Ust katimda kaynim oturuyor ve 3 yasinda cocugu var. Gece 1 den once yatmiyor ve kosuyor kosuyor kapiya duvarlara oyle bir vuruyor ki bizim oglan uyaniyor. Gecen aksam esim aradi bi durdursaniz cocuk uyaniyor diye o aksam durdurdular. Simdi gene ayni bizimki de çocuk durmuyor ki banane diyor diyorlar Zaten zar zor uyuyor bizim ki ne yapsam ne etsem bi akil verin
Ust katimda kaynim oturuyor ve 3 yasinda cocugu var. Gece 1 den once yatmiyor ve kosuyor kosuyor kapiya duvarlara oyle bir vuruyor ki bizim oglan uyaniyor. Gecen aksam esim aradi bi durdursaniz cocuk uyaniyor diye o aksam durdurdular. Simdi gene ayni bizimki de çocuk durmuyor ki banane diyor diyorlar Zaten zar zor uyuyor bizim ki ne yapsam ne etsem bi akil verin
Allahım ya ben cok ırdelıyorum ya bu ebeveynlerde vıcdan yok. ya daha 3yasında bir çocuk gecenın 1ınde ne işi var Allah askına. belkı de onlar uyutmuyor bılemeyız. şu kendıne uydurmaua calısan annebabalara saygılı olamkyorum neyazıkkı o kucucuk cocukların yerıne kendımı koyuyorum.sırf kendılerı gb gec kalksın dıye buyumekten mahrum bırakıyorlar. yılmadan solıceksın. neden? çünkü yaptıkları yanlıs en başta uyutsın ua cocugunu bebe sayılır daha ne işi var bırde ayakta
Allahım ya ben cok ırdelıyorum ya bu ebeveynlerde vıcdan yok. ya daha 3yasında bir çocuk gecenın 1ınde ne işi var Allah askına. belkı de onlar uyutmuyor bılemeyız. şu kendıne uydurmaua calısan annebabalara saygılı olamkyorum neyazıkkı o kucucuk cocukların yerıne kendımı koyuyorum.sırf kendılerı gb gec kalksın dıye buyumekten mahrum bırakıyorlar. yılmadan solıceksın. neden? çünkü yaptıkları yanlıs en başta uyutsın ua cocugunu bebe sayılır daha ne işi var bırde ayakta
Tabi çok şükür Doğum kilosuna göre iyi tabi, ama oturduğunda falan oyle minik kalıyor ki hani bu bebek nasıl emekleyecek nasıl yürüyecek diyorum
Şimdi tarttım işte evde 7.100 gr bile değil oynuyordu 7.075 gr falan
Yok kuzum aynı değilizdir senin boyun uzun ve kilon benden az sanırım benimki tam tersi işe başlayinca veririz zaten ama şimdi aynalara bakmıyorum alışveriş yapmıyorum
k
bende sanki tanıdıkmışsın daha önce karşılaşmışız hissi uyandırdın canım ay keşke burdaki hatunlar ayno şehirde olsaydık çoluk çocuk ne güzel takılırdık
Ayni ben dankek lokmaliklsri ciynemeden yutuyorum iki dk almiyo yemesi seriye bagladim ama kilom 47 benim anlamadigim hafif gobek vsr oda normal sanirsam icinden canli cikti sonucta
Simdi moralin bozulurmu yoksa dahami mutlu olursun bilmyorum ama ben seni daha yasli demicem daha olgun bekliyordum abla ben seni gordum ve şok nekadarda gencsin eminim herkes sende şok oldu masallah kendine cok iyi bakmisin
Yaa sen böyle deyince içime kurt düştü. Çok da sağlıklı görünüyor ama öyle bile olsa bir hastalık olabiliyormuymuş? Doktor da gerek yok tahlile deyince hiç durmadım ben üstünde. Senin bebişin tahlilleri de temiz çıkar inşallah canım
İnşallah Canım amin. kızımda bi de boynunu sola döndürmeme vardı. Tortikollis diyorlar. Muayene sırasında kollarını kasıyor, bacaklarında boğum farkı var. Belki boynundaki sorundan kollarını da kasıyor olabilir bu özelliklerin hepsi belki de genetik bir hastalığın belirtisidir dedi. Söz konusu yeni bebek olunca ben biraz obsesif davranıyorum bence siz etraflıca bi mayene olun bu sırada mama deneyin dedi. Boyun için fizik tedaviye gittik şimdi düzeldi sayılır. Bacaklarında boğum farkında sorun yokmuş. Metabolizmasal bi hastalık çıkmadı testlerde. Ama daha nörolojik muayene olmadı. Ondan da bişey çıkmazsa daha mama için uğraşmıcam. O zaman genetik diyecez dediler işte.