2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Artık olmaya başladı grup olarak inşallah Benimde yakındır zira çok sinirliyim hemen olsun istiyorum gözün aydın canım

Vallahi rahatladım canım eşim son dönemde ters konuşuyorsun diyordu demek haklı adam ben adet öncesi biraz cadı oluyorum darısı sana olsun

Golden goat mama kullanan var mı? Memnun musunuz

Ben yeni duydum bir haftadır araştırdım dün mama bitti eşime aldirayim dedim bulamadık eczanede olur denmiş artık mama aldık bir sonraki mamada ondan almayı düşünüyorum keçi sütü bazlı olması hoşuma gitti

benim eşimin lafları aynııı hediye alsa da begenmezmişim istediğin şeyi alalım der ne anlamo varsa

Aynen özel günlere yakın çarşıya çıkalım avmye gidelim diye bahanelr bulur oraya gidince canım hadi birşey beğen şu günün hediyesi için der mantık onun alacağını begenmem diye
Ama hakli eşim yıllar önce bakanlık seminerine Ankara'ya gitti orda tum arkadaşları eşlerine hediye almışlar buda bana bir kazak almış Allah'ım renk zaten ofasytti bedene gelince ben o dönem 40 beden idim benim eşim 36 beden almıştı gogsumden kazak aşağı inememisti dedim ne adam hergun sarılıp yattigin kadinin ölçüsünü nasıl bilemezsin o bana aldığı ilk tek son bağımsız hediyesi oldu

Deelilik bir ise giristim yarin 15 kisilik bir iftar veriyorum evimde taktikk verin

Helal olsun vallahi menü olarak sana tavsiyem

Mercimek/ezogelin çorbası
Kürdan kebabı
Pirinç pilavı
Salata cacık
Taze fasulye /barbunya

Tatlı olarak sakızlı muhallebili güllaç

Günaydın güzellik nasılsıniz kızınla
biz sabah 06.00da kalktık kaka yapacak diye sancilandi kuzum şimdi uyudu bende uyuyacağım tekrar onunla
İyiyiz guzel annee ❤ sen nasilsin pasalar nasil oldu buyuk oglan gecti degil mi aman ins omer de oomaz bemve aa yat yat hemen uyu sende dinlen❤ bizim kakalar 4 5gunde bire dustu. Benimki bugun gec kalkti 7.40ta daha benim cook isim var

Helal olsun vallahi menü olarak sana tavsiyem

Mercimek/ezogelin çorbası
Kürdan kebabı
Pirinç pilavı
Salata cacık
Taze fasulye /barbunya

Tatlı olarak sakızlı muhallebili güllaç
kürdan kebabı uğrastırır çocukla patates dizmesi yap Papatyamaviss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…