- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Tam 7 ye kdr uyuyacakti eminim ama 6.25 gibi kakasini yapti ona uyandi simdi de oyun oynuyoruz uyunuyor
Ayy işte oBenim eşim uyumaz... direk ölürsabaha tekrar dirilip yaşama kaldığı yerden devam eder
Ben direk ayı sin diyorumAyy işte obende kış uykusuna yattı bizimki derim oyle derin yarar
Yok artikBenimkide aynı saatlerde kaka için uyandı
Bi de yatağa yatınca hiç gamı kederi yok hiç mi düşüneceği bişey olmaz insanın ben daha iyi geceler demeden uyuya kalır 1 dk bulmaz çoğu zaman uykuya geçmesi, sonra ben güneşle sabaha kadar oturayım kalkar sizde iyi uyudunuz he der şaşkın Kocam yaBen direk ayı sin diyorum
@ koy başına kişinin ismini yaz canımEtiketleme nasil yapiliyor ?
Yaaa yemin ederim aynısı ya aynısiBi de yatağa yatınca hiç gamı kederi yok hiç mi düşüneceği bişey olmaz insanın ben daha iyi geceler demeden uyuya kalır 1 dk bulmaz çoğu zaman uykuya geçmesi, sonra ben güneşle sabaha kadar oturayım kalkar sizde iyi uyudunuz he der şaşkın Kocam ya
İsmin basina @ koy canim sonra ismi yaz @Turtleee zaten cikiyor isimlerEtiketleme nasil yapiliyor ?
Benimki Bebek değil küçük seytanim diyorumbsebse yaa seninki de oturuyor bak minderine de yaslanmış biz oturma minderi aldık şapşik şapşik bakıyor etrafına
Sag sen yinede kesilmesin bu aralar herkesde ayni problem var sanirim buyudukce artacagi yeree azaliyorGünaydın hanımlar oğlum 2 gündür emmiyo zaten az olan sütüm gitti gidecek durumda sağmak bende işe yaramıyo neyapacam şaşırdım kaldim
Ayy sanırım geçemeyeceğiz hala yağmur var hala serin
İki gundur disaridaydik kisakollu sort tulumla cikardik terledi cocuk sicaktan havanin durumuna gore cikartabilirsin cnm
Bn evde giydiriyorum canım
Ben giydiriyorum kuzum kisa kollu gunduzleri artik
Bi onu denemedim valla,basta iciyordu ne guzel ,disi cikcak sanirim huysuz sizinkilerde oylemi
Dogum gunun kutlu olsun cnm
Yurtdisindayken Fransiz bir doktor bu lekeyi yegenimde gormus. Genlerinizde orta asya var demis.
Evet alni sirti terliyordu dedim cocuga da iskence etmeyelim kollarin katlandigi yerde pisik olmus hep hareket edince. Degisiyor kuzum carters mother care lcw hm e bebek b&g ortaya karisik. Bizim bu aralar mod boyle. Evet burası da Yagisli bugün yarınBen kot ceketle falan dolaşıyorum dışarda bugünde yağmur yağdı
Ya ben çok üşüyen insanım o yüzden çok algılayamıyorum.
Bende evde deneyim o zaman canım. Evdekiler hep uzun kollu yeni kıyafetler almam gerek sezon bittiği için hep kısa kollular var o yüzden tereddütte kaldım
Yaa maşallah canım ben çok üşüdüğüm için Asya yı hep tek kat giydirdim soğuğa alışsın diye dün pusetteki terlemişti acaba kısa kolluya mı geçme vakti geldi mi diye düşündüm. Canım sen kıyafetleri nerden alıyorsun,
Ayy canım çok sağol valla süper bilgi oldu bu bana
Dene canım içer muhtemelen. eğer onla da olmazsa damlalık varya ilaçların için en son çare onla denersin..
Teşekkür ederim canım
Bizim doktor da aynısını dedi canımKızımın adı da Asya
Masallah daha alinti yapacak yokmuydu adimi zor buldumBen kot ceketle falan dolaşıyorum dışarda bugünde yağmur yağdı
Ya ben çok üşüyen insanım o yüzden çok algılayamıyorum.
Bende evde deneyim o zaman canım. Evdekiler hep uzun kollu yeni kıyafetler almam gerek sezon bittiği için hep kısa kollular var o yüzden tereddütte kaldım
Yaa maşallah canım ben çok üşüdüğüm için Asya yı hep tek kat giydirdim soğuğa alışsın diye dün pusetteki terlemişti acaba kısa kolluya mı geçme vakti geldi mi diye düşündüm. Canım sen kıyafetleri nerden alıyorsun,
Ayy canım çok sağol valla süper bilgi oldu bu bana ❤
Dene canım içer muhtemelen. eğer onla da olmazsa damlalık varya ilaçların için en son çare onla denersin..
Teşekkür ederim canım ❤
Bizim doktor da aynısını dedi canımKızımın adı da Asya
Biz bu ay gitmedik kontrole duzenli heray giderdik bu ay kaldi :-(Bir.saat sonra dr randevumuz var ve bayagi arasi var hastaneye,benim bücür yeni uyudu iyi mi
Daha kahvalti yapacam
Hanimi pusete koyarken uyanacak
Uykusu gidecek off off
Nasilsiniz bugün ❤Günaydın kizlar
Evet alni sirti terliyordu dedim cocuga da iskence etmeyelim kollarin katlandigi yerde pisik olmus hep hareket edince. Degisiyor kuzum carters mother care lcw hm e bebek b&g ortaya karisik. Bizim bu aralar mod boyle. Evet burası da Yagisli bugün yarın
Masallah daha alinti yapacak yokmuydu adimi zor buldumkuzum ayni bensin ozaman 29-30 derecede cocuklari cibil yapalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?