2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Allah kabul etsin insallah
Ben cesaret edemiyorum. Benimki sadecr sut iciyor anca yetiyor. Bir de azalirsa diye korkum var acikcasi
Amin canım,ben iki gün yedim dayanamayıp tekrar tuttum inanır mısın akşam yemeği kompostolar bol sıvı alımı ile sanki sürüm artmış bile çünkü normalde bukadar çok sıvı tuketmiyirum

canım işte bende sonrada tutamakta zorluk çekeceğim için tutuyorum üstelik hamile iken yediğim kazalar daha duruyor

Akşam 8 de mi uyuttun çok erken degilmi ya

Valla bnm beynim durdu artik aglamasini dinlemekten,meme olmadan nasil olcak bilmiyorum.ya goz yumup saatlerce aglicak ki aglar pes etmiyo hic, okadarinafa ben kiyamam zaten
Katılıyorum sana canım bende nasıl yapcaz bilmiyorum .
canım işte bende sonrada tutamakta zorluk çekeceğim için tutuyorum üstelik hamile iken yediğim kazalar daha duruyor
Allah kabul etsin canım .benimde borclarim duruyor ,bir gün tutayım dedim oruç güzeldi ama kızım iftar bile açtırmadı. Ne yapsak da uyku saatini erkene cekemiyoruz , dün eşim bile iftarını geç açtı kızım yüzünden ağlayıp durdu ,yemek yiyecek hal bile kalmiyor

Aynen canım doğrudur, inan oğlum tam saat 1de uyuyor saat 3te sahura kalkıyoruz saat 5de yatıyorum saat 6da oğlum uyanıyor yanı banada uyku yok iftarımı oğlum kucağımda açıyorum.ama nedense okadar güzel gidiyor ki Rabbim kolaylığını veriyor. Tutmakta zorluk çekiyorsan kaza yapars8n inşa

Canım tavsiyem bi kan tahlili yaptır vardır bir sebebi her zaman içiyorsa

Gündüz kaç bez değiştiriyorsun canım, iştahsızlık normal değil ya hep diyorum sana doktorunu değiştirmelisin 100 gr aldı demiştin bunu es geçme canım iştah tamamen kapanır daha da zorlanırsın

ncanım tabıkı bız de önemlıyız ama ben kızıma meme versem uyuyo ama bnu bı bagımlılık yapmaanı ıstemyrm oyuzden vernek ıstemyrm bubda yorucu surec ıkı gundur kaldır yatır oyle dusunme ılk evrede uyusunlar uzun da olsa barı buyumleri için cokonemlı gece.uykuları ozellıkle 7.ayda kesıntısız olmalymıs ama bızım spalar kalkıcak alıskanlıga 1kez de olsa. kendı saglıkları ıcın kalkmamaları laazım bu alıskanlkları yoo edeblsek keske

bı oncekı geceye nazaran daha iyiydik

Ya kiyamam size ben ya hemen iyilesirsiniz insallah ❤ minnosum benim.doktor belki bisey verir hem

Ogretmenmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…