2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
iyi olduguna cok sevindim geçmiş olsun ablana çok teşekkür ederim senin kadarmi sen bi kendi profiline bk canım oğlan hala kusuyor yarın dr götüreceğim iyiyiz çok şükür
Cok gecmis olsun bacim bizde bu haftalarda sunet olacagiz esim isleri felaket yogun biraydir
Habugun ha yarin diyoruz hop fabrikadan telefon insallah bu hafta olacak sali gunu 4 aylik oluyoruz nekadarda zaman hizli gecti kocaman oldular

Cok gecmis olsun bacim bizde bu haftalarda sunet olacagiz esim isleri felaket yogun biraydir
Habugun ha yarin diyoruz hop fabrikadan telefon insallah bu hafta olacak sali gunu 4 aylik oluyoruz nekadarda zaman hizli gecti kocaman oldular
Hadi gecmis olsun ve hayirli olsun simdiden❤ evet ya cok hizli..

Yine konusmalar sayfalar olmusss bugun oglumu odamizdan ayirip odasina gecirmeye karar verdim, hazir sahur zagen devamli ayakta oluncak dedim sahura kdr da oğlumun yaninda yatar (odada tekli baza var) benimde aklimda kalmaz alisir ramazaan boyunca dedim umarim sever ye i yerinisizler bu konuda ne dusunuyirsunuz guzel anneler

Mantikli canim. Bebegin odasi yakin mi size? Ben 6 aylikken falan daha iyi olur diye dusunuyorum. Yuzustu dondugunde geri donebilecek beceriyi kazaninca. Battaniye yerine uyku tulumuda kullanirsan sorun olmaz

Kızlar benim memelerden süt sızmıyor artık. Bu normal mi yaa birkaç gündür göğüs pedi takmadım baktım bi ıslaklık yok boşa takıyormuşum. Önceden ped ağırlaşırdı ıslanmaktan
Memeler ihtiyaca göre süt üretmeye başlamıştır. Normal canım. Bebeğin doydugunu anlarsın zaten. Sorun yoksa korkma

Ben en başından beri odasında yatırıyorum kuzum, odalarımız zaten dipdibe en ufak bir sesi duyuyorum. Battaniye değil uyku tulumuyla yatırıyorum böylelikle battaniye yüzünü kapatır mı korkum olmuyor. Zaten ilk zamanlar sık sık uyanıyordu sürekli kontrolum altındaydı. Şimdilerde ise gece yatınca 6-7 saat kesintisiz uyuyor içim rahat oluyor, bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar çok şükür

Aynen benimkiler de yumuşak artık. Ben sık sık sağım da yapıyorum buzluğa atmak için. Yani hiç azalma yok normal çıkıyor

Kızlar ya nasıl vakit buluyorsunuz bu kadar ilerliyor sayfalar ben son 3 sayfayı okuyup cevap yazıyorum sadece sırrınızı söyleyin
Benim sirrim saatlerce uyutmaya calistigim , ayagimda , kucağımda vs. Bir cadinin olmasi :)
Gecmis olsun kuzum ya nsil o kadar usuttun olsaydin hemen igne yat dinlen diycem de cocuklar
Usutme degil bu canim hic soguk birsey yeyip icmedim. Bakteriymis birseyden bulasmistir dedi dr hava yoluyla falanda solumus olabilirsin dedi.
Geçmiş olsun canım.
Sağolasın

Bugun attaga girmisiz sozde belli ediyor kendini masallah , abartisiz 2 saat uyutmaya calistigim kizi babasi devraldi. Bakalim o kac saat ugrasacak
Gözleri portletti uyumuyor . Nasil bir inat, direnme bu anlamak imkansiz
Pil,sarj, akü herbiseyim bitti artik

Canım kaç cc çıkıyor peki bizde meme reddi var hala bitmedi sağıyorum ama azalıyor artık memeye dönsün saatlerce emsin şikayetçi olmam ya

Canım bende günün her saati farklı çıkıyor o yüzden akşamları sağıyorum 2 sefer, bi öğünlük çıkarıyorum. Son emzirme ya da sağma üzerinden 2 saat geçmişse tek memeden 40 cc, 3-4 saat geçmişse 60 cc çıkıyor. Tabii bu bazen değişiyor yorulmuşsam canım sıkkınsa.

Facebookta emzirme akademisine üye olmanı tavsiye ederim. Meme reddi konusu çok sık geçiyor. Danışmanların verdiği yanıtlar hep aynı: atak dönemindesin, sütün azalmıyor vb. Orda yazmasan bile yazılanlara verilen cevapları inceleyip çözüm bulabilirsin

Benim eşim bildiğin beceksizdir ev işlerinde. Çok rahat yetişmiş. Onun için en ufak bir şey yapsa benim için süper oluyor. Biraz marifetli olsun isterdim ama kısmet işte.... Annesine dedim bir kere neden böyle diye, niçin öğretmediniz... Kızım ben yaptım mı ki onlar yapsın, öyle bir ihtiyaç olmadı ki... Sorduğuma utandım sonra

Kızlar oruç tutacak olan var mı ?
Ben bir denemeye caliscam öğlene kadar niyet etmem dayanirsam niyet ederim diye düşünüyorum.

Artık düzeldi dediğin gün için yaşıyorum bildiğim bütün uyutma yöntemlerini kullandım bir dahaki sefere ne yapacağım hiç bir fikrim yok☺ tükendim..

Mantikli canim. Bebegin odasi yakin mi size? Ben 6 aylikken falan daha iyi olur diye dusunuyorum. Yuzustu dondugunde geri donebilecek beceriyi kazaninca. Battaniye yerine uyku tulumuda kullanirsan sorun olmaz
Cool yakin dip dibe evim de kucuk zaten ya allah bismillah dedim giristim bakalim olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…