2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım bizimki tek şişede damla şeklinde 1er damla damlatıyorum tıkandığında hiç kusma olmadı şimdiye kadar genzine falan kaçıyorsa kusturuyordur belki balgam varsa da kusabilir hasta değil demi

Canım deri testi erken dönemde sağlıklı sonuç vermezmiş. Boşu boşuna deliyorlar bebişleri. Bizimde sadece mukus ve kanla alerhi teşhisi konmuştu 1 ay diyet yaptım bir hafta önce diyeti bitirdim şimdilik bir sorun yok. Alerjik mama içiyor ama benim oğlum. Bilemiyorum ki belki tek seferlik birşeydir yediklerinle falan ilgilidir. İnşallah geçicidir canım

Atesi yoksa evham yapmayin, ama hemen doktora gidin. Enfeksiyona vs baksinlar, bizide haberdar edin bende merak ettim

Bizde topumuzla konusuyoruz sallanan ayakalri ve yuzu var ismini de BoBo koyduk onu gorunce 2 eliyle atliyo hemen baska oyuncağa aynisi yapmiyo kereta cok sevdi onu

Canım bizimki tek şişede damla şeklinde 1er damla damlatıyorum tıkandığında hiç kusma olmadı şimdiye kadar genzine falan kaçıyorsa kusturuyordur belki balgam varsa da kusabilir hasta değil demi

Yok iyi gayet de 3 defadır yapınca bundan şüphelendim kusması baya azaldı çünkü tüp şeklinde olanı alayım bari bu yaramadı bize

Igneyleseyapiyorum ignesiz de , tup sekilnde olanlarda bi seferde guzel sikiliyor , dun yaptim daha bebegi. Tum vucudyla yan cevirdim ilk bir burnuna ve sonra oteki burnuna . Bize hastanede yaoildignda hemsireler 10 dk yatırmayın emzirmeyin demisti yatiriyorsan islem sonrasi belkiolabilir

Sağ ol canım 10 dk beklemeden yatırmıştım ondan olabilir

dr bunu bilmiyor mu ben anlamıyorum kusmasını da umursamadılar yok reflü yok fazlasını çıkarıyor kilosu iyi deyip gectiler diyet 1 ay denedim degişmedi kusma tekrar baslarım gerekirse
Atesi yoksa evham yapmayin, ama hemen doktora gidin. Enfeksiyona vs baksinlar, bizide haberdar edin bende merak ettim
atesi yok canım bugün uzman yoktur acilde bişey anlamazlar yarına gidicez bakalım ne diyecekler haber veririm inşallah tabi

Gecmis olsun canim
Ben her gece yatmadan yapiyorum 2 ml bir burna 2 ml bir burna kusmadi hic ama genize gidiyor o kusturabilir
Anneler gününün en güzel yanı az önce gelen regl oldu baya geldi bordo gb hatta devamı gelır yani dmı:)
Gozun aydim devami gelecek tabiki düzensiz gelebilir endiselenme

Gecmis olsun canim

Ben her gece yatmadan yapiyorum 2 ml bir burna 2 ml bir burna kusmadi hic ama genize gidiyor o kusturabilir

Gozun aydim devami gelecek tabiki düzensiz gelebilir endiselenme
sağol canım ne ağrı ne sızı yok hatta gelıyor ama gelısını bıle anlamıyorum. konusu olmustu normal doğumla alakası yok demıstım agrının ve oyleymıs sezaryen oldum ama agrı yok.ki ben olduğumm gb ölürdüm ağrıdan rahimle alakalı kızlar doğum şekliyle degıl

Benimkide Ayyakkabi almis spor reklam olmasın bir de Gül yollamış eve ben sok

Benimkide Ayyakkabi almis spor reklam olmasın bir de Gül yollamış eve ben sok
hahah neguzel tesaduf ❣❣evet canım benm de sporr. cok ısteyp de kıyamıyordum burda yok bulamamstm numaradan suphelydım ama tam oldu benmkı de karanfıl ben gül degl de karanfıl sevyrm kızımla verdıler onu da

Ah canım ya çok üzüldüm , kabus gibi oldu bu alerji. Bizim bir aydır bir sıkıntı yok kakada duzeldi. Dr alerji yok demisti. Alerji ise de takip edelim ben çok katı diyet yaptirmiyorim diyordu.
Ama kusmasi çok fazla üzerini üç dört kez degissem de hep ıslak oluyor , mendil sıkıştiriyorum artık , aylık 600 kilo alırsa ilaç kullanmaya gerek yok demisti ama iki gün önce sağlık ocağına tartilmaya gittik, 600 grm kıyafetleriyle oluyor. Üç ayda iki kilo almış. İlk ay iki kilo almıştı. Burnu da hep tıkalı o yüzden yarın doktora gidicez. Son gittiğim doktora randevu bulamadım . Bu doktor nasıl bilmiyorum . O doktor telas yapma zamana göre takip eder bakarız diyordu. Sende bir götür bakalım inşallah geçer. Geçen bir arkadaşımın 5 aylık bebeğinde de aynı şeyler oldu. Çok oluyor bu sorunlarda.

Oncelikle anneler gununuz kutlu bol bol bebek kokulu olsun.
Ben Chicco Ohlala bebek arabasi almak istiyorum. Sadece 3,4 kiloymus. Fikri olan var mi ? Bu kadar hafif, baska bir puset kullanip mutlu olan var mi ?
Anladim ki kanguru bana gore degil cok bel agrisi yapti. Koca gobegim bebegi bebegi icinde sikistiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…