Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya teşekkür ederimS Sevimlipanduf valla arkadaşlara katılıyorum çok masum güzel bi yüzün var ve babayi gormedik ama gunes de sana cekmis bence![]()
Aynen ben de ondan korkuyorumBen de gelirim peşinde bir daha ara verirsem yapamam bunları![]()
Canım çok teşekkür ederim gözünde canlanan ve foto uyumlumu onu anlamadımYa sen de çok güzelsin ❤❤o kadar olgun Mantikli samimi Şakin anlayışlı bir insansın ki goxumde çok farklı canlandin. Ama maşallah çok tatlı güzel bir kadınsın ❤❤ seviyoruz seni ❤
Kusura bakmasın ama evde onlarda harika olmuyorlar =) hep karşıdakine eleştri çamaşır bulaşık yıkasın ütü yapsın çocuk yapsın onları da görelim10yili geçtik biz de ve bir dönem geldi sevgili iken 42bedene çıktım o zaman hiç bir şey demedi. 34e indim çok çirkin çocuk gibi olsun vs vs dedi. Şimdi 38im şişko diyor göbeğe bak içinde çocuk mu kaldı diye espri yapıyor kendince. Ama mesela bir dusaru çıkalim saç makyaj yapayim oo çok güzelsin oluyor. Evde pasakli hale alışık değil galiba ama umrunda değil![]()
bende sanki tanıdıkmışsın daha önce karşılaşmışız hissi uyandırdın canım ay keşke burdaki hatunlar ayno şehirde olsaydık çoluk çocuk ne güzel takılırdıkBana bunu hep derler tanıdık geldin diye daha ince tanıştık mi diye hatta Selam veren olur ben tanımam benzetildim yine derimS Sevimlipanduf ta aynı şeyi söyledi. Teşekkür ederim canım güzel sözlerin için öpüyorum seni
![]()
Doğum öncesi koymuştum aslında. Uzun zamandır resim çekilmiyorum vallahi. Bebişi çekmekten hafıza doldu :)) koyarım yineBenim saçlarım uzun belime kadardı ve hiç dokulmezdi. Şimdi vitamin de kullanıyorum demir hapimi da kullanıyorum. Demir eksikliği de saç dokermiş. Hamileyken birşey yoktu şimdi dökülmeye başladı. Yer fıstığı yumurta ıspanak badem iyiymiş onlardan ye bol bol. Bu arada resmini de merak ediyorum herkes koydu o açıdan![]()
Benim koca 95 kilo gobişli bir bey10yili geçtik biz de ve bir dönem geldi sevgili iken 42bedene çıktım o zaman hiç bir şey demedi. 34e indim çok çirkin çocuk gibi olsun vs vs dedi. Şimdi 38im şişko diyor göbeğe bak içinde çocuk mu kaldı diye espri yapıyor kendince. Ama mesela bir dusaru çıkalim saç makyaj yapayim oo çok güzelsin oluyor. Evde pasakli hale alışık değil galiba ama umrunda değil![]()
Deneyimli arkadaşım bunun olacağını söylemişti, şimdilerde oluyor gerçekten. Eşime dedim hatta, yanında birşey yemeyeceğim, içim acıyor. Ama yiyorum mecburen.Kızlar ya bu Benim kız ben yemek yerken bakıyor su içerken bakıyor yani gözüyle yiyeceği takip ediyor yemek uzattığımda ağzını açıyor bu ek gıdaya hazır olduğunu mu gösterir acaba denesem mi ki bişeyleryazık kıyamıyorum gözünün önünde yiyorum içiyorum bana bakıyor
![]()
Ben gördüm yaHormonlardanmis olmazsin korkmakadin kel yok seyrekiyi saclarda ben hic gormedim kel bayan
![]()
Aynen ben de üzülüyorum ya, ben bi kere oyle bakıyordu eşim kaşığın ucuyla minicik yoğurt tattırdı bi kere de emziğini mercimek çorbasına bandırıp ağzına verdikDeneyimli arkadaşım bunun olacağını söylemişti, şimdilerde oluyor gerçekten. Eşime dedim hatta, yanında birşey yemeyeceğim, içim acıyor. Ama yiyorum mecburen.
Yoğurt yediriyorum, Elma suyu, havuç suyu (doktorun dediği şekilde)
Bazen birşey yerken ağzına uzatıyorum gayri ihtiyarii:)) sonra aman diyorum erken. Biri yer biri bakar misali, zor oluyor!
Gobek cok dikkat cekmesin diye o acidan cektim zatenben az yedigimde sutumde azaliyor anne sutuyle beslemek istiyorum biraz daha kilolu olayim diyorum kizim icin deger zaten kilo kolay veriliyor gercekten
Dün ki attığım sandalet için çıktık ama 18 no bile çok büyük
@Kartanesii8892 geçen yıl lcw da vardı kadın pijama bölümünde 2 li olarak ama yaş olarak bebek yoktu 2 yaştan başlıyordu bende bakmıştım bulursan bana da haber et![]()
Bende hm ye baktım çok güzeller YaBen de hm'den bi 18 numara almıştım internetten. Kocamanmış bizimkilere göre. Kıyamadım geri göndermedim ayağının büyümesini bekliyorum![]()
Boyum yok 63 kliyumSenin kilom yok ki =) gel bi de benim yerimde ol hehe bırak koymayı foto bile çektirmiyorum ki kilolu halim hatıra kalmasın =)
Bnmki mndil hibi bi kafasi varTeşekkürler canımcim
Ay çok tatlı maşallah❤ yalnız bu hayvanciklarin iyi günleri yakında içini dışına çıkartırlar
![]()
Makyaj shpunu 500 metre oteden tanirimmHehehe makyaj hepsiI love makyaj♡♡♡♡
Napalim numaralarimizi alip ozelden mi mesajlasalim sen bana hep iltifat et bende sana![]()
Makyaj shpunu 500 metre oteden tanirimm![]()