2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sormayin ya, gittim 200 tane sleepy aldim 4 numara o bile iz cikariyor, goona geri donecegim. Tasarsa tassin
Goon nasil canim , slepynin natural serisini denedinmi ben klasik slepye gore bayildim ona , klasik slepy yerine molfix takiyordum kalin geliyo diye , natural daha ince ve daha guzel sadece a101 de var

sizin de fırtınalar baslamıs bır hafta gerıdensınz bıze gore ayy ya nezmaan byyceklerrrrr

r

sleepy den memnun musun ? Şu naturel sleepy denemek istiyorum aslında, inceliği falan nasıl
Klasik slepy bana bi tik kalin geliyordu sahsen , molfixle karisik gidiyordum , ama bu seri cikinca denemk istedim cok hosuma gitti tertemiz kokuyo resmen bez degisikliginde 2 3 gun popoda hafif kizariklik nokta nokta olabiliyo bu arada slepye ozgu bisey degil bez degisikliginden kaynaklaniyo ben karisik kullandigm icin ama suan degismem menunum hatta kulot olanindan denicem bide , mantikli bu arada gunduz gece olayi popo ne der ona da akmak lazim

Eklentiler

• 15575852295881825994925.webp
    60,3 KB · Görüntüleme: 45
  • 15575852749661220778532.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 44
  • 15575852923601225419335.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 45
  • 15575853138761395954580.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 44
Ben doğduğundan beri sleepy kullaniyorum kizima. Bunu gormedim hic markette. Gerci genelde esim aliyor ama klasik olandan aliyor. Gormedi mi acaba veua burda mi satılmıyor ki

Goon nasil canim , slepynin natural serisini denedinmi ben klasik slepye gore bayildim ona , klasik slepy yerine molfix takiyordum kalin geliyo diye , natural daha ince ve daha guzel sadece a101 de var
Goon benim hosuma gitti. Biraz kaliplari genis baglama yerleri yumusak , kimyasal koku hissetmedim. Sleepe kizariklik yapiyor varsin elimde kalsin bugun ramazan fisleriyle gitcem goon alacağım. Biz kizimizi japonice diye seviyoruz. Gitsin japon bezi giysin Ben biraz o sektoru bildigimden P&G yi desteklemek istemiyorum sen git bir bezi en pahali yap her kaka yaptiginda arkasindan gecirsin ?

Guzel gorunuyor en azından beyaz abimler molfix getirmişlerdi içi maviydi bezin 2 saatte bir değiştirip değiştirip attım ben bile sevmedim bebişim nasıl rahat etsin dedim ama bu guzel gorunuyor dur bakıyım ben de deneyim bi A101 e gidince alayım

Ben doğduğundan beri sleepy kullaniyorum kizima. Bunu gormedim hic markette. Gerci genelde esim aliyor ama klasik olandan aliyor. Gormedi mi acaba veua burda mi satılmıyor ki
Kuzum sadece a101 lerde var suan , onlar almiz satma hakkini ben sordum aska biyerde yok online da bile yok , bambu natural kulotun cirtlisi daha rahat valla

Ilk etap da deniceksen 3 al kuzum , bu suan bi tik belden buyuk bize ama kakamiz cok ccikiyo diye suan 8 olmustir bebis benim ona gore alirsim zten 30 lu satiliyo

Ilk etap da deniceksen 3 al kuzum , bu suan bi tik belden buyuk bize ama kakamiz cok ccikiyo diye suan 8 olmustir bebis benim ona gore alirsim zten 30 lu satiliyo
Deniycem de baksana herkes kızarıklık yapıyor diyor molfix kullandım arada kızarıklık olmadı

Goon icin cok cis cikiyor dediler yorumlar oyle ama japon olarak da iyo ve icerigi temiz urunlerden kuzum biliyorum, goon molfix canbebe minies slepy bi kac marka daha vardi icerigi temz olanlari tercih ediyorum bende

Senin dusunceni ben oglumda uyguluyordum. Cok da iyi oluyordu. Malum prima cok pahali :)
Bez no büyüdükçe pahalılığını farketmeye başladık aslında premium 4 no 94 lü paket 105 liraya aldım Carrefour dan tek onu kullanırsam bir ay mümkün değil yetmez arada alternatif bişeyler bakıyorum açıkçası

Molfixde o yesil tabaka bebegin popousna yaoisiyo ben ondan biraktim onu
Hiç sevmedim zAten molfix de kaba bi bez, valla katkılı kimyasallı olabilir ama hak yemeyim premium çok güzel incecik bizim kullandığımız pedler gibi çok hoşuma gidiyor

Slpyede yari yariya zam geldi caktirmiyolar hic 60 li oaketler 28 ken palet sayisi yati yariya dusurduler yine ayni fiyat

Hiç sevmedim zAten molfix de kaba bi bez, valla katkılı kimyasallı olabilir ama hak yemeyim premium çok güzel incecik bizim kullandığımız pedler gibi çok hoşuma gidiyor
Haklisin pampers kullandim hende bi ara hediye gelmisti guzel ama kakamiz yinecikariyirdu malesef sonucta bi isiyo bi siciyo cope gidiyo , popoyada bi zarari yoksa ne gerek diyorim ben okadar paraya biz her hafta bi paket aliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…