2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben direk ayı sin diyorum
Bi de yatağa yatınca hiç gamı kederi yok hiç mi düşüneceği bişey olmaz insanın ben daha iyi geceler demeden uyuya kalır 1 dk bulmaz çoğu zaman uykuya geçmesi, sonra ben güneşle sabaha kadar oturayım kalkar sizde iyi uyudunuz he der şaşkın Kocam ya

Yaaa yemin ederim aynısı ya aynısi yuhh dedim su an

bsebse yaa seninki de oturuyor bak minderine de yaslanmış biz oturma minderi aldık şapşik şapşik bakıyor etrafına
Benimki Bebek değil küçük seytanim diyorum dogdugundsn beri kafayi kaydiriyor. 1sn durmuyor falan bi ton seyi var. Oyle bakışları var ki goren bebek degil anlamli bakio dio bazen korkuyorum ondan o anne ben bebekmisim gibi

Ayy sanırım geçemeyeceğiz hala yağmur var hala serin

Ben kot ceketle falan dolaşıyorum dışarda bugünde yağmur yağdı

İki gundur disaridaydik kisakollu sort tulumla cikardik terledi cocuk sicaktan havanin durumuna gore cikartabilirsin cnm

Ya ben çok üşüyen insanım o yüzden çok algılayamıyorum.

Bn evde giydiriyorum canım

Bende evde deneyim o zaman canım. Evdekiler hep uzun kollu yeni kıyafetler almam gerek sezon bittiği için hep kısa kollular var o yüzden tereddütte kaldım

Ben giydiriyorum kuzum kisa kollu gunduzleri artik

Yaa maşallah canım ben çok üşüdüğüm için Asya yı hep tek kat giydirdim soğuğa alışsın diye dün pusetteki terlemişti acaba kısa kolluya mı geçme vakti geldi mi diye düşündüm. Canım sen kıyafetleri nerden alıyorsun,

Ayy canım çok sağol valla süper bilgi oldu bu bana

Bi onu denemedim valla,basta iciyordu ne guzel ,disi cikcak sanirim huysuz sizinkilerde oylemi

Dene canım içer muhtemelen. eğer onla da olmazsa damlalık varya ilaçların için en son çare onla denersin..

Dogum gunun kutlu olsun cnm

Teşekkür ederim canım

Yurtdisindayken Fransiz bir doktor bu lekeyi yegenimde gormus. Genlerinizde orta asya var demis.

Bizim doktor da aynısını dedi canım Kızımın adı da Asya

Evet alni sirti terliyordu dedim cocuga da iskence etmeyelim kollarin katlandigi yerde pisik olmus hep hareket edince. Degisiyor kuzum carters mother care lcw hm e bebek b&g ortaya karisik. Bizim bu aralar mod boyle. Evet burası da Yagisli bugün yarın

Eklentiler

• IMG_20190517_154212.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 60
Masallah daha alinti yapacak yokmuydu adimi zor buldum kuzum ayni bensin ozaman 29-30 derecede cocuklari cibil yapalim

LCD ve b&g ye hiç bakmadım onlardan bakayım carters ürünleri çok güzel. mother care gereksiz pahalı gibi canım yerim Azra’yı maşallah çok tatlı. Bide tam ölçü mü yojsa büyük mü akıyorsun beden olarak

Masallah daha alinti yapacak yokmuydu adimi zor buldum kuzum ayni bensin ozaman 29-30 derecede cocuklari cibil yapalim

Ayy Dün misafir vardı ara ara bakıp alıntılandım gecede tek tek cevap yazdım fakat Göndere basmayı unutmuşum valla yapalım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…