Ya Benim ki gece cok sık kalkmiyor su aralar , biz uykuya dalma evresinde sikinti yasiyoruz meme de daliyo koyuyorjm yarim saat sonra bidaha ve belki bi yarin saat sonra bidaha sonrasinda geciyo uykuya dun 8 de uyudu 10 akdr uc kez emzirdm misal. Eskiden gunduzleri besiginde pispislardim uyurduşimdi gunduz de meme istiyor illaa cok fena geldilwr bu konuda bana hayir vermiyorum bide emziriyorum oyle uyku icin odaya geciriyorim ama yok agliyo gozler kapali o meme buraya gelecek dercesine agliyo dayanamiyorim en son veriyorum 45 dk beklemisligim var napicam bilmiyorum gercekten
Aynı şeyleri yaşıyoruz bizde canım . Ya meme reddi yaşadıktan sonra ne kadar emse o kadar iyi diyordum , o sorun halloldu ama ne kadar emsede kusuyor kilosu da pek artmiyor. Bende artık bir disipline sokmak istiyorum. @Kartanesii8892 canım senin başarılı sonuçlanacak mı bakalım . Şuan genelde bebeklerimiz gecede iki kere kallkiyorlar. Ek gıda da gece beslenmesi nasıl oluyor benim hiç fikrim yok . Gelecek ay ek gıdayla ilgili araştırmalara başlarım bende
aksam kacta uyuyo benımkı 19.00da uyudugu iiçin sabah 7ye dek 4kez kalkıyor 12saate göre. ılk uykusu 5saat ama sonrakılerde 3kez dha kalkıyor sırf alıskanlktan o da onceden sadece 1kalkardı cokzorladı benı
Nenim icin ben uyuduktan sonrasi onemli valla , dun 8 de uyudu emzireek ustune 2 kez kalkti 10a kdr bn uyudum sahurda kalkti emzirdim yattim sabah, ama simdi 8bucktae uyudu yarim saat sonra kalkti ve ben simdi uyutabildim anca dengesizlik diz boyu hala yiprandim iyicene ni grvrm daha karamlik bir odada gecti, esim beni beklerkn uyuya kaldi ve gun bitti , ne anladim hiçbişey
Aynı şeyleri yaşıyoruz bizde canım . Ya meme reddi yaşadıktan sonra ne kadar emse o kadar iyi diyordum , o sorun halloldu ama ne kadar emsede kusuyor kilosu da pek artmiyor. Bende artık bir disipline sokmak istiyorum. @Kartanesii8892 canım senin başarılı sonuçlanacak mı bakalım . Şuan genelde bebeklerimiz gecede iki kere kallkiyorlar. Ek gıda da gece beslenmesi nasıl oluyor benim hiç fikrim yok . Gelecek ay ek gıdayla ilgili araştırmalara başlarım bende
Valla bnm beynim durdu artik aglamasini dinlemekten,meme olmadan nasil olcak bilmiyorum.ya goz yumup saatlerce aglicak ki aglar pes etmiyo hic, okadarinafa ben kiyamam zaten
Tarif edemiyor bence anlamadi goremedi de caktirmiyor aynen aynen bizim de incecik damar gibi kirmizilik yani dikkatli bakmasan gorulmez de iste ben psikopat anne zorlandiginda olurmus, islak mendil kullanma icinde alkol parfum fln oluyor yakar dedi ben de pamuk su ile ugrasamayacak kadar tembel oldugum icin parfumsuz sensitive,yenidogan islak mendil siparis ettim
Bn sensitive kullanıyorum zaten carsamba gunu sracigum, baksin doktor makata da bnce var öyle nisi , pipu meselemizde var oda sonuclansin neler cikcak acep
Hanımlar ben çok terliyorum ya. Geceleri tişörtümü değişiyorum yakalarım hep su oluyor. Aynı evin içinde annem hırkayla dolanıyor üşüyorum diyor, kardeşim tişörtle dolanıp normal ne sıcak ne soğuk diyor. Ben de tişörtle dolaşıp yandım Allah yandım modundayım. Hangimiz normaliz bilemedim Sizde de var mı bu oturduğun yerden terleme olayı?
Yok canım ya Asya ile karşılıklı hapşırıyoruz o ekstradan bide öksürüyor Ya 4 ayda 4 kez hasta oldum ve en az 2 hafta sürüyor ben normalde hiç böyle hasta olmazdım hamileyken bile böyle çökmedim. Bağışıklık sistemim çöktü sanırım
adet oldun mu hıc. yumurtlama olduktan sonra ben de oyle oldum cayır cayır yanıyordum. hatırllarsanız kahve bıe leke geldı demıstım buraya meger yumurtlama lekesıymıs o canm ogun bugundur yanıyordum dun de adet oldum:)
adet oldun mu hıc. yumurtlama olduktan sonra ben de oyle oldum cayır cayır yanıyordum. hatırllarsanız kahve bıe leke geldı demıstım buraya meger yumurtlama lekesıymıs o canm ogun bugundur yanıyordum dun de adet oldum:)
Nenim icin ben uyuduktan sonrasi onemli valla , dun 8 de uyudu emzireek ustune 2 kez kalkti 10a kdr bn uyudum sahurda kalkti emzirdim yattim sabah, ama simdi 8bucktae uyudu yarim saat sonra kalkti ve ben simdi uyutabildim anca dengesizlik diz boyu hala yiprandim iyicene ni grvrm daha karamlik bir odada gecti, esim beni beklerkn uyuya kaldi ve gun bitti , ne anladim hiçbişey
Valla bnm beynim durdu artik aglamasini dinlemekten,meme olmadan nasil olcak bilmiyorum.ya goz yumup saatlerce aglicak ki aglar pes etmiyo hic, okadarinafa ben kiyamam zaten
Bizimkide aksine koca insanlar gibi aksam bez takiyorum gece dortte bakiyorum
Bir damla cis yapmamis gram
Sut icmiyo sabaha kadar oyle ac susz yatiyo vermeye kalkiyorum
Elimi ittiriyor bez tutmasam yeridir bugun sekizde uyuttum icmio cocuk sabah icer artik
Bizimkide aksine koca insanlar gibi aksam bez takiyorum gece dortte bakiyorum
Bir damla cis yapmamis gram
Sut icmiyo sabaha kadar oyle ac susz yatiyo vermeye kalkiyorum
Elimi ittiriyor bez tutmasam yeridir bugun sekizde uyuttum icmio cocuk sabah icer artik
ya benim oğlan geceleri gündüze göre güzel içerdi kaç gündür ne yapıyorsam içmiyor sabah ta keza öyle iki çekip bırakıyor.gecrleri nasıl içereceğim bilmiyorum.bends eşime dün söyledim bagladigim bez sabaha kadar kupkuruydu