2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar bebeginizin poposun çatal kisiminda yesilimsi bi morluk varmi ?? Bayadir bizde var korkulacak bir durummu yoksa normalmi ki :-(
Mongol lekesi deniyor çok normal 3 yaş civarı geçiyor. Büyük oglumda vardı hafif. Gecti. Goumcemin oğlunda koskocaman vardı onun da baya azaldı .

bugün kızım uykulara dırendı erken uyumalı diye erken uyttum 18.30du.. kocam da sakarya macına gittı bense suan tek basımayım . acaba arkadasları mı cagırsam yksa uyusammı dıye ikilemdeyim
Sizin bu mesajinizi okudum. Hemen soktum odaya bizim kizi . Hadi bakalim dedim kardeslerin uyuyor sende uyu dedim. Kucagimda gozleri kapanirken eliyle hala yuzumu tutmaya calisiyordu. Neyseki sonuc basarili oldu. Soyle kisa kisa anektotlarla bir egitim verin benim gibilere en iyisi .

S Sevimlipanduf canım bu siteye bakabilirsin bak kendin tasarlayabiliyorsun ben babalar gününe değil de doğum günü için hazırlayacağım kurban bayramının ilk günü için

Ay teşekkür ederim canım saol bakcam hemen eşim yokken

Kizlar bebeginizin poposun çatal kisiminda yesilimsi bi morluk varmi ?? Bayadir bizde var korkulacak bir durummu yoksa normalmi ki :-(
Bizde de var poponun iki tarafinda ve catal kisminda. Ben dogum sirasinda cikarirlarken oldu sanmistim. 3-4 yasina gelince geciyormusmus dr un dedigine göre

estahfrullah ya canım 5aydır arastrmadıgım sey kalmadı da ondan cokşeyde tecrubelı oldum 10a dek uyanık mydı bebeğin. 5yasa dek cocuklar aksam 8bucuga dek yataklarında olmalymıs. 0,2yas arası 19.30 en gec.. ben kacta uyumasını ıstıyorsam oncesınden sokuyorum odaya sakinleşsin dıye

benim eşimin lafları aynııı hediye alsa da begenmezmişim istediğin şeyi alalım der ne anlamo varsa

Olmaz mı hiç eşim sağ olsun beni kaldırmıyor kendi hazırlar yer
Ah nerde eşim de kalkma diyor ama kendi de kalkamıyor ben böyle derin uyuyan bir insan görmedim yani bi kaç gece kalkmayım sen kalk kendin dedim tamam dedi hatta salonda uyuyım gece sahurdan sonra yanınıza gelirim dedi tamam dedim sonra gene ben kalktım tabiki uyanmıyor, bulduğu her boşlukta 10-15 saniye de uykuya dalabilen bir insan eşim ve uyandırmak da o kadar zor ki en az 5 kere başına giderim hadi kalk kalk diye beni çok yoruyor bu huyu bak saat 5 oldu ve ben sadece 2 saat uyudum birazdan da güneş uyanacak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…