2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bugun dogumgunum kizlar 28i devirdim. Ama kendimi hala 25te kalmis gibi hissediyorum. 2 seneye 30 olacagim. Hic birsey anlamadım valla bunca seneye ragmen :) hele cocuklardan sonra oncesi hic yasanmamis gibi geliyor

Maşallah sana canım çok güzel bayansin Allah uzun ve sağlıklı ömür versin inşallah sevdiklerinle doğum günün kutlu olsun

cocuklar olunca ömür daha hızlı akıyor bu bir gerçek 😍

Ayy canım ya bizim bu kızlarneden düzgün kilo almıyor ki 😢

Sağlık üşütme haricinde yok canım da acayip ellerini yiyor benim sıpa hatta memeyi bırakıp elini emiyor dertleri ne çocukların anlamıyorum. Gündüz uykusu yok ebe o yüzden de kilo almıyor olabilir diyor

Sağol canım 🤗 bizde Salı gideceğiz Azra hanım nasıl 😊 hala meme reddi varım kilo alımı ne durumda
Hiç tartmadim bu ay boşuna bakmayayim diyorum kucağına alinca aglama başladı valla korkarak alıyorum dün 2bucuksaat agladi açıktı uykusu geldi ama yok kucağa gelmiyor. Biberonla verdim biraz bende mecbur. Siz nasılsınız ❤ zor oldu mu ise başlamaj nasılsın

Maşallah sana canım çok güzel bayansin Allah uzun ve sağlıklı ömür versin inşallah sevdiklerinle doğum günün kutlu olsun

Senden iltifat almak ayri bir hosuma gitti ♡♡seni goremedim ama konusmalarini cok begeniyorum. Cocuklarla zaman gercekten cok hizli akiyor, tesekkur ederim canim guzel dileklerin icin♡♡

S Sevimlipanduf sen benim gelinim olsan ben sana kotu bir sey soylemeye kiyamazdim yemin ederim. Valla icini bilmiyorum ama yuzun o kadar duru masum ki nasil kaynanan varda sana kotu davranabiliyor hayret ettim tekrar. Fistik gibisin ♡♡
Teşekkür ederim ❤️ Kıyıyorlar valla, ya da şöyle diyim ya beni tanımıyor bende onu tanımıyorum belki normalinde o da iyi bir insandır komşularına akrabalarına vs beni tanıma ihtiyacı duymadı ki

O zaman annemle kocamı muhatap almıyım ben her iki lafın arasına şişmanlığımı sıkıştırıyor lar
Benim koca da aynı hep sismansin beni de ye vs vs lat Edip duruyor 😲 kendi de tabii yıllardır body yapıyor 😂 dert tasa yok yan gel yat gez Spor yap dizi izle ohh hayat ona güzel

Teşekkür ederim canım dışarı çıkmak bile istemiyorum hiç bir şey yakışmıyor sanki istahimda açık akupunkturla arkadaşlarım çok güzel kilo vermislerdi aynı zamanda akupunkturla süt te artirilabiliyor bende aradım doktoru ama bebeğin 6 ay olması gerek her ikisi icinde dedi kabul etmedi beni😔
Aynı durumdayız Tamamen aynaya bakmak bile istemiyorum ben de moralim çok bozuldu valla bişey alasim da gelmiyor

Benim koca da aynı hep sismansin beni de ye vs vs lat Edip duruyor 😲 kendi de tabii yıllardır body yapıyor 😂 dert tasa yok yan gel yat gez Spor yap dizi izle ohh hayat ona güzel
Sevgililik harika bişey hoşuna gitmezse bırakıyorsun evli olunca gidemeyeceğini biliyorlar her istediklerini söyleyeceğiz sanıyorlar

Ya sen de çok güzelsin ❤❤o kadar olgun Mantikli samimi Şakin anlayışlı bir insansın ki goxumde çok farklı canlandin. Ama maşallah çok tatlı güzel bir kadınsın ❤❤ seviyoruz seni ❤

A anneveoglusu ya daha once tanismis olabilir miyiz cok tanidik bir sima gibi geldin :) burada bir cogumuzun buyugusun ondan sanirim bu kadar olgun olman. Karakterin gibi yuzunude cok begendim masallah 2 pasa annesi ♡♡
Bana bunu hep derler tanıdık geldin diye daha ince tanıştık mi diye hatta Selam veren olur ben tanımam benzetildim yine derim 🤣😂 S Sevimlipanduf ta aynı şeyi söyledi. Teşekkür ederim canım güzel sözlerin için öpüyorum seni 💓😍

Sevgililik harika bişey hoşuna gitmezse bırakıyorsun evli olunca gidemeyeceğini biliyorlar her istediklerini söyleyeceğiz sanıyorlar
10yili geçtik biz de ve bir dönem geldi sevgili iken 42bedene çıktım o zaman hiç bir şey demedi. 34e indim çok çirkin çocuk gibi olsun vs vs dedi. Şimdi 38im şişko diyor göbeğe bak içinde çocuk mu kaldı diye espri yapıyor kendince. Ama mesela bir dusaru çıkalim saç makyaj yapayim oo çok güzelsin oluyor. Evde pasakli hale alışık değil galiba ama umrunda değil 😂

Back
X