Esim 11 de kalkar 12 de kahvalti yapar 1de sporunu yapar 3de ogle uykusunu uyur. Sonra bebegi alir ben aksam yemegini hazirlarim. 1 saat baksa butun gun ben baktim der. Annem ise gelirken tost ekmegi ile kasarini alir kendi yer ben tokum der. Ama en azindan evi supurur utu yapar. Utuyu esimde yapiyor. O yapmasa o yapacak. Benim itulencek birseyim yok zaten. Kayinvalidemi soylemek bile istemiyorum. Lohusayken 1 de kalkarlardi butun gun tv izlerdi.canım ya eşin yapmaz mı boyle seyler. biraz sen dile getirsen yapar belki. eşimin çokk yogun işleri ama evde oldugunda edıyor yardım kahvaltıyı hazırladı azönce. işlerde de erkeklerin aklına pek gelmez ben dıyorum şunu şunu yap dıye. bazen oda dıyor ama cokyorgun kıyamıyorum artık ramaza da gelıyor dyr. aksam yemeklerımız 20gundur kv.deden altkatımda çünkü. ben de epey zorlanmıstm 20gune dek ama akılları yenı baslarına geldı de gorduler teklıf ettıler. siz yakın mı oturuyorsunuz kv ile?
senin gb guzel bı kadınla gecınmeyecek erkek olamaz zaten onun da seni idare ettıgı anlar vardır eminimmbence de çok anaçsın maşallah. Eşim 2. cocuk olursa bir gun değişir mi bılmıyorum daha 2yıllık evlıyız bakalım zaman bızleri nelere sürükleyecek
Esim 11 de kalkar 12 de kahvalti yapar 1de sporunu yapar 3de ogle uykusunu uyur. Sonra bebegi alir ben aksam yemegini hazirlarim. 1 saat baksa butun gun ben baktim der. Annem ise gelirken tost ekmegi ile kasarini alir kendi yer ben tokum der. Ama en azindan evi supurur utu yapar. Utuyu esimde yapiyor. O yapmasa o yapacak. Benim itulencek birseyim yok zaten. Kayinvalidemi soylemek bile istemiyorum. Lohusayken 1 de kalkarlardi butun gun tv izlerdi.
Çocuğu taşırken sırtı ağrıyormuş bende ev süpürürken belim ağrıyor dedim o süpürür ben silerim gerçi eskiden de yapardı ama hamileliğimi öğrendikten sonra daha da süpürge yapmadımBen cook sansizim galiba ne cocuk bakio ne ev isi yapiyor
Bnde oyle dusunuyorum doktor bakti diyorum , simdi belli olmaz anlamamıştıronlar buyunce belli olur diyo bide kv
Sagol canimcanım gecmıs olsun halsizlik ne durumda anneler hasta olmamalı yaa
kızlar çalışırken bakıcı bakacaksa gizli kamera düşünüypr musunuz. Ben kımseye guvenemezdım ya bakıcı bakacak olsaydı.Çocuğu taşırken sırtı ağrıyormuş bende ev süpürürken belim ağrıyor dedim o süpürür ben silerim gerçi eskiden de yapardı ama hamileliğimi öğrendikten sonra daha da süpürge yapmadımcanım sen ne zaman başlayayacaksın işe annen çok mu uzak
haydaa nasıl birden oldu ya Allah şifa versınSagol canim
Halsizlik var atesimde cikmaya basladi
Dr a gittim az once geldim. Cok kotuymus hapla bile gecmez igne olman lazim dedi.
Benim eşim de her sabah kahvaltı hazırlar işe gider. Ama buna hiç iş yaptirmamislar. Temizlikten anlamıyor dağınık birde. Yardım et diyince ediyor. Aslında yardım değil yapmaları gerekiyor ben yetişemiyorum. Sirf çalışıyor diye, valla çalışma hayatı daha rahat. Akşama kadar proje çiziyor ince iş ama bende yoruluyorum. Zaten tartıştık benim çocuğum değil tek onunda sorumlulukları var.Hiç kızmıyor musun eşine bebek var sorumluluk var sonuçta. Valla eşim sağ olsun yapıyor dün dip köşe temizlik yaptık bugün perdeleri yıkıyorum asıyor. Çocuk konusunda tecrübesi hiç yok benim yiğenlerden gördüm en azından ama yapmaya çalışıyor bugün ilk defa altını aldı 3 ay olduyapmadığı anlar da oluyor ama iki trip işi çözüyor bir de şunun da etkisi var eşim bekar hayatında kendi yaptığı için (ünv ve memurluk), kvde de yaptırmış hiç kızı yok onun faydası çok etkili olmuş hala da yapar annesine yardımı gittiğimizde
Çok geçmiş olsun canım ya. Dikkat et kendineSagol canim
Halsizlik var atesimde cikmaya basladi
Dr a gittim az once geldim. Cok kotuymus hapla bile gecmez igne olman lazim dedi.
Eylulde komsumuz bakacak simdilik planimiz o bizim ama dedigin gibi esimi ikna edip ben de eve kamera koymayi dusunuyorum canim. Tanidigim kisi hatta ogrencimin annesi ama iste insan kimseye guvenemiyorkızlar çalışırken bakıcı bakacaksa gizli kamera düşünüypr musunuz. Ben kımseye guvenemezdım ya bakıcı bakacak olsaydı.bsebse
Yok cnm gizli koymam da yaşam alanlarına düşünüyorum haber veririm ama zaten güvendiğim kişilerin referansı olmadan bırakmam kimseye bir kaç kişi bulduk gibi .. eylülde başlayacağım ben işe bebeğimde 7buçuk aylık falan olacak çok derste almayacağım inşallah..Allah hepimizi hayırlı vicdanlı kişilerle karşılaştırsın. Daha aylar var ama ben üzülmeye başladım bilekızlar çalışırken bakıcı bakacaksa gizli kamera düşünüypr musunuz. Ben kımseye guvenemezdım ya bakıcı bakacak olsaydı.bsebse
Benimkide. Onune koy onunden kaldir seklinde buyutmus. Hic birsey yapmamis esim ceremesini ben cekiuorum su anCok nadir yapmadigim oldu kuzum, yok bisey demez disaridan soylerdik ama surekli tekrar etse kavga ederiz mutlaka :) esimi annesi cok nazli buyutmus. 3 yasindayken olumden donmus bayagi uzerine titremisler falan. Ihale bana kaldi kaynanam kurtuldu
Canım uykuya geçiş probleminiz devam ediyor mu benim kız dün gece 12ye kadar kaç kere uyuyup uyandı sayamadım bile uyutmaya başlayınca çılgınlar gibi ağladıEylulde komsumuz bakacak simdilik planimiz o bizim ama dedigin gibi esimi ikna edip ben de eve kamera koymayi dusunuyorum canim. Tanidigim kisi hatta ogrencimin annesi ama iste insan kimseye guvenemiyor
Cok kucuk olcak daha o yasta almazlae kuzum muhtemelen ya. Valla hic sanmam burda bez versin mama versin. Bizim burda imkanlar cok kotu. Devlet kurumunda calisiuorum ama kresi birak yemekhanemiz bile yok misalKrese veremiyor musun kuzum? Burada devlet kresleri var calisan anneler cok uyguna krese veriyorlar bebekleri. Bebek bezini 1 ay kres, 1 ay aile karsiliyor. Bebek mamasi falan fiyata dahil. Yok mu orada boyle bir sey? Kimseye minnet etmezdin en azindan
Canım benim şansım kv.pek iş sevmezmiş kız erkek dememiş hepsini çalıştırmışBenimkide. Onune koy onunden kaldir seklinde buyutmus. Hic birsey yapmamis esim ceremesini ben cekiuorum su an
Evet canim devam ediyor ya. Dedigin gibi uyku saati gelince uzerime bi agirlik cokuyor kendi kendimi telkin ediyorum gecicek bu surec gecicek kizma uzulme diye. Zaten birakayim uyusundan gectim artik bi ayagimda uyudu, bi kolumda, bi memede ..ama dedigin gibi hep aglamali sizlamaliCanım uykuya geçiş probleminiz devam ediyor mu benim kız dün gece 12ye kadar kaç kere uyuyup uyandı sayamadım bile uyutmaya başlayınca çılgınlar gibi ağladıen son ayağımda uyudu. Eskiden Uyku saati gelecek diye beklerdim şimdi korkudan hiç gelmesin istiyorum
Yaa deme bizimki de yapıyor şimdi ilk çocuk diye mi ikincide yapmiycaksa şimdiden söylesin yapmıyımDegismez ins canim♡ Ilkinde esim altini degistirir, uyuturdu. Ben dinleneyim diye oyalardi. Ilk cocuk hevesiydi sanirim
Hep eleştiri alıyorum ben erkek çocuk mu bakarmış yemek mi yaparmış bende ben annesiysem o da babası yemek konusunda o da acıkıyor diyorumbenim kullandıgım bir iki cümle olmustu konuşma esnasında büyükler el ayak çekınce.. Herkesden benım ıcın farklısın. Ve herkes gb çocuğa anne bakar düşüncesinde değilsindir umarım. Bana yaptıkların yardım etmek adında olmamalı çocuğumuza karşı benım senden tek farklı sorumluluğum onu beslemek. Sen besleyebılseydın sen de yapmalydın. bunun dışında herşeyde eşitiz. Oyüzden hiç üzmedi benı iş,yemek konularında da. Bu konusmayı yapmasaydım da yapardı eminim ama. kocalar yardımcı değil sorumlular bunu önce anneler bılecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?