Bir.saat sonra dr randevumuz var ve bayagi arasi var hastaneye,benim bücür yeni uyudu iyi mi
Daha kahvalti yapacam
Hanimi pusete koyarken uyanacak
Uykusu gidecek off off
LCD ve b&g ye hiç bakmadım onlardan bakayım carters ürünleri çok güzel. mother care gereksiz pahalı gibi canım yerim Azra’yı maşallah çok tatlı. Bide tam ölçü mü yojsa büyük mü akıyorsun beden olarak
Ayy Dün misafir vardı ara ara bakıp alıntılandım gecede tek tek cevap yazdım fakat Göndere basmayı unutmuşum valla yapalım canım
Ben kilodan degilde bildigin gibi boydan biraz buyuk aliyorum fotograftakier 6aylik mesela uzerindeki de. Bak bak kuzum. B&g de pahali ara sira belli basli seyleri aliuorum sadece. Lcw cok uygun hep kustugu iciin zibin onluk tsortler cok gidiuor iyi oluyor
Aaa cok iyii❤ kuponda birikiomus orda puan daha dogrusu ben bilmiyordum mesaj geldi yeni ogrendim. Ben migrosta yuzde elli indirimden baya aldim oyuncak o yuzden almicam bi sure
Aaa cok iyii❤ kuponda birikiomus orda puan daha dogrusu ben bilmiyordum mesaj geldi yeni ogrendim. Ben migrosta yuzde elli indirimden baya aldim oyuncak o yuzden almicam bi sure
Gorumcek ben de pers iş ark ile iftara gittim kilo almışsın bir önce gelişine göre dediler ama haklılar aldım yani ben sürekli yiyorum çocuk 500g alıyor ben kilo kilo valla biraz da Bebek var rahatına vurdum kendimi göbek ben de 5 aylık sanki geçmiyor mu
ayy aynen bana öncekine göre almışsın dedi büyük oglumda 1 yılda eski kilomdaydım rejim falan yapmadım yemeden kısmadım şimdi sanki göbegim daha cok yada bana öyle geliyor aman gider elbet napalım ben de sürekli tatlı şeyler yemek istiyorum
Ya ben de oturtsam mı minderine diyordum. Sizde gördüm ama doktor yok oturtma dedi. Gerçi ilk kez gittik ona, hiç beğenmedim kendisini yarı oturur mu koyuyosunuz napıyosunuz bsebse
Ya ben de oturtsam mı minderine diyordum. Sizde gördüm ama doktor yok oturtma dedi. Gerçi ilk kez gittik ona, hiç beğenmedim kendisini yarı oturur mu koyuyosunuz napıyosunuz bsebse
Çok dik oturtmuyorum bi de uzun sure de oturtmuyorum 5 dk falan duruyor değişiklik olsun diye, arkasını eğik koyuyorum yaslanıyor, güneşin 2 gun sonra 5.ayı bitiyor
Çok dik oturtmuyorum bi de uzun sure de oturtmuyorum 5 dk falan duruyor değişiklik olsun diye, arkasını eğik koyuyorum yaslanıyor, güneşin 2 gun sonra 5.ayı bitiyor
ayy aynen bana öncekine göre almışsın dedi büyük oglumda 1 yılda eski kilomdaydım rejim falan yapmadım yemeden kısmadım şimdi sanki göbegim daha cok yada bana öyle geliyor aman gider elbet napalım ben de sürekli tatlı şeyler yemek istiyorum
Ayy hele bizim 7 kardeşiz hangi birimizin oyuncağı olsun bi tane barbie bebeğim vardı resmen kirlenmesin diye şeffaf kutusunda severdim çıkarmazdım allahım ne gunlermiş şimdi kızım bişeyden mahrum kalmasın bak nasıl aklıma yer etmiş unutamıyorum diye herşeyi almaya çalışıyorum elimden geldiğince