2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
canım neden oyle oluyor yahu enson kacsaat uyanık kalıyorsenın bebiş. kac saat ugrastırıyo sonra
Ay bana da bi hal care bulun valla. Son 3gundur kucaga gelir gelmez ciglik cigliga agliyor 2gun once ugrastim aglamasina ragmen 2bucuk saat agladi canindan can gitti susturamadim o agladu ben agladim. Simdi korkuyorym ama agliyor hep ki uykusuda cok cok var yani. Biz memede uyudugumuz icin kucaga aliyorum. Saatleri duzenleyebilsem desteksiz uykuya gecicem ama daha saatleri duzene girmedi

canım neden oyle oluyor yahu enson kacsaat uyanık kalıyorsenın bebiş. kac saat ugrastırıyo sonra
Sabab 7 8 arasi kesinkalkiyor 1 saat 1bucuk saat sonra en gec ilk uyku yapiyor , 2.uykuyida yapiyor 45 dk ile 1bucuk saat arasi degisiyo , 3. Uyjuyada rahat yine zorlamiyor cok emerek yada bsgine birakiyorjm beaz guriltu pispis , gel gelelimo saatten sonra ya dun 6.40 da uyandi uykusi var hala ama tekrar uyutmaya calistim 7.45 de uyuyup 8.0 de yine kalkti ezan zamniydi aldim ugrasmadim ama gozler bayik bayik agliyo fln 9 da tekrar odaga girdikemerek uyumadi besugine biraktim tambi saat al sakinlestir yatir yok deli gibi emme istiyo herseyi agzina sokuyo , kucaga al pis pis yok bidaa meme yok en son kucakta yine pis pis 10.45 uyudu.4 gecesir 7 8 arasi gece uykusuna yatiyor ama yarim saate uyanip 11 lere kdr ugrastryo beni sence ne olabilir ne yapmak gerekir , meme icin 2 gun nasi uyutursaniz uyutun diyolar sonra istemez ama felaket oliyo yani memeyle uyuyncada hep memede devam etmek isiyo uyjuya sanirim sonra kus allah kuss

E goruyorum kendimi hergun aynada bazen sikiliyorum ben sizede oluyo mu hergun ayni surati gormek 😂😂❤ siz daha gencsinizz osgeee haniiiiim biz gibi yaslanmadiniz koru guzelligini bak kendine valla kuzum ben hic ugrasmadim😞😘
Hergün acaba zayıfladım mı diyorum yine şişmanım

E goruyorum kendimi hergun aynada bazen sikiliyorum ben sizede oluyo mu hergun ayni surati gormek 😂😂❤ siz daha gencsinizz osgeee haniiiiim biz gibi yaslanmadiniz koru guzelligini bak kendine valla kuzum ben hic ugrasmadim😞😘
Evde huzurm kalmadi 😂😂 orya bakma buraya bakma kafni one eg 😂😂 yaslaninca gececek diye avutuyom kendimi 😂 neyin var masallahin var kendine haksizlik yapma tas gibisin yasta belli olmuyor hem citi piti hanim hanimsin cokta guzelsin birdaha duymucam yasliymis gibi konusma benden gencsin valla 😂

Sabab 7 8 arasi kesinkalkiyor 1 saat 1bucuk saat sonra en gec ilk uyku yapiyor , 2.uykuyida yapiyor 45 dk ile 1bucuk saat arasi degisiyo , 3. Uyjuyada rahat yine zorlamiyor cok emerek yada bsgine birakiyorjm beaz guriltu pispis , gel gelelimo saatten sonra ya dun 6.40 da uyandi uykusi var hala ama tekrar uyutmaya calistim 7.45 de uyuyup 8.0 de yine kalkti ezan zamniydi aldim ugrasmadim ama gozler bayik bayik agliyo fln 9 da tekrar odaga girdikemerek uyumadi besugine biraktim tambi saat al sakinlestir yatir yok deli gibi emme istiyo herseyi agzina sokuyo , kucaga al pis pis yok bidaa meme yok en son kucakta yine pis pis 10.45 uyudu.4 gecesir 7 8 arasi gece uykusuna yatiyor ama yarim saate uyanip 11 lere kdr ugrastryo beni sence ne olabilir ne yapmak gerekir , meme icin 2 gun nasi uyutursaniz uyutun diyolar sonra istemez ama felaket oliyo yani memeyle uyuyncada hep memede devam etmek isiyo uyjuya sanirim sonra kus allah kuss
canım okadar ıyı anlıyorum kı emmeden asla uyumuyor benım kız da mesela dun aksam salladım ben uyudu zarzor cunku karnı catlayacak artık tokluktan. sonra alıskanlk ıste 20dksonra emdı 5dk yıne uyudu yatırdım korka korka verıyorum kusacak dıye. bılyorm kı sonra yıne uyanacak vermesem. ama şu var gece kv durdu bız dısardayken kızım gaza uyanmıs cıkarmıs kv brakmıs yataga uyumus kendı. benım kokum yok ya dalmıs hemen ama bn alsam besıkten asla emmeden yatmaz cok cok nadır pıspıslatıyor bana artık. gece 2de uyandı yıne gaza. eşim uyuttu yıne meme ıstemedı.. nyse ıste baslıbasına sorun emzırerek uyutmak. sana tavsıyem esın o saatlerde evdeyse ılk mayışmayı o yaptırsın.. veya ayagnda dene aglasa da susuyo bızaman snra. ama emzırmeden mıdesı bos olsun mutlaka daldıktan sonra alıskanlıktan meme ıcın uyancak ya. sonra emıp devam eder belki uykuya ıstedıgını alınca mıdesı de normal toklukta olur.. muhtemelen emıyo emıyo karnı doluyorr. sonra da onu rahatsız edıyor uyanıyor ve dalamıyordur. kendımızden pay bıcelım uyuyamıyoruz aşırı yıyınce carpıntı yapıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Papatyamaviss Papatyamaviss yuz gorumlugu degil de tamamen yakalanma korkusundan :D cevremde ocakta dogum yapmis birini gorunce ya KK deyse o da diye bi tirsma yasiyorum :D
Of benim cevremde 3 kisi var ocakta doğum yapan 😁 bir de yazmayıp sadece okuyan üyeler varmış geçen hafta görünce hah dedm kesin ifşa oldum 🤣

Ay bana da bi hal care bulun valla. Son 3gundur kucaga gelir gelmez ciglik cigliga agliyor 2gun once ugrastim aglamasina ragmen 2bucuk saat agladi canindan can gitti susturamadim o agladu ben agladim. Simdi korkuyorym ama agliyor hep ki uykusuda cok cok var yani. Biz memede uyudugumuz icin kucaga aliyorum. Saatleri duzenleyebilsem desteksiz uykuya gecicem ama daha saatleri duzene girmedi
Bebeğin çok uykusu geldiyse memede de uyumuyor. Emmek istemiyor yani bir an önce uyumak istiyor. Benimki öyle.

Back
X