2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Keske natürel sitede satilsa ama kulot bez bskicimmm Nilufer_3457 sagol kuzum bskicam telaseden unutmazsm

Bir de benim eşim sürekli görevde oluyor, tek başına daha zor oluyor tak çıkar. Benim bebek arabam 15 kg baya ağır
dogru kuzum yaa tek zor bızım de tekerlerı herseferınde cıkarmak gerekıyor araca sıgması ıcın baya heybetlı portatıfını alaymısız ıyymış

kızlar ya benım kızım da 1haftadır ıctıgnı kusyor. çok meme emıyor fazlası mı cıkıyor anlamadm buyuzden kılo alamadysa cok uzulucem. cok emıyor ama bazen cıkarıyor hemen emınce

dogru kuzum yaa tek zor bızım de tekerlerı herseferınde cıkarmak gerekıyor araca sıgması ıcın baya heybetlı portatıfını alaymısız ıyymış
Benim rahat sigiyor tek basima rahatca koy cikar yapip arabaya geziyoruz kizimla surekli❤ ama baston sart tatilde kumsalda vs gezerken

kızlar ya benım kızım da 1haftadır ıctıgnı kusyor. çok meme emıyor fazlası mı cıkıyor anlamadm buyuzden kılo alamadysa cok uzulucem. cok emıyor ama bazen cıkarıyor hemen emınce
Benim hep kusuyor kuzum. Aninda da kusuyor pihti olarak da dr ilac verdi en sonunda daha yeni. 4gun oldu baslayali ama hala kusuyoruz gunde kac kuyafet degisiyor inanamazsin

Külot bez mi canım primadan sleepy naturale geçmek istiyorum ben de

Küçükbakkalköy deki eren hastanesine gidiyorum.
Ilk oglumda ordaki kadin d. Gittim. Kizimda da ayni kiside dogumumu yaptim.
Bebek dr u olarak da bu dr basta hosuma gitti. Devam ediyorum.

Bizim doğumdaki doktoru da cok beğenmiştim ben ama uzak diye gitmiyoruz. Hamilelikte yılmıştım git gel. Şimdi doktor arayışındayım. Küçükbakkalköy de tersmiş bize. Sağol canım

Bizim doğumdaki doktoru da cok beğenmiştim ben ama uzak diye gitmiyoruz. Hamilelikte yılmıştım git gel. Şimdi doktor arayışındayım. Küçükbakkalköy de tersmiş bize. Sağol canım
Bizde pendikteyiz ama annemler orda oturuyor o yuzden k.doguma oraya gidiyordum. Oyle de devam etti.

Daha once boyle seyi yoktu demi
Cok emdiginden mi acaba onun midesi ne ki
Ya da usutuyor olabilir mi balkona, bahceye falan ciktikca

Daha once boyle seyi yoktu demi
Cok emdiginden mi acaba onun midesi ne ki
Ya da usutuyor olabilir mi balkona, bahceye falan ciktikca
evet yoktu canım bazen kusardı o normaldedı dr. u da. aslında gazla gelıyor sonradan kusmaz mesela emınce oluyor ve cok emıyor dıyedır dedı eşim de. öyle aman aman degıl ama bı ara hıç yoktu trıbe girdimm

Bugun benim kız iki kere kaka yaptı ama ikisi de su gibiydi sırtından çıkardı yıkamak zorunda kaldım, ishal desem daha çok kaka yapardı ishal olsa değil ama yaptığı kakalar hardal sarısı su kıvamında napsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…