Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh baksin dursun uyumazsa boyle olur kiz bu cocuk beni sasirtiyor sabah uyandi yanima yatirdim geri uyudum oda bizimle uyumus bi baktim uyuyor neden bi yaptini surekli yapmiyor uc oldu bu kendi uyuduguSorun şu aslında uyuyor ama uykuyu sürdüremiyor 9.30 da uyudu 10.30 da geri kalktı ağlaya ağlaya sonra da uyumadı salona getirdik çekirdek çitliyoruz o da bize bakıyor![]()
Tabi diger annelerimizin de fikrini cok merak ediyorum..![]()
Cnm benim eşim sabahları aramıza aldığımda gözlerini kapatıp uyuyor taklidi yapıyor bizi uyuyor zannedip geri uyusun diyeOh baksin dursun uyumazsa boyle olur kiz bu cocuk beni sasirtiyor sabah uyandi yanima yatirdim geri uyudum oda bizimle uyumus bi baktim uyuyor neden bi yaptini surekli yapmiyor uc oldu bu kendi uyudugu
bend de çok özlüyorum yaa gidip gidip kokluyoruz eşim de ölyle o zaten göremıyor dogru duzgun haftaiçleriCnm o arada bende uyuyorsam farketmiyorum dauzun süre uyanık kaldıysam 5 dakikaya bir yanına gidip geliyorum hatta akşam doyurma bahanesiyle kucağıma alıp uyanmasına sebep oldum
gündüzde 2 saat falan uyursa en son gidip yanına oturuyorum
![]()
Ben sana cevap vermeyi unuttum bu oglandanBende deatiyir ğişik duygularla uyandımanne olduğumu bir kere daha net bir şekilde anladım
kızıma teşekkür ettim öptüm kokladım
![]()
Ahh cnm ya bnm eşimin koklama huyu yok pat diye öpüyor işe giderken yada gelince..:)) kaç kere uyandırdı çocuğu birara iyice kızdım şimdi soruyor uyanacakmı diye uyanması yakınsa öyle öpüyor:) ben babası ilgilenirken bile durmadan gidip bakıyorum. Şimdi birde yeni şeyler yapıyorlar ya kaçırmayayım hiç bir anını diye başını bekliyorum resmenbend de çok özlüyorum yaa gidip gidip kokluyoruz eşim de ölyle o zaten göremıyor dogru duzgun haftaiçleri![]()
Yaa bende anneler gününde öğrendim sabahın 8 nde aman ilk idrarla olsun diye yapmıştımGünaydıınanneler günümüz kutlu olsun
ben de geçen sene anneler gününde sabahın köründe test yapıp öğrenmiştim
![]()
Sağol cnm bizde vakit geçiriyoruz oyun halısında seviyor benimki de.. bizimde yeni eğlencemiz ördek şeklinde tutacağım vardı onu buldum kukla yapıp konuşturuyorum eline yüzüne dokunduruyorum çok hoşuna gidiyor top bulayım birde en iyisiBen sana cevap vermeyi unuttum bu oglandanbuvaralar da cok hosuna giden bisey dicem cok hosuna gidiyo mutlaka dene
oyin halisinda oynuyor yeni aldim baya ilgisi cekti , ayaklari tekmeatarken ses cikiuo aynasi var ona bakiyo, yumusak sunger topu var onu havadan yanına atiyorum kahkahalar atiyo bu ara cok yapiyoruz , sonra uctu uctu oyununu yapiyoruz sarki soyluyoruz suan top bizim icin yeni aktivitemiz
![]()
kız opmesın uyandırtmaAhh cnm ya bnm eşimin koklama huyu yok pat diye öpüyor işe giderken yada gelince..:)) kaç kere uyandırdı çocuğu birara iyice kızdım şimdi soruyor uyanacakmı diye uyanması yakınsa öyle öpüyor:) ben babası ilgilenirken bile durmadan gidip bakıyorum. Şimdi birde yeni şeyler yapıyorlar ya kaçırmayayım hiç bir anını diye başını bekliyorum resmen![]()
Canım beni dinlemiyorki ameliyathaneden çıkmış daha doğumhaneye kontrole giderken asansörde öpmeye kalkmış doktoru öpmüyoruz daha çok hassas demiş doktoru atlattığından beri şap şup dalıyor çocuğa başlarda çok kızdım hiç cevap bile vermeden öpmeye devam etti sonra bir gün yine ben kızarken öpmeyeceğimiz çocuğu niye yaptık biz yaa dedi banada mantıklı geldi baktım çocukta etkilenmiyor o gün bugündür beraber dalıyoruz vallakız opmesın uyandırtmabaslarda eşim de opuyordu sbahları ama hassas cok sabahları uyanıyor hemen gece yatmadan basından ben de öpüyorum eşım de allahım uyanmasın ıstıyosun ama bıyandan da uyansın
aynen yenı seyler vakti dünden beri çoraplarını cıkarıyor ya ben gıydırıyorum o alıyor cok fenalar kız. bıde bıze baglılıkları cok arttı farkettın mııı