2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bnde ay duyarmiyim acaba fln diye dusundum ama agladimi ev cinlar duyarsin ya dedim giristim biliyorum kuzum helal sana valla inslllah bizdd alisirz kolayca onun icindd daha iyi diye dusunuyorum , bizimki yine 3 saat uyur kafasjna gore 3 ve 5 adasında degisiyo artik olsun okdarda napalim

Kızlar oruç tutacak olan var mı ?
Ben bir denemeye caliscam öğlene kadar niyet etmem dayanirsam niyet ederim diye düşünüyorum.

Tutamayacağım zaten sütüm yetersiz susuzluk ve çok sık acıkıyorum tansiyonum düşüyor sanki o zaman emziremesem de sağıyorum o bile zor oluyor. Allah iyi ki böyle bir kolaylık sağlamış Kazalarını inşallah geçen sene de hamilelikten tutamamıştım

Ben bir denemeye caliscam öğlene kadar niyet etmem dayanirsam niyet ederim diye düşünüyorum.
bugün niyet ettim sütümü etkilemezse tutmak niyetindeyim büyük oğlandan kalma borçlarım var hala hepsi birikince zor olur

Anladım canım sağ olasın evet o gruptayım ama mamayı tamamen bırakamam diye yazmadım düşündüm de

Ben de tutmak istiyorum ama cesaret edemiyorum Ya çok susuyorum acıkmayı saymıyorum bile 2 saatte bir deli gibi aç oluyorum

Cnm en azından söyleyince yapıyormuş geçen gün eşimin bir arkadaşının eşiyle tanıştık kadın diyor ki eşi tel.ini bile şarja takmazmış dolaptan bir çorap alıp giymedi şimdiye kadar dedi bir kere çocuğu bırakıp çıkmış bezini ters bağlamış çocuk pişik olmuş o anlattı ben şok oldum ben anlattım o şok oldu ama şunu anladım herşey yine kadında bitiyor adamın annesi çok titizmiş her işini kendi yaparmış çocuklara birşey yaptırmamış. Dediğin gibi eşi çekiyor şimdi

Geçmiş oldun cnim

Ben de 17 haziranda başlayacağım canım. 5 ay 1 haftalık olacak

Anladım canım sağ olasın evet o gruptayım ama mamayı tamamen bırakamam diye yazmadım düşündüm de

Belki yavaş yavaş azaltarak bırakabilirsin canım birden kesilmez de. Sana kesinlikle mamayı bırakmalısın demiyorum yanlış anlama. Niyetin varsa deneyebilirsin demek istiyorum

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım.
Çoklu gıda alerjisi teşhisi nasıl kondu?

Biz de büyük oğlumda aynısını yaşadık.
Oyunla falan icirirdik
Çok zorluk çektik ama geçti şükür.
Bir şekilde büyüyorlar .
Sen sıkıntı yapma kendine de dikkat et. Sonrasında ben hastalanmistim hem yeterli beslenememekten hem üzüntüden.

Başka alerji mamaları var onları deneyebilirsin biz similak alimentum kullanmistik üç dört tane var bildiğim kadarıyla.
Allah kolaylık versin.

Canım incelemissin okumussun herhalde. Peki bu red ne kadar sürüyor bir ayı geçeni iki ayı bulani falan gördün mü? Benimki giderek uzaklasiyor bir ayı da geçti.

Canım kaç cc çıkıyor peki bizde meme reddi var hala bitmedi sağıyorum ama azalıyor artık memeye dönsün saatlerce emsin şikayetçi olmam ya
Canım ben doktora azalmaz mi diye sordum hayır o temas olduğu için azalmaz dedi. Sen sagip verince biberonla içiyor mu? Ben de onu denicem artık çünkü çok az emiyor bir hafta olacak kaka yok da yok. Gerçi doktor biberonu şimdi deneme on gün falan bekle dedi ama korkuyorum ondan da icmezse diye.

Ödüllü sorumuz geliyor, gece birde kaka yaptigi icin uyanan bebegimi tekrar uyuması için aşağıdaki şıklardan hangisi ile tekrar gece 3 buçukta uyutabilmişimdir?
A-) 30 kere aynı ninniyi söylemek
B-) 20 kere esneme taklidi yapmak
C-) 30 dk pış pış yapmak
D-) Emzirmek
E-) Hepsi
Soruyu bilene beğen tuşu bedava

Hepsi demek istiyorum :) ayni seyleri yasadim gecenlerde bugun de oyle olacak gibi uykusu geliyor ayni tripler... senin tahmini dogum tarihi ne zamandi canim:)

Hepsiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…