Ben yeni duydum bir haftadır araştırdım dün mama bitti eşime aldirayim dedim bulamadık eczanede olur denmiş artık mama aldık bir sonraki mamada ondan almayı düşünüyorum keçi sütü bazlı olması hoşuma gitti
Ben de yeni duydum kullananlar da memnun baya sindirimi de kolaymış. Eczanede zor bulunur nette kırmızıbeyaz eczane var güvenilir bir site ordan alıp deneyeceğim
Benim eşim bulduğu yerde uyur ben kalkarım dese de güvenip de yatamıyorum ben ama uykusuzluktan nevrim dönüyor zAten zordu ve düzensizdik Ramazan ayı gelince hepten işler sarpa sardı uykusuzluğumda cabası oldu dur bakıyım bende bugün kalkmıyım ama gene uyur bişey yemeden tutar Of of
Benim eşim bulduğu yerde uyur ben kalkarım dese de güvenip de yatamıyorum ben ama uykusuzluktan nevrim dönüyor zAten zordu ve düzensizdik Ramazan ayı gelince hepten işler sarpa sardı uykusuzluğumda cabası oldu dur bakıyım bende bugün kalkmıyım ama gene uyur bişey yemeden tutar Of of
İyiyiz guzel annee ❤ sen nasilsin pasalar nasil oldu buyuk oglan gecti degil mi aman ins omer de oomaz bemve aa yat yat hemen uyu sende dinlen❤ bizim kakalar 4 5gunde bire dustu. Benimki bugun gec kalkti 7.40ta daha benim cook isim var
Bende iyiyim şükür canım uyumadi sıpa 5 dk sonra uyandı babasını da uyandırdı bagrisi ile oynuyoruz sıpa ile şarkılar söyleyerek Büyük oğlan topladı şükür hafta sonu ders çalışmalı gelecek haftaya bitikti yazililari
Aynen özel günlere yakın çarşıya çıkalım avmye gidelim diye bahanelr bulur oraya gidince canım hadi birşey beğen şu günün hediyesi için der mantık onun alacağını begenmem diye
Ama hakli eşim yıllar önce bakanlık seminerine Ankara'ya gitti orda tum arkadaşları eşlerine hediye almışlar buda bana bir kazak almış Allah'ım renk zaten ofasytti bedene gelince ben o dönem 40 beden idim benim eşim 36 beden almıştı gogsumden kazak aşağı inememisti dedim ne adam hergun sarılıp yattigin kadinin ölçüsünü nasıl bilemezsin o bana aldığı ilk tek son bağımsız hediyesi oldu
Ben esime dedim. Bana hediye alma hizmet et. Gidecek abudik kubidik hediye alacak giden paramiza olacak. Kahvalti hazirla bebekle ilgilen. Gercektende yapti ve guzel birgun gecirmeme sebep oldu. Onun alacagi seyi gidip ben alirim daha ucuza daha guzelini bulurum param bana kalir
Benim koca ayni türden biZi kaçırsalar asla duymaz onu sahura uyandirmakta işkence çok bilirim uyandırmaya çalıştığım da aç değilim kalkmayacağım der ama sabah bu dediğini hatırlamaz neden kaldirmadin diye hesap soarardi o yüzden geç yatıp sahur yapması onun içinde benim içinde en hayırlısı
sagol canım iyiyiz şükür sizi sormalı ay dün görümcem vardı iftara sanki kilo almışın dedi moralim bozuldu tartıda aynıyım sanki bi tık sıkılaşma var ama yapıştı mı ne bu göbek bana
Kiz yahni yapuvericem at dudukluye kendi kendine oluversin , cogalsin diye patates de ativeriim belkim isine , kurdan kebabini bize yapiyorum genelde cok zahmetli mubarekk
Benim oglan kalkma süresini4 gundur 20 dk 20 dk ileri atti napucam bilmiyorumhayir 9 da 9bucukta da yattigi zaman yine agti 10 bucuta yattigindada atti 9.20 ye kdr geldikmalesef napiicim
Bende iyiyim şükür canım uyumadi sıpa 5 dk sonra uyandı babasını da uyandırdı bagrisi ile oynuyoruz sıpa ile şarkılar söyleyerek Büyük oğlan topladı şükür hafta sonu ders çalışmalı gelecek haftaya bitikti yazililari
Benim koca ayni türden biZi kaçırsalar asla duymaz onu sahura uyandirmakta işkence çok bilirim uyandırmaya çalıştığım da aç değilim kalkmayacağım der ama sabah bu dediğini hatırlamaz neden kaldirmadin diye hesap soarardi o yüzden geç yatıp sahur yapması onun içinde benim içinde en hayırlısı
sagol canım iyiyiz şükür sizi sormalı ay dün görümcem vardı iftara sanki kilo almışın dedi moralim bozuldu tartıda aynıyım sanki bi tık sıkılaşma var ama yapıştı mı ne bu göbek bana
Gorumcek ben de pers iş ark ile iftara gittim kilo almışsın bir önce gelişine göre dediler ama haklılar aldım yani ben sürekli yiyorum çocuk 500g alıyor ben kilo kilo valla biraz da Bebek var rahatına vurdum kendimi göbek ben de 5 aylık sanki geçmiyor mu
Benim oglan kalkma süresini4 gundur 20 dk 20 dk ileri atti napucam bilmiyorumhayir 9 da 9bucukta da yattigi zaman yine agti 10 bucuta yattigindada atti 9.20 ye kdr geldikmalesef napiicim