2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Teşekkürler kuzum hemen bakıyorum ❤

Benim ki 2gundur uyumuyor bildiğin huy değişirtirdi. Benimki asla kendi kendine dalamaz bilemiyorum onu kuzum ❤
Kuzum ben de ayağımda çok hafif sallayarak uyutuyorum benimki de kendi kendine imkansız Ama sonra yerine yatırınca sıçramaya başlıyor. Kesildi şimdi sıçraması derin uykuya geçti sanırım Derin uyku dediğime bakma yarım saat sonra uyanır kesin

Ya illaki faydası vardır canım ama blw siz yiyen çocuklarda gelişim geriliği ya da ne bileyim özgüven eksikliği daha mı fazla görülmüş. Araştırmadım açıkçası yapabilene helal olsun

Her yemek sonrası banyo mu aman allahım

Her yemek sonrası banyo mu aman allahım
Yoğurdu kaşıkla yemeye çalışıyordu kaşıkla canı sıkılınca içmeye kalkıyordu sonra kafasına gözüne sürüyordu =) çok kez yıkadım pankek tarzı şeyler batırmıyor

Ya kızım gündüzleri tam uykuya dalacakken sıçrayıp uyanıyor sürekli. Sonra tekrar dalmaya çalışırken yine sıçrıyor sonuç uyuyamıyor. Sizin bebişlerde de oluyor mu
O nazardan oluyormus bildigim kadariyla
Nefesi kuvvetli birine okut canim ya da kendin oku

Ya kızım gündüzleri tam uykuya dalacakken sıçrayıp uyanıyor sürekli. Sonra tekrar dalmaya çalışırken yine sıçrıyor sonuç uyuyamıyor. Sizin bebişlerde de oluyor mu
Youtube da bebekler için nazar duası deyince 18 dk lık bir video çıkıyor Kur'an dan nazar için olan ayetler var çok huzursuz olup sıçradığında onu açıyorum uyuturken rahatlatıyor[/QUOTE]

Bir de aranızda prima premium care kullanıp da 4 numaraya geçiş yapan var mı? Biz 3 kullanıyoruz, bezlerimiz bitmek üzere ama 3 mü 4 mü sipariş versem bilemiyorum. 3 numara biraz sıkmaya başladı sanki, 4 de büyük mü olur ki

Ona da olumsuz yorumlar çok bir de tekerlekj yok onda. Chicco gereksiz pahalı bu dediğim sandalye de hiç olumsuz yorum görmedim daha kuzum
vallahı olumsuz yorum yapanlar neye gore yapıyorlar sasırıyrm altın falan beklıyorlar glb ben hıcbır eksı yön goremedım beklentıye baglı bu bıraz aradıgım tum ozellık var dıye begendm cok. her markaya baktm bide kuzum olumsuz yorum olmayan asla bulamazsın ben oyuzden yorumları asla kale almyrmnette begenmesem gerı yollardm hemencık. gecen duzlestırıcı aldım ıstedıgım modeldı sacma sapan yorumlar var kale almadn ama bı kullandım ıyıkı almısım dedm yorumlara bakma bence

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bız 3 ve 4numara bez aldık 20 gun once. 360tane bıtane 4numara denerim bısonrakınde yazarım sana nasıl oldugunu bıızim de 3var hala 2paket daha sıkmaya basladı ama daha uzun kullanılır dedı ablam da

Benim ki 2gundur uyumuyor bildiğin huy değişirtirdi. Benimki asla kendi kendine dalamaz bilemiyorum onu kuzum ❤
al benden okadar canm 2gundur alya da benı sinir.edıyor memesız uyumuyor sallıyorum beni benden aldı meme de meme o ınatlasıyo ben ınatlasıyrm senın tahmnı dogum.neydı bızım 7ocaktı. atagın fırtınalısı yıne degıskenlık gosterıyor ya bazı bebelerde. ama bellı yani deli ediyorbeni. okadse ıyıydıkı uzun zamandır hemen uyurdu yıne atağı tavan yaptı. dun uyudu aslında 2kısa bır uzun uyku yaptı ama uyutana dek benı delı ettı. bugun relakstm.oylemı dedım oyun oynadm guldurdum.kendımı yormadım yorsam da yormasam da gece oluyor eşim uyuttu 3e gelırken 30dk da uyandı yıne.şimdi tekrar uyuttum bakalm neolcak

canım bız 3 ve 4numara bez aldık 20 gun once. 360tane bıtane 4numara denerim bısonrakınde yazarım sana nasıl oldugunu bıızim de 3var hala 2paket daha sıkmaya basladı ama daha uzun kullanılır dedı ablam da
Yaa çok sevinirim ona göre sipariş vereceğim de. 7 kilo bizim kız, sanırım Alyayla yakın gidiyor kilo/boy oranları o sebepten deneyip yazarsan çok sevinirim

Ona da olumsuz yorumlar çok bir de tekerlekj yok onda. Chicco gereksiz pahalı bu dediğim sandalye de hiç olumsuz yorum görmedim daha kuzum
Ben de sanırım joie mimzy lx alacağım. Benim de evim küçük. Mutfak salon bir, 2+1 ama bebeğimin güvenliği her şeyden daha önemli varsın yer kaplasın. Dediğin gibi joie’den kullanan herkes memnun, bir arkadaşım da kullanıyor o da çok memnun.

4e geçtik biz çok rahat etti bacakları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…