bizim o kadar cok kaka yapmıyor bazen normal bazen sulu yeşilimsi bugün yine kan gördüm dışkıda tıp o kadar ilerliyor bu alerjiler konusunda niye bir ilerleme yok anlamıyorum Allah şifa versin kuzularaHele geceleri o kadar fenaki ard arda 5 bez kirlendi dün gece ıkınıyor ıkınıyor uyku kaçıyor sonra
2 saatte pek emme durumumuz yok bizim
Bizim de bütün dışkı testleri iyi çıktı ama gizli kan var ve ben mukus görüyorum
Kanda inek sütü alerjiisi negatif ama dr diyete devam dedi tahin, susamlı şeyler ve kuruyemiş de yeme dedi.
Pütürlü kaka oluyordu zaten günde 2 kez kaka yapar çok nadir 3 olur, bugünküler bi değişik normaldir umarım bende yediğim bişeyden mi diye düşünüyordumHep öylee bizim yani 3 4 kez yapiyosa 2 sioyle
Sensitive kullanıyorum ben doğduğundan beriKızlar bu sleepy sensitive islak mendilden mi kullanıyorsunuz? Ben hala yenidoğan kullanıyorum da bu kampanya çok iyiymişNilufer_3457 Papatyamaviss
Ay o sari olan paketmi sakiin alma icinde les gibu parfümvar , ben uni sensitive kullaniyorum canimKızlar bu sleepy sensitive islak mendilden mi kullanıyorsunuz? Ben hala yenidoğan kullanıyorum da bu kampanya çok iyiymişNilufer_3457 Papatyamaviss
Sensitive kullanıyorum ben doğduğundan beri
2sini de bi süre denemiş biri olarak primanın kalitesi asla sleepy de yok başka bezde de yok hep ya pişik ya tasırma ya ıslaklık vs oldu bizdeValla canim bu primadan daha dogal gorunuyor. Pisik yaptiracak hicbir etken yokki
Birak bir yigin para dokmeyi. En kotu geceleri prima kullan bence
Ay o sari olan paketmi sakiin alma icinde les gibu parfümvar , ben uni sensitive kullaniyorum canim
Valla kuzum olabilir ben benimkini cozemedim eger fazla emdiyse de o sekildeolabiliyor biz sababtan beri 4 oldu 2 sulu 1 az 1 tanede normal kakaPütürlü kaka oluyordu zaten günde 2 kez kaka yapar çok nadir 3 olur, bugünküler bi değişik normaldir umarım bende yediğim bişeyden mi diye düşünüyordum
Al canım, ben 12 li koli almıştım ilk doğduğu zaman onu bitirdik bi daha 12 li koli aldım bayağı yetiyorAaa ben deli gibi para veriyorum yenidoğanlara. Alayım bu indirimden bari
Ben klasik slepy icin haklisin diyebilirm ama bu yeni natural benim assiri hosuma gitti daha ince daha dogal2sini de bi süre denemiş biri olarak primanın kalitesi asla sleepy de yok başka bezde de yok hep ya pişik ya tasırma ya ıslaklık vs oldu bizde
Fazla emmedi aslında ya dur bakıyım takip edeyim ben yediklerimi falanValla kuzum olabilir ben benimkini cozemedim eger fazla emdiyse de o sekildeolabiliyor biz sababtan beri 4 oldu 2 sulu 1 az 1 tanede normal kaka
Ben aldim , icinde yok yok parfum citric asit ve bissuru bilesen esim her pakedi actigimda bunla hali bile silinmez diyo , slepynin sadece yenidogani uygun popolara canim alma sakin evde var benim bitane almistim denemlkEvet sarı paket. Kötü mü kokuyo ki yaa =(
Ben aldim , icinde yok yok parfum citric asit ve bissuru bilesen esim her pakedi actigimda bunla hali bile silinmez diyo , slepynin sadece yenidogani uygun popolara canim alma sakin evde var benim bitane almistim denemlk
@matrushEvet sarı paket. Kötü mü kokuyo ki yaa =(
Ben aldim , icinde yok yok parfum citric asit ve bissuru bilesen esim her pakedi actigimda bunla hali bile silinmez diyo , slepynin sadece yenidogani uygun popolara canim alma sakin evde var benim bitane almistim denemlk
o yeniyse denemedim ama digerleri o parayı etmez yani önceki yıllar ucuzdu onşar da coştu fiyat konusundaBen klasik slepy icin haklisin diyebilirm ama bu yeni natural benim assiri hosuma gitti daha ince daha dogal
Fazla emmedi aslında ya dur bakıyım takip edeyim ben yediklerimi falan
Şimdiye kadar Prima premium kullandık doğru ben de üzerine tanımam hatta losyon varmış doğal değilmiş ama yine de seve seve kullanıyordum, sleepy naturali gordum ama bilmiyordum şimdiye kadar değiştirmeye cesaret de edemedim Ya pişik olursa benim yüzümden diye dün öyle markete gitmiştim alıyım bi paket dedim içinde zAten 27 tane var kullanmasam beğenmesem ne olacak sanki dedim dün hemen açıp baktım, beyaz bi kere premium da beyaz ya hoşuma gidiyor beyaz olsun bez dediğin, emiciliği de iyiydi ince de bir bez ben beğendim şimdilik bakalım günde 2 2 kullanalım artırırım zamanla pişik kızarıklık olmadığı sürece2sini de bi süre denemiş biri olarak primanın kalitesi asla sleepy de yok başka bezde de yok hep ya pişik ya tasırma ya ıslaklık vs oldu bizde
Hadi yaa incelemedim tabii hiç. Ya ben jokerden yeni çıkan bi ıslak mendil aldım jokerin markasıymış. Öyle leş kokuyor ki nasıl bitiricem onları bilmiyorum
Promum mi onunda icerigitemizmis. Vak resim koydum canim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?