2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar bizde saglik ocagindan geldik , oglum 8200 64 cm olmus bi masallahinizi aliriz ek gida icin konustuk 6 ay dolduktan sonra dedi bana ebe , kilo alamayan sinirda giden bebeklere 5 dolunca oneriyoruz dedi blw den bi haberler kendi ebem olaydi bilirdi kesinn kucuk bir pipi meselemiz var biliyorsunuzdur bizim cocuun pipi sunnetlimsiymis hakkaten cocuk doktoru gorecek bu hafta bakalim o ne dicek , birse biz 4.ay asilarimizi gec olucaz malesef hep gec gidicez artik rotayida o zaman olacak artik sizden tecrube ediniriz asilarsa benim oglan tam bir huysuz oluyo malesef bu daha zor geciyomus korkayrumm simdiden

Maaşallah canım. Kaç aylık bebiş. Benim kinin de boyu öyleydi 3 hafta önce.

Bugün aşılarımız vardı ama kızımı ortopediye götüreceğim. Yarın aşı olur artık, kendime de tahlil yaptıracağım.
Fitil kullanacağım aşıya giderken, acımasın canı meleğimin

Bhkk

Turkiyede b grubu hemen hemen hiç görülmüyor demişler. Zaten aşı yeni turkiyeye gelmiş.

hiç söyleme canım ya bilsem sorun ne ona göre hareket edicem aynen bem de artık kusmasından kıyafet degiştirmeden gına geldi bez sıkıstıroyorum,tuhaf bi hırıltı var genizde mi burunda mı belirsiz bugünki kaka gayet normaldi koyu ve sarı sekilde anlamadım bugün randevu aldık ben ilaç da kullandım mide ilacı fayda etmedi. seninkinin uyku düzeni nasıl bizimki maksimum 2 saat uyuyor acaba bi derdi var o mu uyumuyor diyorum anlıyacagım kafam bi milyon

Kizlarr , bebek arabami satıyorum, bastin bebk arabasi kraft cabin modeli ama tek yonlu oldugu icin bizim sipa durmuyo bi turlu icinde , bana oneri de bulunun travel gibi olabilir pusetsiz satiliyorsa

Dün yazmıştım regl oldum diye. Maşallah diyeyim sızı bile yokkk kanama da baya var. Lütfen biri çıkıp bısonraki aylarda da aynı boyle agrısız olucak doğurdun dıye desın. hiç ağrısız bir regl yaşamadım buyaşıma dek. Ne yani artık böyle mi olucakk. Teşekkğrler kızım

dr bunu bilmiyor mu ben anlamıyorum kusmasını da umursamadılar yok reflü yok fazlasını çıkarıyor kilosu iyi deyip gectiler diyet 1 ay denedim degişmedi kusma tekrar baslarım gerekirse

Canım dün bir forumda okudum gaviscon kullanıyor muydun kusma için? Eğer kusmayı önlüyorsa reflü, önlemiyorsa farklı alerji imiş Dr u söylemiş

Canım dün bir forumda okudum gaviscon kullanıyor muydun kusma için? Eğer kusmayı önlüyorsa reflü, önlemiyorsa farklı alerji imiş Dr u söylemiş
kullandım canım motilium gaviscon fayda etmedi hatta daha pütürlü kustu

Maşallah tosuncuğa 4.ay aşısını neden geç olacak? Aşı huzursuzluğu beni de korkutuyor ya ateş yapmıştı 2.ayda kucaktan inmemişti ağrıdan huysuzluk hep oldu 4.ay aşımız da 31 mayısa denk gelecek 1 gün sonra da bayram için yola çıkacaktık dün takvime bakınca dank etti 2 gün sonraya çıkıcaz artık bunu da ertelemek istemiyorum aşıları hep geç oldu memlekete gidince yaptırmak da istemiyorum

Kızlar kızım biraz büyüsün bu kolyeden yaptırmayı düşünüyorum ♥ Bebişin parmak iziyle yapılıyor. Ama şu an denedik de çok küçük olduğu için parmak izi çok belli belirsiz
Bende anne sütü ve bebek saçıyla yapılan gördüm. Onu yaptırmayı düşünüyordum. Buda çok güzelmiş.

Kizlarr , bebek arabami satıyorum, bastin bebk arabasi kraft cabin modeli ama tek yonlu oldugu icin bizim sipa durmuyo bi turlu icinde , bana oneri de bulunun travel gibi olabilir pusetsiz satiliyorsa
Canım tek yönlü arabalar 7 ay sonrası iyi oluyor oturur pozisyonda heryeri gördüğü için seni görmek istemiyor geçici bir süreç için arabandan memnunsan satma

Merhaba hanımlar
Büyük oğlan ateşli hasta öksürük hapşırma var inşallah küçüğe bulaşmaz

Papatyamaviss canım maşallah paşaya benim büyük oğlan öyle idi küçük abisine çekmedi kilo konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…