2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynı şeyleri yaşıyoruz bizde canım . Ya meme reddi yaşadıktan sonra ne kadar emse o kadar iyi diyordum , o sorun halloldu ama ne kadar emsede kusuyor kilosu da pek artmiyor. Bende artık bir disipline sokmak istiyorum. @Kartanesii8892 canım senin başarılı sonuçlanacak mı bakalım . Şuan genelde bebeklerimiz gecede iki kere kallkiyorlar. Ek gıda da gece beslenmesi nasıl oluyor benim hiç fikrim yok . Gelecek ay ek gıdayla ilgili araştırmalara başlarım bende

aksam kacta uyuyo benımkı 19.00da uyudugu iiçin sabah 7ye dek 4kez kalkıyor 12saate göre. ılk uykusu 5saat ama sonrakılerde 3kez dha kalkıyor sırf alıskanlktan o da onceden sadece 1kalkardı cokzorladı benı
Nenim icin ben uyuduktan sonrasi onemli valla , dun 8 de uyudu emzireek ustune 2 kez kalkti 10a kdr bn uyudum sahurda kalkti emzirdim yattim sabah, ama simdi 8bucktae uyudu yarim saat sonra kalkti ve ben simdi uyutabildim anca dengesizlik diz boyu hala yiprandim iyicene ni grvrm daha karamlik bir odada gecti, esim beni beklerkn uyuya kaldi ve gun bitti , ne anladim hiçbişey

Valla bnm beynim durdu artik aglamasini dinlemekten,meme olmadan nasil olcak bilmiyorum.ya goz yumup saatlerce aglicak ki aglar pes etmiyo hic, okadarinafa ben kiyamam zaten

Bn sensitive kullanıyorum zaten carsamba gunu sracigum, baksin doktor makata da bnce var öyle nisi , pipu meselemizde var oda sonuclansin neler cikcak acep

Onu hiç sorma iç çamaşırıma kadar terliyorum hemde gece kaç defa değişiyorum üzerimi bu kadar çok terleyip gram kilo verememekte beni çok şaşırtıyor

Güzel haberlerle ❤ benim 10 buçuk. Nasıl oldu iyi oldu mu minigim

Yok canım ya Asya ile karşılıklı hapşırıyoruz o ekstradan bide öksürüyor Ya 4 ayda 4 kez hasta oldum ve en az 2 hafta sürüyor ben normalde hiç böyle hasta olmazdım hamileyken bile böyle çökmedim. Bağışıklık sistemim çöktü sanırım

Onu hiç sorma iç çamaşırıma kadar terliyorum hemde gece kaç defa değişiyorum üzerimi bu kadar çok terleyip gram kilo verememekte beni çok şaşırtıyor
Aynen ben de öyle. Ama aşırı yiyorum ondan veremiyorum bence ben Yazın ne yapacağız bilmiyorum şu an bile çekilmez geliyor bana bu havalar.

Hayır henüz olmadım Ara sıra ufak lekelenme tarzı bir şeyler oluyor ama öyle adet olamadım tam sökülerek. O mu sıkıntı yapıyor bilemedim ki

İnşallah adet belirtisidir ya acayip gerginlik ve stres de var bende de ateş basıyor sürekli. 5 aya yaklaştı dimi senin adet olman

Sabahtan beri hiç uyumadı mı ne zamandır böyle ki uzun atak döneminin etkisi mi bu canım? Bizim de mi olacak ki

Aynı bizben zaten aglamasina hic dayanamam.bir de bu aralar bagrmayi ögrenmis aman allahm grtlktan bi bagrş ki öksürtüyor kendini
Valla bnm beynim durdu artik aglamasini dinlemekten,meme olmadan nasil olcak bilmiyorum.ya goz yumup saatlerce aglicak ki aglar pes etmiyo hic, okadarinafa ben kiyamam zaten

Benim de diger cocuklar olunca karanlk oda ve diger odalar arasnda mekik dokuyarak geciyor

Benimki bu aliskanlikta nirvana yapti zira cok zorlamaya baslado beni dislerimi sika sika bi hal oldum
Bizimkide aksine koca insanlar gibi aksam bez takiyorum gece dortte bakiyorum
Bir damla cis yapmamis gram
Sut icmiyo sabaha kadar oyle ac susz yatiyo vermeye kalkiyorum
Elimi ittiriyor bez tutmasam yeridir bugun sekizde uyuttum icmio cocuk sabah icer artik

ya benim oğlan geceleri gündüze göre güzel içerdi kaç gündür ne yapıyorsam içmiyor sabah ta keza öyle iki çekip bırakıyor.gecrleri nasıl içereceğim bilmiyorum.bends eşime dün söyledim bagladigim bez sabaha kadar kupkuruydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…