Devam eder pusette uykuya benve güzel haberlerle gel ❤Bir.saat sonra dr randevumuz var ve bayagi arasi var hastaneye,benim bücür yeni uyudu iyi mi
Daha kahvalti yapacam
Hanimi pusete koyarken uyanacak
Uykusu gidecek off off
Biz de yeni aldik daha hic topumuz yoktuhepsine maşallah ❤❤
Ben kilodan degilde bildigin gibi boydan biraz buyuk aliyorumLCD ve b&g ye hiç bakmadım onlardan bakayım carters ürünleri çok güzel. mother care gereksiz pahalı gibi canım yerim Azra’yı maşallah çok tatlı. Bide tam ölçü mü yojsa büyük mü akıyorsun beden olarak
AyyDün misafir vardı ara ara bakıp alıntılandım gecede tek tek cevap yazdım fakat Göndere basmayı unutmuşum valla yapalım canım
Aaa cok iyii❤ kuponda birikiomus orda puan daha dogrusu ben bilmiyordum mesaj geldi yeni ogrendim. Ben migrosta yuzde elli indirimden baya aldim oyuncak o yuzden almicam bi sureBen de bugün sipariş verdim civilde indirim varmış peluş oyuncaklarda aldım bi kaç tane
Benimkide aynı saatlerde kaka için uyandı
Ben genelde agresifim ama ateş püskürüyorum bu ara kısa sürede plsun inşallah aminVallahi rahatladım canım eşim son dönemde ters konuşuyorsun diyordu demek haklı adam ben adet öncesi biraz cadı oluyorumdarısı sana olsun
Aaa cok iyii❤ kuponda birikiomus orda puan daha dogrusu ben bilmiyordum mesaj geldi yeni ogrendim. Ben migrosta yuzde elli indirimden baya aldim oyuncak o yuzden almicam bi sure
ayy aynen bana öncekine göre almışsın dedi büyük oglumda 1 yılda eski kilomdaydım rejim falan yapmadım yemeden kısmadım şimdi sanki göbegim daha cok yada bana öyle geliyor aman gider elbet napalım ben de sürekli tatlı şeyler yemek istiyorumGorumcekben de pers iş ark ile iftara gittim kilo almışsın bir önce gelişine göre dediler ama haklılar aldım yani ben sürekli yiyorum çocuk 500g alıyor ben kilo kilo valla biraz da Bebek var rahatına vurdum kendimi göbek ben de 5 aylık sanki geçmiyor mu
Tamm bir uyku havası, kapalı kasvetli.. Ama biz uyuyamayız. NedenÇünkü analık
Tesekkur ederiz güzel anne ❤siz de hep koysanix biz de yicez ama yiyemiyoruzz❤
Çok dik oturtmuyorum bi de uzun sure de oturtmuyorum 5 dk falan duruyor değişiklik olsun diye, arkasını eğik koyuyorum yaslanıyor, güneşin 2 gun sonra 5.ayı bitiyorYa ben de oturtsam mı minderine diyordum. Sizde gördüm ama doktor yok oturtma dedi. Gerçi ilk kez gittik ona, hiç beğenmedim kendisiniyarı oturur mu koyuyosunuz napıyosunuz bsebse
Çok dik oturtmuyorum bi de uzun sure de oturtmuyorum 5 dk falan duruyor değişiklik olsun diye, arkasını eğik koyuyorum yaslanıyor, güneşin 2 gun sonra 5.ayı bitiyor
Au evet yaa bi actik 2.43 olmusEvet kupon var da gıdım gıdım birikiyor puanlar TL ye dönüşünce kuruş oluyorşanslı bebeler ya bizler naylon bebeklerle büyüdük
Ya masallah sana mavisimmmTamm bir uyku havası, kapalı kasvetli.. Ama biz uyuyamayız. NedenÇünkü analık
canım sen diyete basladın ya bikaç gün içinde farl oldu mu sen fark hissettin mi var mı değişiklilkİlk kızım golden goat ile büyüdü. İkinci kızımda bir süre içti.
Kullanım sırasında bir sıkıntı yaşamadık çok severek içiyordu.
İlkin de gittiyse yine gider bence. Ay normal 2. Çocuğun biz daha ilkinde cortladikayy aynen bana öncekine göre almışsın dedi büyük oglumda 1 yılda eski kilomdaydım rejim falan yapmadım yemeden kısmadım şimdi sanki göbegim daha cok yada bana öyle geliyor aman gider elbet napalım ben de sürekli tatlı şeyler yemek istiyorum
Ayy hele bizim 7 kardeşiz hangi birimizin oyuncağı olsun bi tane barbie bebeğim vardı resmen kirlenmesin diye şeffaf kutusunda severdim çıkarmazdım allahım ne gunlermiş şimdi kızım bişeyden mahrum kalmasın bak nasıl aklıma yer etmiş unutamıyorum diye herşeyi almaya çalışıyorum elimden geldiğinceAu evet yaa bi actik 2.43 olmusne alsam secemedim valla oyle dogru diosun cok bizim hicbiseyimiz yoktuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?