2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İnşallah atlatacağız bugünleri yazık onlarda çok yoruluyor. Sizin 40. Hafta 19.ydu demi bizim de 20ydi nasıl benzer durumlar yaşıyoruz böyle..
Evet 40. Hafta 19 ocak. Gercekten ya cok enteresan ayni seyler yasaniyor. Hem de nasil mahvolma simdi de kolumda uyudu mesela sirtim belim koptu. O da aglamaktan gozleri agrimistie yani. Ben bizim ki duzeldi dedikten 1 gün sonra seninki de duzelecek insallah

Daha bekliycem mecbur cocuk bakici icin de kucuk bir de sut sagabilcegim bir isim yok diye. Malesef isim bir ucta annem baska bir ucta

Canım benim şansım kv.pek iş sevmezmiş kız erkek dememiş hepsini çalıştırmış birde der bana seninkine yemek yapmayıda öğrettim ev işini de diye..Allah razı olsun dedim
Ay ne hos bemimki onune gotur onunden kaldir. Yani esofmani bile oldugu yerde cikarip ayaklarindan birakir. Hep yuzune de soylerim sen iyi yapmadin diye. Ama burfa utusunu kendi yapio supur dedigimde supuruo elinden geldigince uyduruk. Alisverisi yapio falan makine bosaltio ara ara ben soylersem tabi bunlar ama genelde sorumsuz rahat. Sen talimat ver ben yaparim dedi bugun en son

Burda kreslerde cok kotu kuzum ne haberler neler neler cikti.. valla tuzlu olcak ama benim maasim daha yuksek en azindan maasim olcak. Muhendis oldugum hep disarda arazide fabrikada oldugum icin yeri geliyor gece mesaisi yeri geliyor haftasonu denetinleri ve bayranlarda calistigim icin maasima ek her ay sirf bin liraya yakin para aliyorum ayiptir soylemesi.. egitim onemli ama daha onemlisi karakteri insan olmasi.. Rabbim iyilerle karsilastirsin hepimizi evlatlarimizi..

Bende aynini diyorum. Oglun hic yardim etmio diorum bizim orda kadin isidir dio. Dedim burasi artik sizin orasi degil ve bende calisan bir insanim ben anneysem o da babasi. Bisey demiyor sonra

Ne kadar benziyor kocalarimiz. Bizimkinin birde kahve kulturu var. Bana gecen hafta evi kendi supuren supurge makinalarindan aldi birde ee artik yardim et demezsin diyor. Tum derdim evi supurmekti zaten
Benimkide evi supurse ayda 1kere o da. Dio ki bem temizlik yaptim. Evet o yaptigi temizlik oluyor

Burda baya pahali ben kiyamadim o kadar yoksa cok iyi evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…