- 11 Mayıs 2013
- 411
- 435
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan tek derdim bebiş o sağlıklı olsun da ben 9 ay kusayım razıyım diyorum eşimde oyle dua olmaZ diye kızıyor :) bulantım geldi geri iftara eşim patates kızartması istedi yağ kokusundan mutfağa giremedim ıyyyÇok normal canım. Hergun farklı olyor yarın tekrar olursa neden oldu dersın bana oyle oluyor:) bugundaha ıyı beslendım 10.haftama gırdım dıye mı bılmem artk azalacak genel olarak 10.haftada daha rahat edıceksn
Ayy kızartma ben de koklayamıyorum heleki kavurma etten sogudum en sevdıgım seydır ondan tıksındım.sadece ızgarada yyebillıyrm cokk ılgınc gerçekten sımdı karnım acıktı da spagettı yaptm acken de uyunmuyor :/Şuan tek derdim bebiş o sağlıklı olsun da ben 9 ay kusayım razıyım diyorum eşimde oyle dua olmaZ diye kızıyor :) bulantım geldi geri iftara eşim patates kızartması istedi yağ kokusundan mutfağa giremedim ıyyy![]()
Bak sen ne güzel su içiyorsun ben o kadar su içsem wc ye sandalye koyar artık orada otururumAyy kızartma ben de koklayamıyorum heleki kavurma etten sogudum en sevdıgım seydır ondan tıksındım.sadece ızgarada yyebillıyrm cokk ılgınc gerçekten sımdı karnım acıktı da spagettı yaptm acken de uyunmuyor :/

Bende de az var servisteyimMide bulantısı dolu bir sabah günaydın:)
Mrb arkadaşlar test yaptim hamileyim doğum tarihim subati gosteriyor ama ilk bebegim sezeryan olduğu için muhtemen 1 2 hafta erkenden sezeryana alirlar ve ocak Annesi olacam bende♥
Tebrikler.Mrb arkadaşlar test yaptim hamileyim doğum tarihim subati gosteriyor ama ilk bebegim sezeryan olduğu için muhtemen 1 2 hafta erkenden sezeryana alirlar ve ocak Annesi olacam bende♥
Gunaydin herkese canim mide bulantisi bebegin canliligina dair guzel seymis onceki hamileligimde dr oyle diyodu bende ne mide bulantisi ne bisy belkide hamileligim digerine benzemeyecek yarin kontrolum var bir suru seneryo yazdim simdiden cok heyacanliyim hakkimizda hayirlisi olsunMide bulantısı dolu bir sabah günaydın:)
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canimMrb arkadaşlar test yaptim hamileyim doğum tarihim subati gosteriyor ama ilk bebegim sezeryan olduğu için muhtemen 1 2 hafta erkenden sezeryana alirlar ve ocak Annesi olacam bende♥
Mrb arkadaşlar test yaptim hamileyim doğum tarihim subati gosteriyor ama ilk bebegim sezeryan olduğu için muhtemen 1 2 hafta erkenden sezeryana alirlar ve ocak Annesi olacam bende♥
Gunaydin herkese canim mide bulantisi bebegin canliligina dair guzel seymis onceki hamileligimde dr oyle diyodu bende ne mide bulantisi ne bisy belkide hamileligim digerine benzemeyecek yarin kontrolum var bir suru seneryo yazdim simdiden cok heyacanliyim hakkimizda hayirlisi olsun
nasılsın arkadaşım biz cumartesi gittik kuzuyu gördük lekelenme oldu cuma sahurda onu sağlıkla görmek mutlu ettiTebrik ederimm :) Sağlıkla doğsun inşallah
o ultrtason üzerindeki cm ler baska bırseyı ıfade edıyor canımKi
KizZlar benim olcumlerim cm yazilmis neden mm degil