2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ne kadar doğmuştu canım dr ek gıdayı ne zaman diyor size mama takviyesi var mıydı
Doğum kilosu 3650. Aslında doğum kilosuna göre çok az almış toplamda. Dün kontrolümüz vardı. Ek gıda ile ilgili hiçbir şey demedi canım. Ama önümüzdeki ay 500 gr alıp gelmezseniz mama başlarız dedi. Ben doktora da söyledim. Sütüm var ve emiyor doyuyor bebek. Doktor bana emzirdikten sonra mama ver dedi ama ben denedim kaç kere emzirdikten sonra yine emzirmeye devam ettim. Çocuk daha fazla almıyor. Ağzının kenarından akıyor. Zorla emzirsem de kaldırır kaldırmaz fazlasını çıkartıyor. Yani mama da versem aynısı olacak içemeyecek çocuk. Ateş huzursuzluk vs var mı dedi, hiç olmadı dedim. Eğer olsaydı tahlil yapalım diyecektim ama gerek yok dedi.

Kac canim boyun? Sende tam boyle bir psikolog, dalinda uzman bir insan havasi var:) bisey diyim mi bakim bir kadina en iyi gelen seylerden. Sagol canim ilifatin icin ama kocam kendini benden guzel gorur

Bak uykudan olabilir doğru. Benim oğlan da bu ay az kilo almış ve gündüzleri çok uyumuyor bu ara

Her ay düzensiz de olsa almış demek ki sıkıntısı olsa ağlar huzursuz olur doğru. Benim kız ilk ay hiç alamadı benim sağlık sorunumdan sonra mamaya başladık mecburen 3 ay 9 günlüğüz daha 4. aya Bi toparlasak ek gıda dedi Dr

P Puddingmuf şöyle koyayım 2 hafta önceyi kaçayım siz tombik yazadurun gelcem =)

Yaa ben hiç tombik bir kadin göremedim emin misin kilondan? Ciddi diyorum kilonu hic gostermiyorsun ayrica cok guzelsin. Bende yaklasik 2 ay onceki halimi koyayim ogluma corba yedirirken cekmistim biraz uzerim pasakli corba damlamis gobegim bayagi sarkik belli oluyor koyacagim resimde beni en cok gobegim uzuyor zaten

Ben P Puddingmuf askeri de olurum o gözler ne maşallah ben şunu öğrendim evet 50 kilolarda değiliz ama anne güzelliği gelmiş hepimize ben anneyim diyor bakınca o ışıl ışıl mutlu gözler güzel gösteriyor hepimizi..

Corba yedirirken boyleysen tescilli guzelsin göbeğini hiç görmedm bile

Bisey diyim mi cok dogru bir tespit. Ben mesela 55tim hep ama kendimi hic bu kadar disi hissetmedim yani cocuklar bir cok sey katti bize kilo da bunlardan biri ama daha kadinsi cekici yaptiklarina inaniyorum. Canim benim cok incesin ya kocamdan duyamadigim iltifatlari hemcinslerimden duyuyorum cok daha mutlu oluyorum ♡♡♡

Wow! Kız senin kilo falan yerinde. Göbeği de göremedim ama varsa eritiriz boşver dert etme

Benim teyzemin de sütü çok olurmuş ama çocukları kilo almazmış canım yıllar önce öyle ki teyzem şimdi 70 yaşında oğlunun torunu var eniştem subay olduğu için Ankara GATA Hastanesi'nde süt tahlilleri yapılmış ve doktor sütünün besleyici yönünün çok az olduğunu mama verip üzerine emzirmesi gerektiğini söylemiş hala anlatır bize aklıma o geldi acaba öyle bir şey olabilir mi sütüm var diyorsun çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…