- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
evet canım eşimle konstuk dogru dıyorsun o hem fıdye hem fıtreyı verıcez demiş normalde tutamadıgım ıcın.cok sukur herzaman elimizden geldıgınce verıyoruz fitreyi de. Allahım tum darda olanlara bu mübarek ayda yardım etsınCanım sağlığın yerinde iken kazasını tutarsın sağlığı yerine gelmeyecek olanlar oruç fidyesi öder.
Fitre ise ramazan ayında şartları taşıyan her müslümanın vermesi gereken zekattır.Bu yıl diyanetin belirlediği miktar 23 TL. Fidye ve fitre miktarı aynıdır.
Kışın günler kısa iken tutulabilir
Benim artık o kadar bile çıkmıyorinşallah güzel haberlerle dönün cnm bu arada bende sizin fotonuza bayıldım yapılacaklara ekledim
canım oğlum kirki çıkmadan meme reddi demeyelim de beslenme reddi başladı şuan 3ay 20gunluk resmen tükendim artuk ama pes etmek yok.kuzenimin bebeği böyleydi saatlerce emmezdi ama şuan memeden ayrilmiyor.az önce bile kaşıkla verdim çünkü bıraksan akşama dek acıkmaz .genelde uykuya daldirirken emziriyorum baska türlüde emmez zaten.Geçmiş olsun canım.
Çoklu gıda alerjisi teşhisi nasıl kondu?
Biz de büyük oğlumda aynısını yaşadık.
Oyunla falan icirirdik
Çok zorluk çektik ama geçti şükür.
Bir şekilde büyüyorlar .
Sen sıkıntı yapma kendine de dikkat et. Sonrasında ben hastalanmistim hem yeterli beslenememekten hem üzüntüden.
Başka alerji mamaları var onları deneyebilirsin biz similak alimentum kullanmistik üç dört tane var bildiğim kadarıyla.
Allah kolaylık versin.
Evet cnm mama ağırlıklı besleniyoruz biz maalesefMama veriyordun sende dimi canım. Ah inşallah. Teşekkür ederim ben de sen gibi uğraşmayı çok seviyorum böyle fotolarla
Evet cnm mama ağırlıklı besleniyoruz biz maalesefkızamıyorumda bende emmemişim mama ile beslenmişim hep herşeyi babasına benziyor keşke bu huyuda ona benzeseymiş 2 yaşına kadar annesinin peşini bırakmamış emecem diye çek cnm çok eğlenceli oluyor farklı fikirlerin varsa bana da söyle hatta
Yok canım yanlış anlamam 1,5 aylıkken sadece anne sütü veriyordum ama kontrole Bi gittik çok az kilo almış ağlaması biz gazdan biliyorduk aç olduğu içinmiş. Benim sütüm iki göğüsten sağıyorum bazen 90 bazen 50 hani uyurken sağıp atayım diyecek sütüm olmuyor bugün dr a gideceğiz bakalım
Canım hiç sütüm az diye düşünme. Çünkü gercekten farklı saatlerde farklı miktarlarda çıkıyor sağınca. Bir de kullandığımız makinaların en iyisi bile süper sağım yapmıyor. Bi hesaplama var bir bebek kaç cc içmeli diye:
Kilo * 150 cc = 24 saatte alacağı süt miktarı
Kilo * 150 cc / 12 = 2 saatte bir beslenmek için tek öğünde alması gereken süt miktarı
Kilo * 150 cc / 8 = 3 saatte bir beslenmek için tek öğünde alması gereken süt miktarı
Ya düşünüyorum da ben de sağsam bir gun boyunca benimde 800 cc falan süt çıkmaz ki sanmıyorum çünkü sağdığım zamanlarda 80-90 cc falan toplayabiliyordum ben bazen geceleri uykudan sonra sağarsam eğer 120 falan çıktığı olmuştu ama gündüzleri hiç o kadar dolu değilBu ölçü mamanın arkasında yazıyor 3 aylık en az 800 diyor burdakiyle hesapladım aynı. Evet her sağımda aynı miktar çıkmıyor az diye düşünmek istemiyorum da doymuyor sadece sütümle. 3 saati aşmasam da çözemedim ağlıyor arkasını istiyor sütten sonra
O farkli bi durum tabiaslonda şöyle ben son 2yıldır açlık şekeri durumumdan dolayı tutamadım onları verıyorduk fıtresini. hamılelk cocuk olmasa bu yıl da deneyecektım sonrasında yne tutamazsam dıye verecektık bz de ondan karıstırdım sanırımPapatyamaviss
Çok geçmiş olsun canım doktora git antibiyotik veriyorlar mastite bi de bol bol sıcak su masajı yapHerkese merhaba yazamiyorum ama firsat buldukca okumaya calisiyorum hepiniz iyisinizdir umarim bu sabah gogus agrisiyla uyandim sol gogsumde tae gibi bir kitle var sanırım mastit oldum cok canım yanıyor burda yasayan arkadaşlarım olmuştu ne iyi gelmişti nasıl bir yol izlediler acep fenayim
Bu ölçü mamanın arkasında yazıyor 3 aylık en az 800 diyor burdakiyle hesapladım aynı. Evet her sağımda aynı miktar çıkmıyor az diye düşünmek istemiyorum da doymuyor sadece sütümle. 3 saati aşmasam da çözemedim ağlıyor arkasını istiyor sütten sonra
Tarakla bezeden göğüs ucubs dogru masaj yap , elini yumrular galinde gezdir ve sag mutlaka elinle acildikca animHerkese merhaba yazamiyorum ama firsat buldukca okumaya calisiyorum hepiniz iyisinizdir umarim bu sabah gogus agrisiyla uyandim sol gogsumde tae gibi bir kitle var sanırım mastit oldum cok canım yanıyor burda yasayan arkadaşlarım olmuştu ne iyi gelmişti nasıl bir yol izlediler acep fenayim
Ya düşünüyorum da ben de sağsam bir gun boyunca benimde 800 cc falan süt çıkmaz ki sanmıyorum çünkü sağdığım zamanlarda 80-90 cc falan toplayabiliyordum ben bazen geceleri uykudan sonra sağarsam eğer 120 falan çıktığı olmuştu ama gündüzleri hiç o kadar dolu değil
Herkese merhaba yazamiyorum ama firsat buldukca okumaya calisiyorum hepiniz iyisinizdir umarim bu sabah gogus agrisiyla uyandim sol gogsumde tae gibi bir kitle var sanırım mastit oldum cok canım yanıyor burda yasayan arkadaşlarım olmuştu ne iyi gelmişti nasıl bir yol izlediler acep fenayim
Herkese merhaba yazamiyorum ama firsat buldukca okumaya calisiyorum hepiniz iyisinizdir umarim bu sabah gogus agrisiyla uyandim sol gogsumde tae gibi bir kitle var sanırım mastit oldum cok canım yanıyor burda yasayan arkadaşlarım olmuştu ne iyi gelmişti nasıl bir yol izlediler acep fenayim
Bende bi hafta 10 gun kadar sağmak zorunda kaldım meme reddi yaşadık memeyi almayıp biberonla aşk yaşıyordu bizimki doğru bak bi öğünde 120-150 cc ne koysam içiyordu ama ben o 150 cc yi iki defada sağabiliyordumEmzirenler hic bulasmasın sağma işine diyorlar kuzum. Ben sadece anneme bıraktığımda versin diye sağıp atıyorum buzluğa. Her gün de sağmıyorum. Her gün düzenli sağarsak bebeğin ihtiyacına göre o civarlarda çıkar. Yani şu an denesek bi gün boyunca sadece sağmayı, mümkün değil çıkmaz o kadar. Anca bi 10 gün falan sağmak lazımmış düzene girmesi için
Ya düşünüyorum da ben de sağsam bir gun boyunca benimde 800 cc falan süt çıkmaz ki sanmıyorum çünkü sağdığım zamanlarda 80-90 cc falan toplayabiliyordum ben bazen geceleri uykudan sonra sağarsam eğer 120 falan çıktığı olmuştu ama gündüzleri hiç o kadar dolu değil
Ayy onu bende gördüm ilk 3 ayı kaçırdım diye çok üzüldüm hatta 4. Ay yapayım bendeHayırlısı artık ne yapalımbence de eğlenceli oluyor nette gördüm saat yapıp hangi ayda ise ona bebeği koymuş onu yapacağım fikirler netten çalıntı oluyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?