2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım incelemissin okumussun herhalde. Peki bu red ne kadar sürüyor bir ayı geçeni iki ayı bulani falan gördün mü? Benimki giderek uzaklasiyor bir ayı da geçti.

Canım eğer üyeysen sayfanın arama bölümünde #üçdörtaydakiemmeproblemi ve #atakhaftası etiketlerini aratıp çıkan yazıları ve açılan postları oku. Postlarda yorum olarak da danışmanların tavsiyeleri var. Genel olarak 3-4 ay arası meme reddi yaşanırmış. Bir de 10-11 ay arası aynısı olurmuş. Sebep olarak da 3. ayda bebeklerin etrafı keşfetmeleri gösteriliyor. Bebeğin dikkatini dağıtacak gürültü, konuşma, tv, müzik vs olmamalı. Gündüzleri emzirmede problem olur genelde deniyor. Gündüzleri uyandıktan sonra emzirmek daha kolaymış. Buna bağlı olarak da bebeği gündüzleri uyku sinyalini gördüğünüz anda yatırmalısınız. Uyku sinyali gözlerini kaşıma, esneme, kulağını kaşıma vs. Grupta güzelce anlatılmış. Önemli olan bebeğin uykusuna dikkat etmek ve yılmadan memeyi vermeye devam etmek canım

Günayyyydınnnn Güzeller güzeli anneler Ramazanımız hayırlı olsun inşallah. Oruç tutamıyorum emzırdıgım ıcın fitresini vereceğiz inşallah. Ama sonrasında tekrar tutmak gerekıyor dimi fitresi verınce borc kalkmıyordu sanırım

Bende hakkımı hepsinden yana kullanmak istiyorum esneme taktiğine bayıldım bende deneyeceğim bunu

Durum vahim seninde devreler yanmis kuzum F hicbiri diyorum

Günaydın cnm bu durumda tutamadığımız oruçların karşılığını vermek gerekiyor mu acaba benim aklıma gelmemişti borç sayılmıyor mu babannem tutamaz verirdi ama o sonrada tutamayacağı için veriyor sanıyordum ben hamilelikte tutamadığında da verdin mi ben geç öğrendiğim için bilmeden tutmuştum geçen sene oruçlarımı

Arkadaşlar tutamadim fitresini vereyim diye bir şey yok şeker hastasi vs tutamiyacak olanlar veriyor fitreyi sagligi yerinde olanlar tutacak emzirme hamilelik hastalik adet vs durumlarda daha sonra kazasi tutuluyor parayla vs sekilde saglik durumunuz elverdi surece tutmak zorundasiniz
Tesekur ederi teyzesi insallah cabuk atlatiriz Z zeLina

Evet canım sağınca içiyor biz mama da kullanıyoruz dr tavsiyesiyle 4.ay ek gıdaya bile geçebiliriz dedi dr.ama tavsiyem biberon değil de alıştırma bardağı kullan benim kız alıştı biberona yavaş akışlı alsam da

Aynen canım daha sonra tutamayacak olanlar karşılığını veriyor bizimki geçici bi durum bizler ömrümüz yeterse inşaallah tutacağız ilerleyen zamanlarda

Aynen canım daha sonra tutamayacak olanlar karşılığını veriyor bizimki geçici bi durum bizler ömrümüz yeterse inşaallah tutacağız ilerleyen zamanlarda
Sağolun kızlar baktım bende şimdi netten öyle diyor.. öbür türlü olsa regl olduğumuzda da vermemiz gerekirdi zaten inşallah sonra tutarız benim sütüm çok az tutarsam hiç kalmayacak gün içinde yiyip içmezsem akşama bile çıkmıyor çünkü bebeğimi azıcıkta olsa mahrum etmek istemiyorum

Bende hamileleigmde hocaya sormustuk , sonrasinda rutabilme imkanimiz oldugu icin para vermeye gerek yok kizlar

Belki yavaş yavaş azaltarak bırakabilirsin canım birden kesilmez de. Sana kesinlikle mamayı bırakmalısın demiyorum yanlış anlama. Niyetin varsa deneyebilirsin demek istiyorum

Yok canım yanlış anlamam 1,5 aylıkken sadece anne sütü veriyordum ama kontrole Bi gittik çok az kilo almış ağlaması biz gazdan biliyorduk aç olduğu içinmiş. Benim sütüm iki göğüsten sağıyorum bazen 90 bazen 50 hani uyurken sağıp atayım diyecek sütüm olmuyor bugün dr a gideceğiz bakalım

aslonda şöyle ben son 2yıldır açlık şekeri durumumdan dolayı tutamadım onları verıyorduk fıtresini. hamılelk cocuk olmasa bu yıl da deneyecektım sonrasında yne tutamazsam dıye verecektık bz de ondan karıstırdım sanırım Papatyamaviss

Benim artık o kadar bile çıkmıyor inşallah güzel haberlerle dönün cnm bu arada bende sizin fotonuza bayıldım yapılacaklara ekledim

Anladım cnm benimde aklıma gelmemişti ama gerekiyorsa eksik bişey yapmak istemem diye baktım gerek yok yazıyor nettede

Anladım cnm benimde aklıma gelmemişti ama gerekiyorsa eksik bişey yapmak istemem diye baktım gerek yok yazıyor nettede
tamam canım ben sonrasında yne aynı sorunu yasarsam dıye verelim dedı eşim de herlde..ben oruc tutamyorum hamılelık oncesınden son 2yıldır. bayılıyorum kan şekerim dusuyor ve ayaga kalkamıyorum cok vıcdan yapıyorum ama malesef saglık en önde

Canım sağlığın yerinde iken kazasını tutarsın sağlığı yerine gelmeyecek olanlar oruç fidyesi öder.
Fitre ise ramazan ayında şartları taşıyan her müslümanın vermesi gereken zekattır.Bu yıl diyanetin belirlediği miktar 23 TL. Fidye ve fitre miktarı aynıdır.
Kışın günler kısa iken tutulabilir

Tabiki cnm hele şimdi bebişlerle daha da önemli kendimiz iyi olursak onlara bakabiliriz vicdan yapma onun kolaylığıda verilmiş zaten dinimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…