2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya ben de oturtsam mı minderine diyordum. Sizde gördüm ama doktor yok oturtma dedi. Gerçi ilk kez gittik ona, hiç beğenmedim kendisini yarı oturur mu koyuyosunuz napıyosunuz bsebse
Gören görsün diyorum tanıdık da okusunn bende ben yeni başladım aynen arkaya doğru eğimli genel de.

Çok dik oturtmuyorum bi de uzun sure de oturtmuyorum 5 dk falan duruyor değişiklik olsun diye, arkasını eğik koyuyorum yaslanıyor, güneşin 2 gun sonra 5.ayı bitiyor
Ben de dik koymuyorum çok koymuyorum kuzum daha küçük ya günde 1 2 kere Max 5dk aynen. Ben daha pusette Yenidogan desteğini çıkarmadim

ozaman hemen bir etiketi yapayim. S Sevimlipanduf bebek o resimde cok tatli duruyor. Maasallah.seviyor mu o yastigi, bende alsam mi ?sandalyeyede koyuluyor mu ?
Henüz yeni yeni deniyorum canım aslında, hani tek başına devriliyor Ya oturamıyor bu iyi oluyor hacıyatmaz gibi, sandalyeye sığmaz ki geniş bayağı

Ben de dik koymuyorum çok koymuyorum kuzum daha küçük ya günde 1 2 kere Max 5dk aynen. Ben daha pusette Yenidogan desteğini çıkarmadim
Benim puset manyağı kızım artık oturmuyor pusette bi ara gece bile onda yatırıyordum onda uyuyup yatakta uyumazdı şimdi gündüzleri nereye koyacağımı şaşıyorum,

Senin daha zormuş valla ben tek çocugum bir de çok da şimdi istemiorum doyumsuz olmasın elimdekimin kıymetini bilsin

Senin daha zormuş valla ben tek çocugum bir de çok da şimdi istemiorum doyumsuz olmasın elimdekimin kıymetini bilsin
Yaa hemen sorayım o zaman kardeşin olsun ister miydin şimdi ben açıkçası bebek istemiyorum kendi açımdan baktığımda ama kızım açısından bakınca da kardeşi olsun tek kalmasın diyorum

canım sen diyete basladın ya bikaç gün içinde farl oldu mu sen fark hissettin mi var mı değişiklilk
Pek bir farklılık yok malesef tam düzeldi diyorum gene yeşil kakaya dönüyor pütürlü kaka yapıyor tamam düzeldi diyorum gene sulu yapıyor kaka sayımız hala fazla

Yaa hemen sorayım o zaman kardeşin olsun ister miydin şimdi ben açıkçası bebek istemiyorum kendi açımdan baktığımda ama kızım açısından bakınca da kardeşi olsun tek kalmasın diyorum

Özellikle kızların kız kardeşi olmalı ya ben de tek kalsın istemem nasip bakalım 4 kız 1 oğlan bizim ikizim var hatta dertleşmeye birebir kız kardeşler

İlkin de gittiyse yine gider bence. Ay normal 2. Çocuğun biz daha ilkinde cortladik ben de ki ben Tatli sevmeyen insanım
ben de öyleydim 2 dlim baklava yiyemezdim şimdi oo inşallah dediğin gibi olur ya
Pek bir farklılık yok malesef tam düzeldi diyorum gene yeşil kakaya dönüyor pütürlü kaka yapıyor tamam düzeldi diyorum gene sulu yapıyor kaka sayımız hala fazla
biz de gecen gaita testi yaptırdıl temiz cıkmışto kan gördüm kakada dr gerek yok tahlil temiz dedi ben yine de deneme amaclı kestim süt ürünlerini ve dr kesinlikle 2 saat dolmadan verme hazmetmiyor ondan çok kısuyordur dedi onu da uygulamays basladım hafif düzelme oldu simdi hangisi fayda etti bilemiyorum diyet mi az emzirme mi öerak ettim sendr diyet fayda ettiyse kaç gün içinde etti diye umarım düzrlirler ya benimki se bik gündür sulu yeşilimsi kaka yapıyor anlamadım niye

Özellikle kızların kız kardeşi olmalı ya ben de tek kalsın istemem nasip bakalım 4 kız 1 oğlan bizim ikizim var hatta dertleşmeye birebir kız kardeşler
kesinllikle kızlara kız kardeş olmalı ben tek kızım çok isterdim bi ablam olsun kızım da olmadı zaten tek kız olunca zor ondan ille bir kızım olsun takıntım olmadı hayırlısı artık gelinleri kız yerine koyarım hak ederlerse

Kızlar bir de ben 1 yaş ve sonrası için hafif, kolay katlanabilen ve mümkünse uçaklarda kabin boy olarak kullanılabilen baston bebek arabası tarzı bir şey arıyorum. Böyle bir önerisi olan var mı? Chicco ohlala var ama kullananlar pek memnun kalmamış konfor açısından. Silver cross diye bir model var epey indirime girmiş ama kullanıcı yorumlarına ulaşamadım pek. Hazır çoğu şey indirimdeyken alıp kenara koymak istiyorum, malum her geçen gün zamlanıyor her şey

Bende iyiki ablamlar var diyorum ama yeniden doğum yeniden bu süreçlere girmek gözümü korkutuyor yaşımda az değil çok araları olmadan yapmak zorunda kalacağım ben yıprandım tek çocukta 2. İle hepten çökerim herhalde

Ben de aynini dusunuyorum ya. Abla kardes muhtesem bisi destek insana da 4 ayda kafayi yemis gibi hissediyorum. Ikinciker daha rahat buyuyor diyorlar ama yaşimda var ya bundan daha huysuz olursa 2. Diye cok korkmaktayim :) zamanla unutuluyor hep iyi anilar kaliyor denikiyor o zaman gelince belki

Hele geceleri o kadar fenaki ard arda 5 bez kirlendi dün gece ıkınıyor ıkınıyor uyku kaçıyor sonra
2 saatte pek emme durumumuz yok bizim
Bizim de bütün dışkı testleri iyi çıktı ama gizli kan var ve ben mukus görüyorum
Kanda inek sütü alerjiisi negatif ama dr diyete devam dedi tahin, susamlı şeyler ve kuruyemiş de yeme dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…