2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim saçlarım uzun belime kadardı ve hiç dokulmezdi. Şimdi vitamin de kullanıyorum demir hapimi da kullanıyorum. Demir eksikliği de saç dokermiş. Hamileyken birşey yoktu şimdi dökülmeye başladı. Yer fıstığı yumurta ıspanak badem iyiymiş onlardan ye bol bol. Bu arada resmini de merak ediyorum herkes koydu o açıdan

Ya çok teşekkür ederim sizin de naif bi güzelliğiniz var catherine deneuve gençliğine benzettim hatta foto da buldum Eki Görüntüle 2266946
Çok teşekkür ederim Turkiyeden benzetenler vardida yabancı artiste kimse benzetmemisti. Gençliğine baktimda andırıyor gerçekten, güzel kadinmiş. Teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar,sürekli takip ediyorum fakat yazmaya üseniyorum.
Hepimiz ayrı insanlar fakat yavrularimz ortak noktamz olunca paylasım merak da o kadar cok oluyor.Buradan ogrendigim cok sey oldu
Hepiniz cook tatlsnz
Her sey gönlünüze göre olsuun

Ya maşallah valla kuzuna tam hayalim nasıl alistirdin kuzum ❤
Yumuşak tutumu kolay bir peluş ver eline alışır canım senin güzellik de , keşke hep böyle kendiliginden uyusalar , uykuya gecerken ee ii diye kendi kendine ninni söylüyor sanki , çok eğlenceli oluyor
Yaa maşallah pek tatlı. Ne güzel saçları var, benim oğlumun da böyle ancak çooook dökülüyor. Sizin de dökülüyor mu?
Teşekkürler canım . Dökülüyor bir yanı kel oldu nerdeyse birde başınin ortasi
Papatyamaviss D defne1453 sizin bebisler uyku arkadaslarini yemiyor mu ya :))
Benim kiza verdim annem örmüştü tavsan elinden zor aldim.
Dun yumrugunu agzina komple sokamadim diye agladi
cok fena disleri cokk
Haha bazı hareketleri acayip eğlenceli bucurlerin bizimki şuan tadim aşamasında canım diliyle bir yokluyor çok sokmuyor ağzına

yok yok eminim hala cok guzelsindir ♡♡ kocasinida cok seviyor bak bak 2nci fazla beklemeyecek sanki

Sen de sadece anne sütü mü veriyorsun canım? Eğer öyleyse mama önerdi mi doktorun? Yada mama ile mi besleniyor

Canım hiç kan tahlili yapıldı mı biz de çok iyi iyi kilo alamıyoruz ortalarda hala 5610 idi en son

Kızlar anne bebek takım gecelik olan yerler biliyor musunuz Instagram' da olur Ben Instagram kullanmadığım için pek araştırmıyorum orada kızımlatakım ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…