erkek bebekler daha düşkün memeyeValla bnm beynim durdu artik aglamasini dinlemekten,meme olmadan nasil olcak bilmiyorum.ya goz yumup saatlerce aglicak ki aglar pes etmiyo hic, okadarinafa ben kiyamam zaten
Ilginc yani gündüz duzenli uyuyorSabahtan beri hiç uyumadı mıne zamandır böyle ki uzun atak döneminin etkisi mi bu canım? Bizim de mi olacak ki
Bizimkide aksine koca insanlar gibi aksam bez takiyorum gece dortte bakiyorum
Bir damla cis yapmamis gram
Sut icmiyo sabaha kadar oyle ac susz yatiyo vermeye kalkiyorum
Elimi ittiriyor bez tutmasam yeridir bugun sekizde uyuttum icmio cocuk sabah icer artik
Ya kiyamam size ben ya hemen iyilesirsiniz insallah❤ minnosum benim.doktor belki bisey verir hem
Ogretmenmisiniz
Alahm cok zor Rabbim yardim etsinBenim de diger cocuklar olunca karanlk oda ve diger odalar arasnda mekik dokuyarak geciyor
Okdr icmrye rgmen bnmkide agir olmuyoki , annem derdi sen gecr 1 dmla bile isenezdin ki oglumvgibi tombis bi bebekmisom doyuyomusm yani takilma o yuzdenBizimkide aksine koca insanlar gibi aksam bez takiyorum gece dortte bakiyorum
Bir damla cis yapmamis gram
Sut icmiyo sabaha kadar oyle ac susz yatiyo vermeye kalkiyorum
Elimi ittiriyor bez tutmasam yeridir bugun sekizde uyuttum icmio cocuk sabah icer artik
Uykuys dalmak icin meneye ihyitac duymasa hersey cok guzel olcak o zamb gece klksam da olurncanım tabıkı bız de önemlıyız ama ben kızıma meme versem uyuyo ama bnu bı bagımlılık yapmaanı ıstemyrm oyuzden vernek ıstemyrm bubda yorucu surec ıkı gundur kaldır yatıroyle dusunme ılk evrede uyusunlar uzun da olsa barı buyumleri için cokonemlı gece.uykuları ozellıkle 7.ayda kesıntısız olmalymıs ama bızım spalar kalkıcak alıskanlıga 1kez de olsa. kendı saglıkları ıcın kalkmamaları laazım bu alıskanlkları yoo edeblsek keske
Yazıksana yasen benik telefonda kayitlisin bildirim bioe geliyo silcem seni sen buseyi takip ett bsebse
Bu ay 400 gram almis normalde iyiydi alimi bu ay. Nedense durdu kilo birde 37 gunde gittik kontroleCanım bebeğin aylardır emmiyor bir kaç sefer sordum ana Gözden kaçtı sanırım bebeğinin kilosu nedir acaba. Benim kızım emiyor kilo almıyor. Seninkinin kilo alımı. Asıl acaba
Sağol canım inşallah ❤
Yok canım özel sektör
Ayni koca insan oldu bizgibi bi yatiyo sabaha gorusuyoruzOkdr icmrye rgmen bnmkide agir olmuyoki , annem derdi sen gecr 1 dmla bile isenezdin ki oglumvgibi tombis bi bebekmisom doyuyomusm yani takilma o yuzden
Kuzum gündüz içiyor mu normal şekilde birde gece hiç uyanmıyor mu sen kaldırmasan kaç saat uyuyor boyu çok güzel uzamış maşallah kuzuyaAyni koca insan oldu bizgibi bi yatiyo sabaha gorusuyoruzbu arada bizim boy 68 cm olduna zayif gozukuyo bebis ayni kilodaykende senle zatif duruyodu gecen ay 64 cm di
Neyse hadidursun belki banada sorarsin bi gunsenin beni silesin mi var bsebse bu hafta zor geçti dediğinde aradaki 1 haftada ben atak geçiriyorum yalnız benim kız sadece huzursuzluk olarak takip ediyor.. Azra prensesimiz döndü dedi bekliyorum sıra bize geldi diye benimki koca totişini kaldıramıyor hala 4. Aya kadar döneceksin dedim egzersiz yaptırdım. Bugün son hala dönmezse ceza vereceğim
3ozel 2devlete goturdum cnm hepside boyle boyle beskicen diyo simdi ben burda cocuk hic sut icmio kilosu yok algilanmasin gece gram sut icmio ucte sahir icin kalkiyorum 10cc 10 cc diye 60 cc icti sabaha kadar uyanikkende icmio uyudu anda veriyorum ama nasil iciyo veriyorum 10 cc on dk sonra bi ondaha on on diye diye 60- cc bir saatte zor iciriyorum simdi sen diyecen bukadar sik verme bırak aciksin ben bunu dort saat ac biraksam boberon versem icecegi 30 cc oyuzden ben on dk yirmi dk veriyorum busefer ben be gunduz yatabiliyorum yada farkli bisey yapabiliyorumGündüz kaç bez değiştiriyorsun canım, iştahsızlık normal değil ya hep diyorum sana doktorunu değiştirmelisin 100 gr aldı demiştin bunu es geçme canım iştah tamamen kapanır daha da zorlanırsın
Hastanede 3 hafta once 63 cm olcmuslerdi aslinda ya oynuyo ister istemez 1 2 cm bebisko cok haraketliydi kafasi yamukdu yanlis da olcmus olabilir ama en fazla 65 cikar yani yinede 68 cikmazAyni koca insan oldu bizgibi bi yatiyo sabaha gorusuyoruzbu arada bizim boy 68 cm olduna zayif gozukuyo bebis ayni kilodaykende senle zatif duruyodu gecen ay 64 cm di
Ayni koca insan oldu bizgibi bi yatiyo sabaha gorusuyoruzbu arada bizim boy 68 cm olduna zayif gozukuyo bebis ayni kilodaykende senle zatif duruyodu gecen ay 64 cm di
Siz uzun ataga girmemissinizdir dahaBekleyip göreceğiz bakalımşimdilik sıkıntımız yok şükür
Asagi yuksri kilolarimiz ayniydi seninle demek istedimHastanede 3 hafta once 63 cm olcmuslerdi aslinda ya oynuyo ister istemez 1 2 cm bebisko cok haraketliydi kafasi yamukdu yanlis da olcmus olabilir ama en fazla 65 cikar yani yinede 68 cikmazaman ebe dedi 6 aydan sonra fos diye sonecek zaten benim icin zayif goruntu sisko goruntu cok onemli degil saglikli atik haaketli bo cocuk olsun yeterki , anne sutu oldugu icin bisey demiyorum o yuzden dedi mama fln olsaydi obezitekapsni acabiliyormus o zaman mudahale edilirdi diye
Bence aen sırf bu sekilde beslesigin icin o buna alismis , atistirmaci bi bebek olmus (boyle bi kavram var) istikrarli bi sekilde 1 hafta fln denesen o da sasiracak ve icecek belkide , banada 10 dk da bi 20 dk bi bi lokma ekmek verseler bende bi sure sonra ona alisirim amann ne yicem yarim ekmek bi seferde on dk da ni agzima bi lokma atarim bastirirm acligu derim midem alisir kafada alisir buna , ama 3 saat vermesen bi lokma yesem10 dk sonra bidaha yicem diye dusunur ilk yemem, sonra yine aynisini dusunrum ve bakarim ki 10 dk bi o bi lokma gelmiyo ac kalmiim bari yarim ekmek yerim derim bi sefer 3. 4 saat ac kalmayla olmaz kiramazsin o aliskanligi malesef bence diger arkadaslarda yorun yaosin hakli degilmiym3ozel 2devlete goturdum cnm hepside boyle boyle beskicen diyo simdi ben burda cocuk hic sut icmio kilosu yok algilanmasin gece gram sut icmio ucte sahir icin kalkiyorum 10cc 10 cc diye 60 cc icti sabaha kadar uyanikkende icmio uyudu anda veriyorum ama nasil iciyo veriyorum 10 cc on dk sonra bi ondaha on on diye diye 60- cc bir saatte zor iciriyorum simdi sen diyecen bukadar sik verme bırak aciksin ben bunu dort saat ac biraksam boberon versem icecegi 30 cc oyuzden ben on dk yirmi dk veriyorum busefer ben be gunduz yatabiliyorum yada farkli bisey yapabiliyorum
Benim merak ettigim dogdugunda 60 cc bir solukta icen cocugun midesi nekadardi simdi okadarini bile icemiyor yada aylik mideleri buyumuyormu bunlarin bu cocuk nezaman soyle tek seferdi 90 -120 icecek artik sut ısitmiyorum oda isisindakini icio Z zeLina dun 750 cc icirebildim zorlaya zorlaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?