa yaparim ama şimdi Ramazan ya iftara yapmak gerek Adama. Ahhh valla J
Atsak yaaa

Krese veremiyor musun kuzum? Burada devlet kresleri var calisan anneler cok uyguna krese veriyorlar bebekleri. Bebek bezini 1 ay kres, 1 ay aile karsiliyor. Bebek mamasi falan fiyata dahil. Yok mu orada boyle bir sey? Kimseye minnet etmezdin en azindan

insan tartısınca daha da sinirlenıyor ben deli oluyorum mesela bişey oldugunda eşim tartısma uzamasın tmm konusmayalım sakinleş dıyor bn de aksıne o an o sorunu cozmeden susamıyorum. Sonra o sınırlenıyor ben de sınırınimden gıdıp aglıyorum sonra 5,10dkya onun sınır gecıyo gelıyor busfer ben tum gun burnundan getırıryorum bz de buna çözum bulamadık. bi ara alttannalma sıramız vardı sorun cıkınca. ama cocuk oldugundan berı ben hep sıramı devrettım glb sabır kalmadı ufak seylere sen de mesela o bıseyı meydanda mı bıraktı eve gelnce bunu buraya koymussun de ve o kaldrsn. ben boyle boyle ogrettım hala dha bıdaha yapmasın dye eşyasını vs kaldırmam. gecen dedımnkı supurgeyı koyar msn yerıne unutmus. ama hıc sesımı çıkarmadım ertesı gn oldu ıse gıttı geldı supurge hala senı beklıyor dedım almadım antrenın ortasından asla. paşa paşa kalktı koydu. alışmasın

Hahahah valla cok tatli bir ciftsiniz hayal edebiliyorum ev hallerinizi ♡ siz kari koca uyumlusunuz cici benim boyle seyler yapmam taa ki tekrar ben o seyi kaldirana kadar surer:) esim iyidir hostur ama onunla inatlasmam hic hosuna gitmez :) seviyorum ama Kocami idare edebiliyorum cok sukur evide cocuklarida yoksa zor olurdu. Yuvarlanip gidiyoruz Hayli ananc bir yapim varmis evlendikten sonra farkettim

Senin ve bebeğin için ne iyi olacaksa o olsun kuzum

senin gb guzel bı kadınla gecınmeyecek erkek olamaz zaten onun da seni idare ettıgı anlar vardır eminimm bence de çok anaçsın maşallah. Eşim 2. cocuk olursa bir gun değişir mi bılmıyorum daha 2yıllık evlıyız bakalım zaman bızleri nelere sürükleyecek

Baktım kuzum da benimkinin de delik yukarı bakıyor. Belki öyle normaldir. Deriyi sıyırmayı beceremedim ya zaten bi sorun olsa o kadar bakıyo doktor derdi bir şey
Bnde oyle dusunuyorum doktor bakti diyorum , simdi belli olmaz anlamamıştıronlar buyunce belli olur diyo bide kv

Burdakresler genlde 1bucuk yas istiyo malesef buse oyle demisti o yuzden bakici alternatifi kaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…