2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
resmen yagmurda gezmeyı özlemişim yıne bir d.gunu aksama. hedıye almaya cıktık esımle şemsıye almayı unutmusuz arabayı uzaga bıraktık aman dedım sırılsıklam neguzel okde ıyı geldıkı sevgıllktekı gb hıssettm

Cok kucuk olcak daha o yasta almazlae kuzum muhtemelen ya. Valla hic sanmam burda bez versin mama versin. Bizim burda imkanlar cok kotu. Devlet kurumunda calisiuorum ama kresi birak yemekhanemiz bile yok misal

Yani kadinlarin is hayatinda aktif olabilmeleri icin secenekleri cogaltmalari lazim. Burada da dogum izni 4 ay ama bayagi yardimci oluyorlar anneye ise baslarken. Bakicida bir secenek tabi ama devlet yardimi olmadan cok pahali olmaz mi haftada 5 gun? Egitimli bakicilar mi birde? Sertifikasi vs var mi? Bizde oglum icin kres ve bakici ariyoruz diye belediyeye yazdirdik bir bakici cikti ama iste kres daha profesyonel geliyor Egitimlide olsalar :/

Hep eleştiri alıyorum ben erkek çocuk mu bakarmış yemek mi yaparmış bende ben annesiysem o da babası yemek konusunda o da acıkıyor diyorum
evet surekli burda da oğlum yorgun lafı gecyor bn de havız basnda guneslenmıyorum dedım gecen kızıp da yapmak zorunda dedm takılıyolar ekmegnı ben yaglardım dıye eskı hayatı coktan bıttı yenı duzen var dıyorum başından beri

İnşallah atlatacağız bugünleri yazık onlarda çok yoruluyor. Sizin 40. Hafta 19.ydu demi bizim de 20ydi nasıl benzer durumlar yaşıyoruz böyle..

En iyisini yapıyorsun valla nasıl alışırsa öyle gidiyor.. evlendiğimizden beri balkon yıkama görevi eşimde bir kere yapsam bana geçecek biliyorum hiç dokunmuyorum.. beraber yaşıyoruz Kahsen in dediği gibi kim ne derse desin umrumda değil valla.. benim annem bile ablama derdi eşi iş yapıp bebek baktığında sen al diye hiç dinlemedi kimseyi ben yetişemiyorum napayım dedi geçti.. bizde ayaklarımızı uzatıp yatmıyoruz sonuçta. Yardım ediyoruz onlara

Benimkide. Onune koy onunden kaldir seklinde buyutmus. Hic birsey yapmamis esim ceremesini ben cekiuorum su an

Ne kadar benziyor kocalarimiz. Bizimkinin birde kahve kulturu var. Bana gecen hafta evi kendi supuren supurge makinalarindan aldi birde ee artik yardim et demezsin diyor. Tum derdim evi supurmekti zaten

Ne kadar benziyor kocalarimiz. Bizimkinin birde kahve kulturu var. Bana gecen hafta evi kendi supuren supurge makinalarindan aldi birde ee artik yardim et demezsin diyor. Tum derdim evi supurmekti zaten
nerden almış nerden burda var mı acaba ben de istiyorum

vardir mutlaka ama kur farkindan belki biraz pahali olabilir. Guzel supuruyor ha yatak altina koltuk altlarina giriyor odalari dolasiyor haznesini kontrol ediyorum tozu cok iyi aliyor ,benimde toza alerjim var her gun yatak altini supuremiyordum yani iyi oldu iyi

Var var bende araştırıyorum eşime alcam

ay coktatlı ya hayal ettım de hahahahaha nete bakıcam varsa bi yoklıcam.kocişi bana dıcek ztn ben süpüruyrm buna ne gerek var

Gecmis olsun canim. Var mi yardim edecek, cocuklara bakacak biri iyilesene kadar?
Geçmiş olsun cnm hemen etki eder inşallah.. bebekle hastalık daha bir zor oluyor sende 2 tane birde Allah yardımcın olsun❤
Cok sagolun kizlar
Yardim edecek annem gelebilir sanki ama ramazanda başlıyor
Kardeslerim var biri unv. Giden sanmiyorum gelir mi
Cok zor ya insallah ayaklanirim bir an once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…