Senin bebeğin tahlilinde virüs çıktı dimi o da etkiliyor. O zaman hem bebek hem anneye kan tahlili en iyisi sanki kuzum
Viral enfeksiyonmuş ya aşı kaynaklı ya da hasta olan birinden geçmiş dedi. Bakalım artık geçsin de tamamen dönsün memeye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin bebeğin tahlilinde virüs çıktı dimi o da etkiliyor. O zaman hem bebek hem anneye kan tahlili en iyisi sanki kuzum
r
benim bebe2. Ayda da uyumuştu 4. Ayda da tüm gün uyudu aşı olunca, her gün aşı mı olsak demiştim
![]()
sagol kuzum ya bilmiyorum ki öyle mi iyi yoksa yas farkı daha da olmalı mıydı benim yasım biraz küçük olsa ben beklerdim açkçası şimdş 3 yas var aralarında 5 olsun diye beklerdim,böyle cok sabırsız,yorgun,tükenmiş hissediyorum tabi çocuk ve bebekten bebege de fark ediyor.akşam kardeşi uyumadı keske kardes olmasaydı baska kardes olmasın çok yaramazlık yapıyor diyor büyük oğlan yani 4 aydır bi sindiremedi :)Amin kuzumbu günlerin gececegini sen daha iyi biliyorsun. Valla bem o yuzden cok ara vermek istemiyorum hazir bunda uykusuzkem kardesininki de araadn ciksin istiyorum. Bu bilinclenmesin tam beraber buyusunler. Ara veririsem cok yapmayabilirim yani cok zor sizin yardimciniz olsun Rabbim ben 1iyle coo zor bas ediyorum
belli olmaz semiz otu da bagırsak çalıştırır bi katı seyler ye patates muz pirinç vs bak degişiklik olacak mı,benimki de 3 gündür öyle ben de takipteyim.Onu ben de doktora söyledim şimdiye kadar çıkmaz mıydı diye gene de diyet verdi
Ctesi akşamı farklı semizotu yemeği yedim o gece ilk sulu kakayı yaptı sebzeden diye düşündüm senin gibi ama 3 günde devam etmez heralde
Bizde uyku yapmadı ama ateş oldu hafif. Ateş yoksa bırak uyusun.4 ay aşıları uyku yapan oldu mu? 2.aydaki ilk dozda böyle bir sey olmamıştı. Çocuk eve geldiğimizden beri uyuyor. 15.30dan beri. Uyusa bi dert uyumasa ayrı bi dert. Normalde gündüzleri uyumaz benimki. Aşıdan mıdır kızlar yaa
Hayatınızın Güneş i ile huzurlu sağlıklı nice yıllarınız olsun.Kızım beni utandırdı vallahi son 4 ayın en güzel akşamıydı, evden çıkarken çığlık kıyamet çıktık ben çorbamızı içip geliriz bak diye söylene söylene gittim, puseti koyduk arabaya uyudu gidene kadar, mekana girdik çok da güzel bir yerdi ve Güneş tatlılarımız gelene kadar uyudu arabasında çok güzel sohbet ede ede eşimle yemek yedik geçen 2 yılımızdan bahsettik küçük bir pasta ile kutladık, ben hediye almadım ama eşim almış mahcup oldum güneş figürlü bileklik almış ben istiyordum zaten unutmamış almış, hala bu akşamın şokundayım![]()
Hepsi iyi boy kilo midesi demekki okadar aliyor tek seferde 60 fazla almiyo az iciyo sık iciriyorum oyuzdenEvet canım daha arkasını istiyor hatta. Bence kan tahlili de baktır çok ağlıyorlar ama iyilikleri için. Hiç mama vermeyi denemiş miydin acaba sütü neden az içiyor ayına göre az çünkü dediğin cc. Dr ilgilenmiyor mu kontrolde kilosu persentil tablo vs
Cok mutlu oldumKızım beni utandırdı vallahi son 4 ayın en güzel akşamıydı, evden çıkarken çığlık kıyamet çıktık ben çorbamızı içip geliriz bak diye söylene söylene gittim, puseti koyduk arabaya uyudu gidene kadar, mekana girdik çok da güzel bir yerdi ve Güneş tatlılarımız gelene kadar uyudu arabasında çok güzel sohbet ede ede eşimle yemek yedik geçen 2 yılımızdan bahsettik küçük bir pasta ile kutladık, ben hediye almadım ama eşim almış mahcup oldum güneş figürlü bileklik almış ben istiyordum zaten unutmamış almış, hala bu akşamın şokundayım![]()
Ayy aminnn aminnn, nasıl iyi geldi anlatamam yaCok mutlu oldum ❣ Alahim hep boyle utandirsin bu minnoslar bizi
gule gule kullan canim hayirli olsun bilekligin
Biz enfeksiyon için antibiyotikli krem surmustuk sabah akşam. Başka krem vermedi.@anneveoglusu ve sünnet yaptıran anneler doktor bize bir saat önce lidorin sürün demiş aldık kremi size söyledi mi nasıl sürdünüz kremi
Emla sürmüştü hemşireler 30 dk kala ve 15 dk kala iki kez. Pipinin ucuna doğru sürmüşlerdi. Geçmiş olsun şimdiden.@anneveoglusu ve sünnet yaptıran anneler doktor bize bir saat önce lidorin sürün demiş aldık kremi size söyledi mi nasıl sürdünüz kremi
Bizimki 2. Ay asilarina kadar aksam uykulari yoktu. Ne zaman asi yapildi o gunden beri cocuk uyumayi ogrendi. Hatta biz cok sasirdik hemsire bu gece huysuz olur demisti. 4. Ay asida o kadar uyku yapmadi ama ogle uykusunu ogrendi simdide , normalde 0 ogle uykusu uyuyan bir bebek.4 ay aşıları uyku yapan oldu mu? 2.aydaki ilk dozda böyle bir sey olmamıştı. Çocuk eve geldiğimizden beri uyuyor. 15.30dan beri. Uyusa bi dert uyumasa ayrı bi dert. Normalde gündüzleri uyumaz benimki. Aşıdan mıdır kızlar yaa
Tahmin edebiliyorum canim ayni bizde oyleyiz hic mutlu donemiyoruzAyy aminnn aminnn, nasıl iyi geldi anlatamam ya ❤
yaa o gün benim günümüm benim kizımn da 24 aralıkBenim kiz 19 ocak dogumlu
bizimde sıvı sarı öyle olunca ishalmi oluyirEmmesi iyi meme reddi kalmadı
Sarı pütürlü kaka yapardı pazar günü çok sıvı sarıydı dün yeşile döndü hala yeşil ve sayısı 4-5 civarı
Bir anda oldu belirti göremedim ben
Sünnet olmadan önce canım bu krem sonrası için hangi kremi vermiştiBiz enfeksiyon için antibiyotikli krem surmustuk sabah akşam. Başka krem vermedi.
Bir saat önce sürün dedi doktor çok korkuyorum ya uykum kaçtı minnacık pipisiEmla sürmüştü hemşireler 30 dk kala ve 15 dk kala iki kez. Pipinin ucuna doğru sürmüşlerdi. Geçmiş olsun şimdiden.
Biz de tam 1 aylık olduğunda yaptırmıştık ve ben de çok korkmuş ağlamıştım. İlk gece biraz zor geçti, Ağrı kesici şurup verdim ertesi gün ağlamadı bi daha. kesilen yerdeki halkaya teramisin sürdük 3-4 gün. Bol bol açık tutunca çabuk iyileşiyor.Bir saat önce sürün dedi doktor çok korkuyorum ya uykum kaçtı minnacık pipisi
Bizde uyku yapmadı ama ateş oldu hafif. Ateş yoksa bırak uyusun.
Benim kızım 8yasina girdi ve baya zorlanıyorum bence araya iki yıl girse yeter çünkü alışamıyor insansagol kuzum ya bilmiyorum ki öyle mi iyi yoksa yas farkı daha da olmalı mıydı benim yasım biraz küçük olsa ben beklerdim açkçası şimdş 3 yas var aralarında 5 olsun diye beklerdim,böyle cok sabırsız,yorgun,tükenmiş hissediyorum tabi çocuk ve bebekten bebege de fark ediyor.akşam kardeşi uyumadı keske kardes olmasaydı baska kardes olmasın çok yaramazlık yapıyor diyor büyük oğlan yani 4 aydır bi sindiremedi :)