Hele geceleri o kadar fenaki ard arda 5 bez kirlendi dün gece ıkınıyor ıkınıyor uyku kaçıyor sonra
2 saatte pek emme durumumuz yok bizim
Bizim de bütün dışkı testleri iyi çıktı ama gizli kan var ve ben mukus görüyorum
Kanda inek sütü alerjiisi negatif ama dr diyete devam dedi tahin, susamlı şeyler ve kuruyemiş de yeme dedi.
bizim o kadar cok kaka yapmıyor bazen normal bazen sulu yeşilimsi bugün yine kan gördüm dışkıda tıp o kadar ilerliyor bu alerjiler konusunda niye bir ilerleme yok anlamıyorum Allah şifa versin kuzulara
Pütürlü kaka oluyordu zaten günde 2 kez kaka yapar çok nadir 3 olur, bugünküler bi değişik normaldir umarım bende yediğim bişeyden mi diye düşünüyordum
Pütürlü kaka oluyordu zaten günde 2 kez kaka yapar çok nadir 3 olur, bugünküler bi değişik normaldir umarım bende yediğim bişeyden mi diye düşünüyordum
Ben aldim , icinde yok yok parfum citric asit ve bissuru bilesen esim her pakedi actigimda bunla hali bile silinmez diyo , slepynin sadece yenidogani uygun popolara canim alma sakin evde var benim bitane almistim denemlk
Ben aldim , icinde yok yok parfum citric asit ve bissuru bilesen esim her pakedi actigimda bunla hali bile silinmez diyo , slepynin sadece yenidogani uygun popolara canim alma sakin evde var benim bitane almistim denemlk
Hadi yaa incelemedim tabii hiç. Ya ben jokerden yeni çıkan bi ıslak mendil aldım jokerin markasıymış. Öyle leş kokuyor ki nasıl bitiricem onları bilmiyorum
Şimdiye kadar Prima premium kullandık doğru ben de üzerine tanımam hatta losyon varmış doğal değilmiş ama yine de seve seve kullanıyordum, sleepy naturali gordum ama bilmiyordum şimdiye kadar değiştirmeye cesaret de edemedim Ya pişik olursa benim yüzümden diye dün öyle markete gitmiştim alıyım bi paket dedim içinde zAten 27 tane var kullanmasam beğenmesem ne olacak sanki dedim dün hemen açıp baktım, beyaz bi kere premium da beyaz ya hoşuma gidiyor beyaz olsun bez dediğin, emiciliği de iyiydi ince de bir bez ben beğendim şimdilik bakalım günde 2 2 kullanalım artırırım zamanla pişik kızarıklık olmadığı sürece
Hadi yaa incelemedim tabii hiç. Ya ben jokerden yeni çıkan bi ıslak mendil aldım jokerin markasıymış. Öyle leş kokuyor ki nasıl bitiricem onları bilmiyorum
Evet promum canım. İceriğini incelemiş mühendisinoğlu temiz diye aldım da bi tuhaf kokuyo. Gördüm koyduğun resmi canım, almicam vazgectim :)) bu elimdekiler bitince unibaby'ye dönebilirim