2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Grup bekler de eşim beklemez ona kalsa hemen yapmamız lazm yaş farkı fazla olmasın diye her gün şakasını yapıyor bi gün dayanamayıp tamam diycem diye korkuyorum

Ayyy sen ne tatli bir kadinmissin gercekten buradaki gibisin gulec bir yuzun var ♡♡♡ cok cok guzelsin ama sempatikligin on planda :) kiz kocanin yarisi cikmis yarisindan ezel in cengizine benzettim

29 30 un neyi havalı kız ben de daha erken anne olmayı çok isterdim 31 yaşındayım şöyle 26 - 27 olsaymış iyiymiş ama 29 da evlendim zaten
Bende bir buçuk sene önce evlendim. 36 yım. Kendine baktıktan sonra sorun olmuyor. Otuzbesinde kırkında bile sağlıklı çocuk dünyaya getiriyor insan. Bir insan büyütmek çok zor ikinciyi bile nasıl olur diye düşünüyorum. Rahatlığa alışmışım ben

Ayyy sen ne tatli bir kadinmissin gercekten buradaki gibisin gulec bir yuzun var ♡♡♡ cok cok guzelsin ama sempatikligin on planda :) kiz kocanin yarisi cikmis yarisindan ezel in cengizine benzettim
Yaa teşekkür ederiimm benim de nişanlıykenki halim bu 3 sene önce bakışlAr ne kdar hayat dolu bir de şimdi gör ezelin cengiziyle evliyim diyormuşım şaka şaka benziyor biraz evet ama benim kocam daha yakışıklı

Bugun dogumgunum kizlar 28i devirdim. Ama kendimi hala 25te kalmis gibi hissediyorum. 2 seneye 30 olacagim. Hic birsey anlamadım valla bunca seneye ragmen :) hele cocuklardan sonra oncesi hic yasanmamis gibi geliyor
Nice güzel sağlıklı mutlu yıllara kuzum ❤❤

Geçmiş olsun hem iyileşir inşallah Miniş ❤❤ tam 4. Ayimiz da kuzum sali günü

Üzülme kuzum sizden minnakları var Benim kızım bugün tam 4 aylık 5400 gr

Ayy canım ya bizim bu kızlarneden düzgün kilo almıyor ki

Üzülme kuzum bi sağlık sorunu yoksa dert etme

Sağlık üşütme haricinde yok canım da acayip ellerini yiyor benim sıpa hatta memeyi bırakıp elini emiyor dertleri ne çocukların anlamıyorum. Gündüz uykusu yok ebe o yüzden de kilo almıyor olabilir diyor

Geçmiş olsun hem iyileşir inşallah Miniş ❤❤ tam 4. Ayimiz da kuzum sali günü

Sağol canım bizde Salı gideceğiz Azra hanım nasıl hala meme reddi varım kilo alımı ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…