2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Chicco lite way guzelmis yorumlarda herkes memnun, ohlala tekerlekleri çok takılıyor diyorlar yorumlarda. Kullanışlı değilmiş beğenmiyorlar.

Bi de gebelik kolestazımız var bizim ailecek, hadi güneşte 34. Haftada çıktı ya 2. Bebekte daha erken çıkarsa falan diye de korkuyorum

Yaa hemen sorayım o zaman kardeşin olsun ister miydin şimdi ben açıkçası bebek istemiyorum kendi açımdan baktığımda ama kızım açısından bakınca da kardeşi olsun tek kalmasın diyorum
Evet isterdimvo yüzden Ben 2.yi yapmak istiyorum ama çok zaman gecmeden yoksa usenirim bunlaru yasamaya bir daha. Ve bilinckenmesin cok azra cadisi da

Chicco lite way guzelmis yorumlarda herkes memnun, ohlala tekerlekleri çok takılıyor diyorlar yorumlarda. Kullanışlı değilmiş beğenmiyorlar.
Bakayım canım. Birazdan dışarı çıkacağım joker’e uğrayıp gözümle görmek istiyorum. Silver cross modeli de internette çok hoşuma gitti. Haftasonuna özel %40 indirim varmış. Joker’de deneyip bir tane alıp kenara atmak gibi niyetim var bakalım Teşekkür ederim.

Gören görsün diyorum tanıdık da okusunn bende ben yeni başladım aynen arkaya doğru eğimli genel de.

Zorlama tabi benimki 1 aydır sürekli yattigi yerden kucağımda her yerde kalkmaya çalışıyor karın kası yaptı çocuk. 4 ay 4 günlüğüz bizde

Benimki de öyle kalkmaya çalışıyor mekik çeker gibi. Ayaklar da aynı oranda kalkıyor komik görünüyor çocuk yata yata sıkılıyo artık ya etrafını görebilsin hafif oturtayım bugün bi o zaman

Ben de dik koymuyorum çok koymuyorum kuzum daha küçük ya günde 1 2 kere Max 5dk aynen. Ben daha pusette Yenidogan desteğini çıkarmadim
ay maşallahh sanaa kaç günlük oldunuz kuzum. bence fotodakş gb durabılır baya zaman.ben 1ayonce oyle oyle koyuyordum smdı kendısnı kotrol edıyor epey koya koya ogrendı. mama sandalyesınde ben 3.kademeye getırıyrm kızıyor artık 2.kademede oturuyor. hergun uzat o sureyı sana tavsıyem daha cabuk otururlarmış öyle

ben de bakyorum canım burda bahcemızde dekullanmakıcın. bebek arabasını sureklı tak cıkar zor gelıyor takıp decegım senı bakalım bıze hangısını tavsiye edeceksın

Ohlala benimde aklimi karistiriyor cok hafif. Simdiki arabam 10 kg. Simdiki aklimla asla almazdim. Bence hafif olmasi en onemli seymis. Ben surdum onu e bebekte. Gercekten hafifti. Benim korktugum sey normalde chicconun 3.500 tllikarabasini kullaniyorum bebegi terletiyor ve kaldirimli yolda sarsiyor. Ohlalada ayni seyler olur mu daha kotusu olabilir mi ?

Nasilsiniz bugün ❤
Devam eder pusette uykuya benve güzel haberlerle gel ❤
Tabiki devam etmedi
40 dk lik yolu cekti. Sonra orada yine 15 dk bekledik yine de uyumadi cadi
Dr kilo aliminin bu aylarda zaten 300 gr kabul edilir dedi
Önceki aylarda iyi almis simdi de normal diyor.
Öğütleri oruc tutma (tutmuyordum zaten)
3 lt su
Protein ağırlıkli beslenme
Bir hafta sonra bakalim kilo alimina konusalim tekrardan dedi
Birde motilium verdi bir haftalik
O da bagirsak duzenleyici yan etkisi sut arttirmakmis :) deneyip gorecem
S Sevimlipanduf

Ben de dik koymuyorum çok koymuyorum kuzum daha küçük ya günde 1 2 kere Max 5dk aynen. Ben daha pusette Yenidogan desteğini çıkarmadim
Maşallah Azra kuzuma canım. Ben 4 ay kontrolünde oturtabilirmiyiz diye sordum, doktoru kucağında oturur pozisyonda tutabilirsin ama kendisini oturtma dedi. Çok bırakmıyormuşsun ama yine de az daha bekle istersen canım. Omurgaya erken yük binmesi de iyi değil sanırım

Hadi bakalım, iyi gene bak 300 gr bile yeterli demiş, kilosu sağlık ocağıyla aynı mı çıktı nasıldı, bol bol et tavuk baklagiller tüket

bebeğiniz emerken karnından gurultu gelen var mı? normal mi acaba?
Laktoz intoleransnda çok oluyormuş canım belirtilerine bir bak istersen
Ben travel almadan Liteway3 aldım, travel almadigima hiç de pişman etmedi ama daha hafif modeller var eğer ikinci araba olacaksa .suan tekerleri takilmiyor bir sorun yok sürüşte epey eşya da takıyorum ben alışverişlerde@ngokces ben Kraft kabin bakmistim çok rahat gelmişti o bana ama küçükken kullanamam diye onu almamistim,

4ayliktik tam bu foto da sagol kuzum ❤❤ yavaş yavaş başladık biz de bakalım çok zarar da gelmesinden korkuyorum ama arada da koyuyorum zaten kendi kalkmak istiyor siizede maşallah çok çok ❤❤

ben de bakyorum canım burda bahcemızde dekullanmakıcın. bebek arabasını sureklı tak cıkar zor gelıyor takıp decegım senı bakalım bıze hangısını tavsiye edeceksın
Aynen tak çıkar külfet. Yoksa arabamdan aşırı memnunum. Böyle uzun yolculuklarda, uçakta falan kullanmak için istiyorum kabin boy bir araba. Haber ederim kuzum

Özellikle kızların kız kardeşi olmalı ya ben de tek kalsın istemem nasip bakalım 4 kız 1 oğlan bizim ikizim var hatta dertleşmeye birebir kız kardeşler
Kesinlikle söylediğine katılıyorum canım. Ama bir yandan da şunu düşünüyorum. Hayat inanılmaz zor. Çocuğuma tüm imkanlarımla istediğim okulda okutayım, istediği şekilde kendini geliştirecek fırsatları ona sunayım da istiyorum. İki çocuk olursa tam istediğim gibi olmayacak birçok şey. En basiti ablam çocuğunu kreşe gönderiyor. Eğitim kalitesi çok iyi ama fiyatı da bir o kadar tuzlu. Aylık 1750 tl. İki çocuğun olsa 3500 tl sadece kreş parası, yediği içtiği gezdiği oyuncağı kitabı kıyafeti hariç. İlkokul orta lise filan daha da pahalı. Bu durumda birimizin maaşı sadece çocuklara gitmiş olacak, tek maaşla geçinmiş olacağız. Yani illa ki devlet okulunda da okuyabilir kardeş daha önemli diye de düşünülebilir ama bu konuda kafam karışık benim

Şimdi dur sırayla 300 aldı ama bir hafta sonra yine mi kiloya bakacak? Protein eksik bende et yenen. Sana mi verdi motilium ilaç olan mi ? Benim karın ağrimda vermişlerdi sene önce. Şimdi kuzum motilium içiyor sıvı kusma için

Kızlar mama sandalyelerinizi aldınız mı? Ben chicco aldım ama 15 kg kısmı aklıma takıldı. Çok az değil mi? Yada bu kadar paraya değermi bilemedim.

Sağol kuzumm❤❤ eğimli zaten arkaya tam oturmuyor aynen ben de Korkuyirum ama bu yandan da azar azar alissin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…