- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Bnde ay duyarmiyim acaba fln diye dusundum ama agladimi ev cinlar duyarsin ya dedim giristim biliyorum kuzum helal sana vallaBen en başından beri odasında yatırıyorum kuzum, odalarımız zaten dipdibe en ufak bir sesi duyuyorum. Battaniye değil uyku tulumuyla yatırıyorum böylelikle battaniye yüzünü kapatır mı korkum olmuyor. Zaten ilk zamanlar sık sık uyanıyordu sürekli kontrolum altındaydı. Şimdilerde ise gece yatınca 6-7 saat kesintisiz uyuyor içim rahat oluyor, bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar çok şükür ♥
Canım merhaba biz kuzumla iyiyiz sen nasılsın? Çalışmaya başladığımdan beri yorgunum kendime bile vaktim yok artık buraya bakamıyorum. Şuan gecenin 3 ü :)) Malum kızın beslenmesi süt yedekleme işlemi falan derken 2 saattir ayatayım uykum kaçtı da öyle girebildim siteye
Kızlar oruç tutacak olan var mı ?
Ben bir denemeye caliscam öğlene kadar niyet etmem dayanirsam niyet ederim diye düşünüyorum.
bugün niyet ettim sütümü etkilemezse tutmak niyetindeyim büyük oğlandan kalma borçlarım var hala hepsi birikince zor olurKızlar oruç tutacak olan var mı ?
Ben bir denemeye caliscam öğlene kadar niyet etmem dayanirsam niyet ederim diye düşünüyorum.
Canım bende günün her saati farklı çıkıyor o yüzden akşamları sağıyorum 2 sefer, bi öğünlük çıkarıyorum. Son emzirme ya da sağma üzerinden 2 saat geçmişse tek memeden 40 cc, 3-4 saat geçmişse 60 cc çıkıyor. Tabii bu bazen değişiyor yorulmuşsam canım sıkkınsa.
Facebookta emzirme akademisine üye olmanı tavsiye ederim. Meme reddi konusu çok sık geçiyor. Danışmanların verdiği yanıtlar hep aynı: atak dönemindesin, sütün azalmıyor vb. Orda yazmasan bile yazılanlara verilen cevapları inceleyip çözüm bulabilirsin
Ben de tutmak istiyorum ama cesaret edemiyorum Ya çok susuyorum acıkmayı saymıyorum bile 2 saatte bir deli gibi aç oluyorumKızlar oruç tutacak olan var mı ?
Cnm en azından söyleyince yapıyormuş geçen gün eşimin bir arkadaşının eşiyle tanıştık kadın diyor ki eşi tel.ini bile şarja takmazmışAy ne hos bemimki onune gotur onunden kaldir. Yani esofmani bile oldugu yerde cikarip ayaklarindan birakir. Hep yuzune de soylerim sen iyi yapmadin diye. Ama burfa utusunu kendi yapio supur dedigimde supuruo elinden geldigince uyduruk. Alisverisi yapio falan makine bosaltio ara ara ben soylersem tabi bunlarama genelde sorumsuz rahat. Sen talimat ver ben yaparim dedi bugun en son
ben tutacagim inşa cnimKızlar oruç tutacak olan var mı ?
Geçmiş oldun cnimBugun attaga girmisiz sozde belli ediyor kendini masallah , abartisiz 2 saat uyutmaya calistigim kizi babasi devraldi. Bakalim o kac saat ugrasacak
Gözleri portletti uyumuyor . Nasil bir inat, direnme bu anlamak imkansiz
Pil,sarj, akü herbiseyim bitti artik
şimdiden hayırlı olsun canım.Cok gecmis olsun bacim bizde bu haftalarda sunet olacagiz esim isleri felaket yogun biraydir
Habugun ha yarin diyoruz hop fabrikadan telefon insallah bu hafta olacak sali gunu 4 aylik oluyoruz nekadarda zaman hizli gecti kocaman oldular
Anladım cnm hemen başlıyacaksın sandım inşallah gönlüne göre bulursun biriniDaha bekliycem mecbur cocuk bakici icin de kucuk bir de sut sagabilcegim bir isim yok diye. Malesef isim bir ucta annem baska bir ucta
Ben de 17 haziranda başlayacağım canım. 5 ay 1 haftalık olacakOfff yine çoook sayfa birikmiş.
1 mayısta iznim bitti. 1 ay rapor aldım. Bayram tatiline bağladım. 9 günde bayram tatili. Bir aksilik olmazsa 10 haziranda baslayacagim. 12 haziranda kızım 5 ayı dolduracak.
İşe başlayan var miii
Anladım canım sağ olasın evet o gruptayım ama mamayı tamamen bırakamam diye yazmadım düşündüm de
Geçmiş olsun canım.Arkadaşlar biz 69 günlük olduk. Çoklu gıda alerjimiz sebebiyle 30 gunlukken aptamil pregomin as alerji mamasina başlamıştık.sütüm maalesefki çok az ve kati diyet yaptığımdan sütümü arttiramiyorum bir türlü.bebeğim 1 haftadır yediği mamayi içmeyi reddediyor.bu mamadan başka alternatifimiz alerjiden dolayi yok.mama içine doktor tavsiyesiyle vanilya şurubu koydum yine icmiyor ve ben bebegime birsey olacak diye çok korkuyorum.mama icmeye ne kadar direnebilir ki.sütüm olsa takmicam ama o da yok.nolur bana ve bebegime dua edin tekrardan mama içmeye başlasın.başka tavsiyesi olan varsa da yazsın lütfen.icmedigi mamayi enjektörle kaşıkla veriyorum çıkarıyor her türlü
Canım incelemissin okumussun herhalde. Peki bu red ne kadar sürüyor bir ayı geçeni iki ayı bulani falan gördün mü? Benimki giderek uzaklasiyor bir ayı da geçti.Canım bende günün her saati farklı çıkıyor o yüzden akşamları sağıyorum 2 sefer, bi öğünlük çıkarıyorum. Son emzirme ya da sağma üzerinden 2 saat geçmişse tek memeden 40 cc, 3-4 saat geçmişse 60 cc çıkıyor. Tabii bu bazen değişiyor yorulmuşsam canım sıkkınsa.
Facebookta emzirme akademisine üye olmanı tavsiye ederim. Meme reddi konusu çok sık geçiyor. Danışmanların verdiği yanıtlar hep aynı: atak dönemindesin, sütün azalmıyor vb. Orda yazmasan bile yazılanlara verilen cevapları inceleyip çözüm bulabilirsin
Canım ben doktora azalmaz mi diye sordum hayır o temas olduğu için azalmaz dedi. Sen sagip verince biberonla içiyor mu? Ben de onu denicem artık çünkü çok az emiyor bir hafta olacak kaka yok da yok. Gerçi doktor biberonu şimdi deneme on gün falan bekle dedi ama korkuyorum ondan da icmezse diye.Canım kaç cc çıkıyor peki bizde meme reddi var hala bitmedi sağıyorum ama azalıyor artıkmemeye dönsün saatlerce emsin şikayetçi olmam ya
Hepsi demek istiyorum :) ayni seyleri yasadim gecenlerde bugun de oyle olacak gibi uykusu geliyor ayni tripler... senin tahmini dogum tarihi ne zamandi canim:)Ödüllü sorumuz geliyor, gece birde kaka yaptigi icin uyanan bebegimi tekrar uyuması için aşağıdaki şıklardan hangisi ile tekrar gece 3 buçukta uyutabilmişimdir?
A-) 30 kere aynı ninniyi söylemek
B-) 20 kere esneme taklidi yapmak
C-) 30 dk pış pış yapmak
D-) Emzirmek
E-) Hepsi
Soruyu bilene beğen tuşu bedava
HepsiiiiÖdüllü sorumuz geliyor, gece birde kaka yaptigi icin uyanan bebegimi tekrar uyuması için aşağıdaki şıklardan hangisi ile tekrar gece 3 buçukta uyutabilmişimdir?
A-) 30 kere aynı ninniyi söylemek
B-) 20 kere esneme taklidi yapmak
C-) 30 dk pış pış yapmak
D-) Emzirmek
E-) Hepsi
Soruyu bilene beğen tuşu bedava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?