2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben yapamam aman aman hiç girişmek istemiyorum o yollara meraklanıyorum ama ben sabırlı değilim sabırlı olsam bile güneş ortalığı batıracak bi yemekte hadi toparlıyım sileyim süpüreyim desem güneş çıldırır o surede ben altını değiştiriyorum ellerimi yıkamaya banyoya gidip gelene kadar çıldırıyor, yani bize göre değil yoksa bebek önceki günden döktüklerini ertesi gün yerlerden yer valla var söyliyim annem kardeşimi Liseden çıkana kadar besledi hemde nasıl biliyor musun süte ekmek doğrayıp yedirirdi çünkü yemiyordu kardeşim şuan 27 yaşında ama hala çok iştahsızdır, ablam hala 25 yaşındaki oğluna tavuk ve balıkları kemiklerinden ayırır önüne didilmiş koyar

Bende begendim rahat gorunuyor bayagi silmesi vs kolay olur.tekerleklide evin icinde tasimak icin pratik ama dedigin gibi freni falan olduktan sonra. Mutlaka vardir tekerlekli modellerde

Kendi hükmünü gecirmek istemistir. Sen ne anlarsın, ben bilirim hesabına.

Yedikçe koyarsın canım doyunca yemez zaten yani şu kadar ölçü yok zamanla ne kadar yiyebildiğini görüp ona göre pişirirsin 3 yaşına kadar batırıyor evet ama özgüveni artıyor ince kaba motor gelişimi sağlanıyor

Çoğu yemekten sonra banyo boyutuna kadar geliyor ayağa kalkıp duvara yapıştırdığı da oluyor halıyı kızım 3 yaşına gelince attık çünkü lekeler artık çıkmaz olmuştu oğlum 3 yaşına gelince de yeni halı alırız nolcak çocuğun gelişimi önemli

Evet en iyisi hepsini yaptırmak geçmiş olsun kardeşine de Allah'a emanet kuzucularimiz

Ben ikea tarzı olan sandalyeden kullndm.english homedan almstim.Kardesim de ondan kullndı.Hic bir sorun yasamadk açıkcası.
Benimki asiri hareketli daha şimdiden hatta doğusundan beri. O yüzden devrilir diye söylüyorlar kararsizim çok bi tuvalette gitsek kapı calsa vs saniyelik birşey

Ustune bisey ortmeden mi cikariyor ? Agactan armut gibi topluyoruz sanki bu cocuklari. Benimkilerede opmeyin diyorum mikropada ihtiyac var diyor.

Ona da olumsuz yorumlar çok bir de tekerlekj yok onda. Chicco gereksiz pahalı bu dediğim sandalye de hiç olumsuz yorum görmedim daha kuzum

Ona da olumsuz yorumlar çok bir de tekerlekj yok onda. Chicco gereksiz pahalı bu dediğim sandalye de hiç olumsuz yorum görmedim daha kuzum

Bende bir senin dedigine bakayim cici. Chicco burada pahali degil ama cok agir ve yerde kapliyor bende iste arastirma icindeyim az kaldi ek gıdaya gecmeye

Chicco ohlala puset kullanan var midir ? Benimki berbat ağır hafif bir araba ariyorim. Bu ohlala 3,8 kilo. Ama pek iyi yorum gormedim

Ya kızım gündüzleri tam uykuya dalacakken sıçrayıp uyanıyor sürekli. Sonra tekrar dalmaya çalışırken yine sıçrıyor sonuç uyuyamıyor. Sizin bebişlerde de oluyor mu

A101 270 tl fisher price tekerlekli bugun carsilari dolascam. Bulamazsam daha iyisin8 bunu alcam. Tutumlu anneden bakiyordum ama yirtik yirtik seyleri 200e satiyorlar

Benimki asiri hareketli daha şimdiden hatta doğusundan beri. O yüzden devrilir diye söylüyorlar kararsizim çok bi tuvalette gitsek kapı calsa vs saniyelik birşey
Benim oğlumda çok hareketliydi devrilmesinden korktuğum için arastirip peg perego pappa diner almıştım kızımda onu kullanacak çok saglam minderi dolgulu konforlu kapanınca da cok yer kaplamiyor tavsiye ederim netten fotoğrafını atayım gri minderli bizim ki

Eklentiler

• Screenshot_20190511-140343.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 34
Bende begendim rahat gorunuyor bayagi silmesi vs kolay olur.tekerleklide evin icinde tasimak icin pratik ama dedigin gibi freni falan olduktan sonra. Mutlaka vardir tekerlekli modellerde
Devrilmez kuzum tabiki tekerlekli olan Avrupa standartlarında sadece onu teker arkası sabit

Ya kızım gündüzleri tam uykuya dalacakken sıçrayıp uyanıyor sürekli. Sonra tekrar dalmaya çalışırken yine sıçrıyor sonuç uyuyamıyor. Sizin bebişlerde de oluyor mu
Benim ki 2gundur uyumuyor bildiğin huy değişirtirdi. Benimki asla kendi kendine dalamaz bilemiyorum onu kuzum ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…