2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Ben de yeni duydum kullananlar da memnun baya sindirimi de kolaymış. Eczanede zor bulunur nette kırmızıbeyaz eczane var güvenilir bir site ordan alıp deneyeceğim

Sevap alıyorsundur inşallah benim eşim geç yatar yer yatar ben hazırlamıyorum
Benim eşim bulduğu yerde uyur ben kalkarım dese de güvenip de yatamıyorum ben ama uykusuzluktan nevrim dönüyor zAten zordu ve düzensizdik Ramazan ayı gelince hepten işler sarpa sardı uykusuzluğumda cabası oldu dur bakıyım bende bugün kalkmıyım ama gene uyur bişey yemeden tutar Of of

Benim eşim uyumaz... direk ölür sabaha tekrar dirilip yaşama kaldığı yerden devam eder

İyiyiz guzel annee ❤ sen nasilsin pasalar nasil oldu buyuk oglan gecti degil mi aman ins omer de oomaz bemve aa yat yat hemen uyu sende dinlen❤ bizim kakalar 4 5gunde bire dustu. Benimki bugun gec kalkti 7.40ta daha benim cook isim var

Bende iyiyim şükür canım uyumadi sıpa 5 dk sonra uyandı babasını da uyandırdı bagrisi ile oynuyoruz sıpa ile şarkılar söyleyerek
Büyük oğlan topladı şükür hafta sonu ders çalışmalı gelecek haftaya bitikti yazililari

Bizimde iki gün yapmazsa üçüncü gün kesin yapıyor

Ben esime dedim. Bana hediye alma hizmet et. Gidecek abudik kubidik hediye alacak giden paramiza olacak. Kahvalti hazirla bebekle ilgilen. Gercektende yapti ve guzel birgun gecirmeme sebep oldu. Onun alacagi seyi gidip ben alirim daha ucuza daha guzelini bulurum param bana kalir

Benim eşim uyumaz... direk ölür sabaha tekrar dirilip yaşama kaldığı yerden devam eder
Benim koca ayni türden biZi kaçırsalar asla duymaz onu sahura uyandirmakta işkence çok bilirim uyandırmaya çalıştığım da aç değilim kalkmayacağım der ama sabah bu dediğini hatırlamaz neden kaldirmadin diye hesap soarardi o yüzden geç yatıp sahur yapması onun içinde benim içinde en hayırlısı

Günaydın Güzeller güzeli teyzemiz teşekkür ederiz Hepsi birbirinden güzel tatlı biz yeriz ❤ nasılsınız
sagol canım iyiyiz şükür sizi sormalı ay dün görümcem vardı iftara sanki kilo almışın dedi moralim bozuldu tartıda aynıyım sanki bi tık sıkılaşma var ama yapıştı mı ne bu göbek bana

Helal olsun vallahi menü olarak sana tavsiyem

Mercimek/ezogelin çorbası
Kürdan kebabı
Pirinç pilavı
Salata cacık
Taze fasulye /barbunya

Tatlı olarak sakızlı muhallebili güllaç
Mercimek yapicam ezogelim bilmiyorum bilsem yapardim cok severim
Yahni yapicim
Pilav
Gul boregi birde
Trileçe (yaptim bile)
Ortaya misirli salata , bir kac hazir meze olduda bitti masallahh artik insallah miktarlarini ayarlarim

Benim oglan kalkma süresini4 gundur 20 dk 20 dk ileri atti napucam bilmiyorumhayir 9 da 9bucukta da yattigi zaman yine agti 10 bucuta yattigindada atti 9.20 ye kdr geldikmalesef napiicim

Yaramaz ya bunlar çok yaramaz çok sevindim iyi olmasına inşallah sınavları da iyi geçer ❤ çok eski de kaldi haftasonu geç kalkma keyifleri

Benimki de aynı model kesinlikle. Çok sinir oluyorum ama alıştım ne yapalim sans

Gorumcek ben de pers iş ark ile iftara gittim kilo almışsın bir önce gelişine göre dediler ama haklılar aldım yani ben sürekli yiyorum çocuk 500g alıyor ben kilo kilo valla biraz da Bebek var rahatına vurdum kendimi göbek ben de 5 aylık sanki geçmiyor mu

Mercimek yapicam ezogelim bilmiyorum bilsem yapardim cok severim
Yahni yapicim
Pilav
Gul boregi birde
Trileçe (yaptim bile)
Ortaya misirli salata , bir kac hazir meze olduda bitti masallahh artik insallah miktarlarini ayarlarim

Ellerine sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…