2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ust katimda kaynim oturuyor ve 3 yasinda cocugu var. Gece 1 den once yatmiyor ve kosuyor kosuyor kapiya duvarlara oyle bir vuruyor ki bizim oglan uyaniyor. Gecen aksam esim aradi bi durdursaniz cocuk uyaniyor diye o aksam durdurdular. Simdi gene ayni bizimki de çocuk durmuyor ki banane diyor diyorlar Zaten zar zor uyuyor bizim ki ne yapsam ne etsem bi akil verin

Allahım ya ben cok ırdelıyorum ya bu ebeveynlerde vıcdan yok. ya daha 3yasında bir çocuk gecenın 1ınde ne işi var Allah askına. belkı de onlar uyutmuyor bılemeyız. şu kendıne uydurmaua calısan annebabalara saygılı olamkyorum neyazıkkı o kucucuk cocukların yerıne kendımı koyuyorum.sırf kendılerı gb gec kalksın dıye buyumekten mahrum bırakıyorlar. yılmadan solıceksın. neden? çünkü yaptıkları yanlıs en başta uyutsın ua cocugunu bebe sayılır daha ne işi var bırde ayakta

Aynen canim aslinda bak erken yatirirsan dinlenir seni yormaz dedim o zaman cok erken uyanir. Sabah uyumak istiyorum ben dedi ya

Canım emekler yürür kocaman olur benim kız kardeşim 7 aylık 1500 Gr doğmuş şimdi iki çocuk annesi ogretmen merak etme senin kuzunda büyür

Ama böyle olmuyor merakta kalıyorum. Sütüm etkileniyor bu durumdan . Bir saat belirleyelim o saatte hepimiz fotoğrafları koyalım.
İlahi bende kaciriyorum göremiyorum pijama partisi yapalım cuma akşamları 12:00 -02:00 arası nedersiniz kaynatınız

Aynen canim aslinda bak erken yatirirsan dinlenir seni yormaz dedim o zaman cok erken uyanir. Sabah uyumak istiyorum ben dedi ya
ben senın yerınde olsam bu msja cevap yazardm asla tutamazdm kendımı. genelde anneler bebege uyar benım gb senın gb ılkkez duyuyrm de gul

Yok kuzum aynı değilizdir senin boyun uzun ve kilon benden az sanırım benimki tam tersi işe başlayinca veririz zaten ama şimdi aynalara bakmıyorum alışveriş yapmıyorum
Canım maşallah sana ve oğluna çok güzelsin harika olmuşsun canım sünnet annesi olarak

Ben de ben de akşam eşim diyo ki biraz çiğne de öyle yut bari. Ben direk yutuyorum lokmamı bi de abur cubur çok yiyorum ya bisküvi çikolata vs
Ayni ben dankek lokmaliklsri ciynemeden yutuyorum iki dk almiyo yemesi seriye bagladim ama kilom 47 benim anlamadigim hafif gobek vsr oda normal sanirsam icinden canli cikti sonucta

Sende mi bürütüs S Sevimlipanduf P Puddingmuf de aynısını söyledi

keske aynı şehirde olsak süper olurdu
Simdi moralin bozulurmu yoksa dahami mutlu olursun bilmyorum ama ben seni daha yasli demicem daha olgun bekliyordum abla ben seni gordum ve şok nekadarda gencsin eminim herkes sende şok oldu masallah kendine cok iyi bakmisin

İnşallah Canım amin. kızımda bi de boynunu sola döndürmeme vardı. Tortikollis diyorlar. Muayene sırasında kollarını kasıyor, bacaklarında boğum farkı var. Belki boynundaki sorundan kollarını da kasıyor olabilir bu özelliklerin hepsi belki de genetik bir hastalığın belirtisidir dedi. Söz konusu yeni bebek olunca ben biraz obsesif davranıyorum bence siz etraflıca bi mayene olun bu sırada mama deneyin dedi. Boyun için fizik tedaviye gittik şimdi düzeldi sayılır. Bacaklarında boğum farkında sorun yokmuş. Metabolizmasal bi hastalık çıkmadı testlerde. Ama daha nörolojik muayene olmadı. Ondan da bişey çıkmazsa daha mama için uğraşmıcam. O zaman genetik diyecez dediler işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…