2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım ben ohlalayı eledim. Herkes konforsuz ve tekerlerinin sıkıntılı olduğunu yazmış. E-bebekte Yoyo diye bir şey var ama pahalı baya. Okadar da vermeyi gereksiz buluyorum. Yoldayım şimdi birazdan silver cross jet modelini inceleyeceğim. 2000 küsürden 1300’e düşmüş

Nasıl et yemeden duruyorsunuz Ya ben de hep etçil beslensem bi gün de demem herhalde neden sebze yapmıyoruz diye

Hadi bakalım, iyi gene bak 300 gr bile yeterli demiş, kilosu sağlık ocağıyla aynı mı çıktı nasıldı, bol bol et tavuk baklagiller tüket
S. Ocagina gittigimizde bir iki gun sonra dra. Gidiyorduk 100 gr eksik cikiyordu zaten
Dr da 5900 cikti
300 gr almis,1 hafta sonra bakalim aliyor mu kilo almazsa yeteri kadar bir program olustururuz dedi. Bana motilium tablet verdi.
O sut arttiriyormus.

Kızlar mama sandalyelerinizi aldınız mı? Ben chicco aldım ama 15 kg kısmı aklıma takıldı. Çok az değil mi? Yada bu kadar paraya değermi bilemedim.
Canım çocuklar 3 yaşına kadar oturuyor o zamanda 15 kilo oluyorlar ondan sonra otur desende oturmaz zaten o yüzden iyi bence

Aynen tak çıkar külfet. Yoksa arabamdan aşırı memnunum. Böyle uzun yolculuklarda, uçakta falan kullanmak için istiyorum kabin boy bir araba. Haber ederim kuzum ♥
evet ucak ıcı de cok ıyı bız de cok sık ucak kullanıyoruz tabı bebekle henuz acılıs yapamadık. tatılde de zor travel arabayla yaa tmam rahat ama buyudukce kulfet olcakmıs gb gelıyor

ben de bakyorum canım burda bahcemızde dekullanmakıcın. bebek arabasını sureklı tak cıkar zor gelıyor takıp decegım senı bakalım bıze hangısını tavsiye edeceksın
Kızlarbende kraft cabin modeli vardi dogumdan itibaren de cok rahat kullandik, ama benimki eteafi keşfetmeye baslayinca durmaz oldu arabada çünkü tek yonlu beni gormeo istiyor durmuyor diye 3 4 gun once sativerdimm iyi mi yaptim kotu mu yaptim bilmiyorum suan , iki model var joie mirus ift yonlu kumasini fln degistirmisler baya gizellesmis arava yine hafif az yer va , digeride mamas papas sola 2 asirir agir diyolar bu saatten sonra agir bi arava almak olur mi bilemedim bnde arabasizm suan

evet ucak ıcı de cok ıyı bız de cok sık ucak kullanıyoruz tabı bebekle henuz acılıs yapamadık. tatılde de zor travel arabayla yaa tmam rahat ama buyudukce kulfet olcakmıs gb gelıyor
Bir de benim eşim sürekli görevde oluyor, tek başına daha zor oluyor tak çıkar. Benim bebek arabam 15 kg baya ağır

Canım bu satışları dolaptanmı yapıyorsun?

Bakayım ona da canım Zaten ben de oturmaya vs iyice başlayınca kullanmayı düşünüyorum baston tipi olanı. Kendi bebek arabamı da kaldıracağım vermem kimselere onu ayrı seviyorum Özellikle seyahatlarda bence zor oluyor ağır travel sistem araba. Bir de çok yer kaplıyor bagajda. O yüzden kabin boy olabilen ufacık tefecik bir şey istiyorum

Hadi gecmis olsun canım. Hemşireleri çok sallamıyorum ben de he diyorum geçiyorum. Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz bebek için?

Papatyamaviss ve bebegi sleepy kullanan diger arkadaslarim
Sleepy sitesinde kampanya varmis 4 paket bez 100 lira
90 li 6 paket islak mendil 30 lira
Bu arada ben sleepy natural denedim dün 2 tane bugün de 2 tane kullandık henüz pişik vs olmadı ve bayağı iyi gibi de duruyor Prima ile yarışır bayağı benzetmişler inceliği beyazlığı emiciliği, beğendim gibi gibi Papatyamaviss

Hadi gecmis olsun canım. Hemşireleri çok sallamıyorum ben de he diyorum geçiyorum. Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz bebek için?
Küçükbakkalköy deki eren hastanesine gidiyorum.
Ilk oglumda ordaki kadin d. Gittim. Kizimda da ayni kiside dogumumu yaptim.
Bebek dr u olarak da bu dr basta hosuma gitti. Devam ediyorum.

Valla canim bu primadan daha dogal gorunuyor. Pisik yaptiracak hicbir etken yokki
Birak bir yigin para dokmeyi. En kotu geceleri prima kullan bence

Nasıl et yemeden duruyorsunuz Ya ben de hep etçil beslensem bi gün de demem herhalde neden sebze yapmıyoruz diye
Yemeyi cok isterdim herles hele kocam bas etcil sebze pek yemez valla elde degil. Kizimin bana benzemsinden korkuyorum. Ben ek gida da bisey yemez yersem kusan ciroz bi bebek ve cocuktum insallah bana benzemez

İyi yine ilgili bir doktor ne guzel takip vs. Bi ben iyi doktor bulamiyorunm. Zaten genel olarak 300 400bu ay normal bencede. Hadi bakalim bol bol olsun❤❤

İyi yine ilgili bir doktor ne guzel takip vs. Bi ben iyi doktor bulamiyorunm. Zaten genel olarak 300 400bu ay normal bencede. Hadi bakalim bol bol olsun❤❤
Ilgili ya gercekten
Sarilik zamani da korkutmadi hic bir kere kan aldirdi
Sonrasinda kontrol suresi icinde cagirdi bosuna deldirmeyelim bebegi tipinden anlarim bakarim dedi. Para da verdirmedi be muayene ne kan icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…