Canım incelemissin okumussun herhalde. Peki bu red ne kadar sürüyor bir ayı geçeni iki ayı bulani falan gördün mü? Benimki giderek uzaklasiyor bir ayı da geçti.
Bende hakkımı hepsinden yana kullanmak istiyorumÖdüllü sorumuz geliyor, gece birde kaka yaptigi icin uyanan bebegimi tekrar uyuması için aşağıdaki şıklardan hangisi ile tekrar gece 3 buçukta uyutabilmişimdir?
A-) 30 kere aynı ninniyi söylemek
B-) 20 kere esneme taklidi yapmak
C-) 30 dk pış pış yapmak
D-) Emzirmek
E-) Hepsi
Soruyu bilene beğen tuşu bedava
Durum vahim seninde devreler yanmis kuzum F hicbiri diyorumÖdüllü sorumuz geliyor, gece birde kaka yaptigi icin uyanan bebegimi tekrar uyuması için aşağıdaki şıklardan hangisi ile tekrar gece 3 buçukta uyutabilmişimdir?
A-) 30 kere aynı ninniyi söylemek
B-) 20 kere esneme taklidi yapmak
C-) 30 dk pış pış yapmak
D-) Emzirmek
E-) Hepsi
Soruyu bilene beğen tuşu bedava
Günaydın cnm bu durumda tutamadığımız oruçların karşılığını vermek gerekiyor mu acaba benim aklıma gelmemişti borç sayılmıyor mu babannem tutamaz verirdi ama o sonrada tutamayacağı için veriyor sanıyordum ben hamilelikte tutamadığında da verdin mi ben geç öğrendiğim için bilmeden tutmuştum geçen sene oruçlarımıGünayyyydınnnn Güzeller güzeli anneler Ramazanımız hayırlı olsun inşallah. Oruç tutamıyorum emzırdıgım ıcın fitresini vereceğiz inşallah. Ama sonrasında tekrar tutmak gerekıyor dimi fitresi verınce borc kalkmıyordu sanırım
Günaydın cnm aminGuzeller gunaydin herkese hayirli ramazanlar oructutanlarinkini allah kabul etsin tutamayanlarada nasip etsin tekrarini tutayi
Canım ben doktora azalmaz mi diye sordum hayır o temas olduğu için azalmaz dedi. Sen sagip verince biberonla içiyor mu? Ben de onu denicem artık çünkü çok az emiyor bir hafta olacak kaka yok da yok. Gerçi doktor biberonu şimdi deneme on gün falan bekle dedi ama korkuyorum ondan da icmezse diye.
Aynen canım daha sonra tutamayacak olanlar karşılığını veriyor bizimki geçici bi durum bizler ömrümüz yeterse inşaallah tutacağız ilerleyen zamanlardaGünaydın cnm bu durumda tutamadığımız oruçların karşılığını vermek gerekiyor mu acaba benim aklıma gelmemişti borç sayılmıyor mu babannem tutamaz verirdi ama o sonrada tutamayacağı için veriyor sanıyordum ben hamilelikte tutamadığında da verdin mi ben geç öğrendiğim için bilmeden tutmuştum geçen sene oruçlarımı
Arkadaşlar tutamadim fitresini vereyim diye bir şey yok şeker hastasi vs tutamiyacak olanlar veriyor fitreyi sagligi yerinde olanlar tutacak emzirme hamilelik hastalik adet vs durumlarda daha sonra kazasi tutuluyor parayla vs sekilde saglik durumunuz elverdi surece tutmak zorundasiniz
Tesekur ederi teyzesi insallah cabuk atlatiriz Z zeLina
Sağolun kızlar baktım bende şimdi netten öyle diyor.. öbür türlü olsa regl olduğumuzda da vermemiz gerekirdi zaten inşallah sonra tutarız benim sütüm çok az tutarsam hiç kalmayacak gün içinde yiyip içmezsem akşama bile çıkmıyor çünkü bebeğimi azıcıkta olsa mahrum etmek istemiyorumAynen canım daha sonra tutamayacak olanlar karşılığını veriyor bizimki geçici bi durum bizler ömrümüz yeterse inşaallah tutacağız ilerleyen zamanlarda
Günayyyydınnnn Güzeller güzeli anneler Ramazanımız hayırlı olsun inşallah. Oruç tutamıyorum emzırdıgım ıcın fitresini vereceğiz inşallah. Ama sonrasında tekrar tutmak gerekıyor dimi fitresi verınce borc kalkmıyordu sanırım
Bende hamileleigmde hocaya sormustuk , sonrasinda rutabilme imkanimiz oldugu icin para vermeye gerek yok kizlarGünaydın cnm bu durumda tutamadığımız oruçların karşılığını vermek gerekiyor mu acaba benim aklıma gelmemişti borç sayılmıyor mu babannem tutamaz verirdi ama o sonrada tutamayacağı için veriyor sanıyordum ben hamilelikte tutamadığında da verdin mi ben geç öğrendiğim için bilmeden tutmuştum geçen sene oruçlarımı
Belki yavaş yavaş azaltarak bırakabilirsin canım birden kesilmez de. Sana kesinlikle mamayı bırakmalısın demiyorum yanlış anlama. Niyetin varsa deneyebilirsin demek istiyorum
aslonda şöyle ben son 2yıldır açlık şekeri durumumdan dolayı tutamadım onları verıyorduk fıtresini. hamılelk cocuk olmasa bu yıl da deneyecektım sonrasında yne tutamazsam dıye verecektık bz de ondan karıstırdım sanırımGünaydın cnm bu durumda tutamadığımız oruçların karşılığını vermek gerekiyor mu acaba benim aklıma gelmemişti borç sayılmıyor mu babannem tutamaz verirdi ama o sonrada tutamayacağı için veriyor sanıyordum ben hamilelikte tutamadığında da verdin mi ben geç öğrendiğim için bilmeden tutmuştum geçen sene oruçlarımı
Benim artık o kadar bile çıkmıyorYok canım yanlış anlamam 1,5 aylıkken sadece anne sütü veriyordum ama kontrole Bi gittik çok az kilo almış ağlaması biz gazdan biliyorduk aç olduğu içinmiş. Benim sütüm iki göğüsten sağıyorum bazen 90 bazen 50 hani uyurken sağıp atayım diyecek sütüm olmuyor bugün dr a gideceğiz bakalım
Anladım cnm benimde aklıma gelmemişti ama gerekiyorsa eksik bişey yapmak istemem diye baktım gerek yok yazıyor nettedeaslonda şöyle ben son 2yıldır açlık şekeri durumumdan dolayı tutamadım onları verıyorduk fıtresini. hamılelk cocuk olmasa bu yıl da deneyecektım sonrasında yne tutamazsam dıye verecektık bz de ondan karıstırdım sanırımPapatyamaviss
tamam canım ben sonrasında yne aynı sorunu yasarsam dıye verelim dedı eşim de herlde..ben oruc tutamyorum hamılelık oncesınden son 2yıldır. bayılıyorum kan şekerim dusuyor ve ayaga kalkamıyorum cok vıcdan yapıyorum ama malesef saglık en öndeAnladım cnm benimde aklıma gelmemişti ama gerekiyorsa eksik bişey yapmak istemem diye baktım gerek yok yazıyor nettede
Günayyyydınnnn Güzeller güzeli anneler Ramazanımız hayırlı olsun inşallah. Oruç tutamıyorum emzırdıgım ıcın fitresini vereceğiz inşallah. Ama sonrasında tekrar tutmak gerekıyor dimi fitresi verınce borc kalkmıyordu sanırım
Tabiki cnm hele şimdi bebişlerle daha da önemli kendimiz iyi olursak onlara bakabiliriz vicdan yapma onun kolaylığıda verilmiş zaten dinimizdetamam canım ben sonrasında yne aynı sorunu yasarsam dıye verelim dedı eşim de herlde..ben oruc tutamyorum hamılelık oncesınden son 2yıldır. bayılıyorum kan şekerim dusuyor ve ayaga kalkamıyorum cok vıcdan yapıyorum ama malesef saglık en önde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?