bzm de 20gun once 7ye yakındı cnm nerdeyse aynılar evett ama ben yarn sabah yazsam kızım uyudu unttm takmayı asagıya sulale ıftara gelıyor da odaya 6da gırdım uyusun dye 7de.. sbah hemn denıcemm. boşa 3 alma tabı sen kalablr sonra bırden olmamaya baslıyor işte bezlet
Kitabı bitirmedim henüz ama gözgezdirdim biraz tarif yok kitap içeriğinde sadece neyi nasıl verebilirsiniz öneriler var. Ben sonradan dahil oldum sohbete ama baştan beri takipteyim. Gerçekten insanın insandan öğreneceği çok şey var. En güzelide burda insanların bilmişlik taslamadan birbirine yardımcı olması.
Saat 20.00 bile olmadan gece uykusuna geçen bebemi parmağını emmesini sebep göstererek doyurmak için yatağından çıkarttım ve resmen kendi ellerimle uyandırdım...akılsız başıma bir alkış istiyorum bayanlar
ben büyük oğlano yatırıyprum küçük yine uyumadı eşime postaladım pusette bi yandan sallıyor bi yandan saydırıyor coştı yine ya günlerdir 10.30-11.00 de uyuyor sabah 5.30 6 ayakta 2 saate bir de uyanıyor dr 5. ayda gel dedi ama acaba bi derdi mi var uyku yok çoxukta ya abisi uyuyor onun gözler dört dönüyor hala
Kitabı bitirmedim henüz ama gözgezdirdim biraz tarif yok kitap içeriğinde sadece neyi nasıl verebilirsiniz öneriler var. Ben sonradan dahil oldum sohbete ama baştan beri takipteyim. Gerçekten insanın insandan öğreneceği çok şey var. En güzelide burda insanların bilmişlik taslamadan birbirine yardımcı olması.
O zaman ben internetten bakayım tariflere. Aynı dönemde doğum yapan insanlarla sohbet etmek gerçekten çok faydalıymış. Dediğin gibi birbirimizden çok şey öğreniyoruz