2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben kilodan degilde bildigin gibi boydan biraz buyuk aliyorum fotograftakier 6aylik mesela uzerindeki de. Bak bak kuzum. B&g de pahali ara sira belli basli seyleri aliuorum sadece. Lcw cok uygun hep kustugu iciin zibin onluk tsortler cok gidiuor iyi oluyor

Ben de bugün sipariş verdim civilde indirim varmış peluş oyuncaklarda aldım bi kaç tane
Aaa cok iyii❤ kuponda birikiomus orda puan daha dogrusu ben bilmiyordum mesaj geldi yeni ogrendim. Ben migrosta yuzde elli indirimden baya aldim oyuncak o yuzden almicam bi sure

Vallahi rahatladım canım eşim son dönemde ters konuşuyorsun diyordu demek haklı adam ben adet öncesi biraz cadı oluyorum darısı sana olsun
Ben genelde agresifim ama ateş püskürüyorum bu ara kısa sürede plsun inşallah amin

Aaa cok iyii❤ kuponda birikiomus orda puan daha dogrusu ben bilmiyordum mesaj geldi yeni ogrendim. Ben migrosta yuzde elli indirimden baya aldim oyuncak o yuzden almicam bi sure

Evet kupon var da gıdım gıdım birikiyor puanlar TL ye dönüşünce kuruş oluyor şanslı bebeler ya bizler naylon bebeklerle büyüdük

ayy aynen bana öncekine göre almışsın dedi büyük oglumda 1 yılda eski kilomdaydım rejim falan yapmadım yemeden kısmadım şimdi sanki göbegim daha cok yada bana öyle geliyor aman gider elbet napalım ben de sürekli tatlı şeyler yemek istiyorum

bsebse yaa seninki de oturuyor bak minderine de yaslanmış biz oturma minderi aldık şapşik şapşik bakıyor etrafına

Ya ben de oturtsam mı minderine diyordum. Sizde gördüm ama doktor yok oturtma dedi. Gerçi ilk kez gittik ona, hiç beğenmedim kendisini yarı oturur mu koyuyosunuz napıyosunuz bsebse

Ya ben de oturtsam mı minderine diyordum. Sizde gördüm ama doktor yok oturtma dedi. Gerçi ilk kez gittik ona, hiç beğenmedim kendisini yarı oturur mu koyuyosunuz napıyosunuz bsebse
Çok dik oturtmuyorum bi de uzun sure de oturtmuyorum 5 dk falan duruyor değişiklik olsun diye, arkasını eğik koyuyorum yaslanıyor, güneşin 2 gun sonra 5.ayı bitiyor

İlkin de gittiyse yine gider bence. Ay normal 2. Çocuğun biz daha ilkinde cortladik ben de ki ben Tatli sevmeyen insanım

Au evet yaa bi actik 2.43 olmus ne alsam secemedim valla oyle dogru diosun cok bizim hicbiseyimiz yoktuu
Ayy hele bizim 7 kardeşiz hangi birimizin oyuncağı olsun bi tane barbie bebeğim vardı resmen kirlenmesin diye şeffaf kutusunda severdim çıkarmazdım allahım ne gunlermiş şimdi kızım bişeyden mahrum kalmasın bak nasıl aklıma yer etmiş unutamıyorum diye herşeyi almaya çalışıyorum elimden geldiğince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…