2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Biz kraft pocket kullanıyoruz ben çok memnunum hem hafif hem rahat bir araba

Bizde de hediye yok çiçek var hediyeden sayarsak bebiş doğdu çiçek, tanışma yıldönümü çiçek, Doğum günü çiçek, evlilik yıldönümü çiçek, anneler günü çiçek evde çiçek koyacak yer kalmadı hele alma da diyemiyorum kalbi kırılır diye he bi de iftara yine dışarı gidiyoruz iyi ki bi akşam rahat bıraktı kız bizi bakalım bugün nolcak bi de Arkadaşları da var eşimin durmazsa artık kucak kucak gezecek

Seninki isin kolayını bulmus.
Benin oglum ldirmis çiçek.esime yasak koymuştum. Verilen paraya yazik ona cope gidiyor. Artik oglumada yasak koydum. Aldirma çiçek op yeter dedim :))

Benin oglum ldirmis çiçek.esime yasak koymuştum. Verilen paraya yazik ona cope gidiyor. Artik oglumada yasak koydum. Aldirma çiçek op yeter dedim :))
özel gunler için güzel canım ama okadar özel gün var ki her günde beklemıyorum tabı çiçek ama d.gunlerı ve evlılık yıldonumlernde bekleyebılıyorım anneler günü de çıktı sımdı başımıza ama benm ıcın onempı olan hıcbısebep yokken gelmesı çiçeğin vs

Merhaba ilk bebeğimde joie marka bi puset kullanmıştık kaç kg hatırlamıyorum ama çok hafifti, çanta gibi tık katlayıp elimde taşıyabiliyor, bebek kucağımdayken arabanın bagajına koyabiliyordum. Hafifliğiyle ilgisi var mı bilmem ama çok aşındı tekerleri falan, ikinciyi düşünmediğim için atmıştık ama zaten kullanılmazdı.

Kızlar kızım biraz büyüsün bu kolyeden yaptırmayı düşünüyorum Bebişin parmak iziyle yapılıyor. Ama şu an denedik de çok küçük olduğu için parmak izi çok belli belirsiz

Eklentiler

• EAFC20E9-B2B2-454C-B86A-6CC8E69C62B5.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 79
Siktiktan sonra sırtına pat pat yap. Kusarken balgam da çıkaracak.

Ben de Geçen hafta eşime dedim :sakın çocuklarımıza ( ) anneler gününde parayla birşey alınır verilir mantığını aşılama. Çocuklar öyle şartlandırılmamalı! Biz öyle büyüdük, çocuklarımız böyle büyüsün istemem.
Ayrıca benim için anneler günü kızımın doğduğu gündür.

İyi geceler kızlar. Geçen gün dışarıda tuvalete girmek zorunda kaldım sanırım mikrop kaptım. Genital bölgemde kaşıntı var maalesef. Daha öncede başıma gelmişti krem kullanmış ve geçmişti yıllar önce fakat şimdi emzirdiğim için ilaç kullanamam sanırım. Doğal yollar hakkında bilginiz var mı acaba nasıl geçer bu kaşıntı çok vahim durumdayım

Canım bir bardak suya biraz sirke kat onunla pamukla sil bi kaç gün biliyorum kötü kokuyor sirke ama gerçekten işe de yarıyor

Hamileyken ilaç kullanamadığım için bu tarifi vermişti bana kadın doğumcumuz.

Eklentiler

• 5B579B83-2445-401A-BBE3-881B9528C751.webp
    11 KB · Görüntüleme: 56
günaydın kızlar uyku eğitimi hakkında kapsamlı bilgi edineceğim site uygulama vs ihtiyacım var. büyüğüme ihtiyaç hissetmemiştim düzenli ve kolay uyuyordu. bu bana kafayı yedirtecek gündüz neredeyse uyumuyor desem yeridir. gece uykusuna da çok çok zor dalıyor. ev aldı başını gidiyor.

canım ataktandır. benim kız da gece uyanmasını bazen sık yapuyor memeye aşırı düşkün ve bu durum.cokkotu memeyle dalmak ıstyr cogu zaman meme vermeden bazen bn bazen eşim uyutuoruz ama ataktan m.etme uyku egıtımı ıcın bıcok yontem var ama malesef hepsı aglatıyor cocugu. Sana uyku meleğini dınlemenı tavsıye ederm verdiği egıtım vıdeoları da var. biz de 3hafta sonra baslayacagız egıtıme

Gecmis olsun kuzum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…