- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Evet canim, dolapciyim benCanım bu satışları dolaptanmı yapıyorsun?
Keske natürel sitede satilsa ama kulot bez bskicimmmBu arada ben sleepy natural denedim dün 2 tane bugün de 2 tane kullandık henüz pişik vs olmadı ve bayağı iyi gibi de duruyor Prima ile yarışır bayağı benzetmişler inceliği beyazlığı emiciliği, beğendim gibi gibiPapatyamaviss
Kiz naturel var o da ayni 100 lira 4 paketiKeske natürel sitede satilsa ama kulot bez bskicimmmNilufer_3457 sagol kuzum bskicam telaseden unutmazsm
dogru kuzum yaa tek zor bızım de tekerlerı herseferınde cıkarmak gerekıyor araca sıgması ıcın baya heybetlı portatıfını alaymısız ıyymışBir de benim eşim sürekli görevde oluyor, tek başına daha zor oluyor tak çıkar. Benim bebek arabam 15 kg baya ağır
Benim rahat sigiyor tek basima rahatca koy cikar yapip arabaya geziyoruz kizimla surekli❤ ama baston sart tatilde kumsalda vs gezerkendogru kuzum yaa tek zor bızım de tekerlerı herseferınde cıkarmak gerekıyor araca sıgması ıcın baya heybetlı portatıfını alaymısız ıyymış
Benim hep kusuyor kuzum. Aninda da kusuyor pihti olarak da dr ilac verdi en sonunda daha yeni. 4gun oldu baslayali ama hala kusuyoruz gunde kac kuyafet degisiyor inanamazsinkızlar ya benım kızım da 1haftadır ıctıgnı kusyor. çok meme emıyor fazlası mı cıkıyor anlamadm buyuzden kılo alamadysa cok uzulucem. cok emıyor ama bazen cıkarıyor hemen emınce
Biz de oluyor bu hatta normal zamanda da oluyor doktora sormak hiç aklıma gelmedi ama gazdan veya kaka yapacağını falan düşünmüştümbebeğiniz emerken karnından gurultu gelen var mı? normal mi acaba?
Külot bez mi canım primadan sleepy naturale geçmek istiyorum ben deBu arada ben sleepy natural denedim dün 2 tane bugün de 2 tane kullandık henüz pişik vs olmadı ve bayağı iyi gibi de duruyor Prima ile yarışır bayağı benzetmişler inceliği beyazlığı emiciliği, beğendim gibi gibiPapatyamaviss
Küçükbakkalköy deki eren hastanesine gidiyorum.
Ilk oglumda ordaki kadin d. Gittim. Kizimda da ayni kiside dogumumu yaptim.
Bebek dr u olarak da bu dr basta hosuma gitti. Devam ediyorum.
Bizde pendikteyiz ama annemler orda oturuyor o yuzden k.doguma oraya gidiyordum. Oyle de devam etti.Bizim doğumdaki doktoru da cok beğenmiştim ben ama uzak diye gitmiyoruz. Hamilelikte yılmıştım git gel. Şimdi doktor arayışındayım. Küçükbakkalköy de tersmiş bize. Sağol canım
Daha once boyle seyi yoktu demikızlar ya benım kızım da 1haftadır ıctıgnı kusyor. çok meme emıyor fazlası mı cıkıyor anlamadm buyuzden kılo alamadysa cok uzulucem. cok emıyor ama bazen cıkarıyor hemen emınce
Ama kulot bez deegil cirt cirtli da mi var ben a101 den 25 tl ye aliyorum bi pakediKiz naturel var o da ayni 100 lira 4 paketi
Yok canım külot bez almadım o aklıma gelmedi natural 4 no aldım bence iyi deneyebilirsin sendeKülot bez mi canım primadan sleepy naturale geçmek istiyorum ben de
evet yoktu canım bazen kusardı o normaldedı dr. u da. aslında gazla gelıyor sonradan kusmaz mesela emınce oluyor ve cok emıyor dıyedır dedı eşim de. öyle aman aman degıl ama bı ara hıç yoktu trıbe girdimmDaha once boyle seyi yoktu demi
Cok emdiginden mi acaba onun midesi ne ki
Ya da usutuyor olabilir mi balkona, bahceye falan ciktikca
Hee yoktu onun cirt cirtlisiAma kulot bez deegil cirt cirtli da mi var ben a101 den 25 tl ye aliyorum bi pakedi
0Hee yoktu onun cirt cirtlisi
A101 online satisada acmis cirtliyi , yine 4danesiii 100 liraHee yoktu onun cirt cirtlisi
Hep öylee bizim yani 3 4 kez yapiyosa 2 sioyleBugun benim kız iki kere kaka yaptı ama ikisi de su gibiydi sırtından çıkardı yıkamak zorunda kaldım, ishal desem daha çok kaka yapardı ishal olsa değil ama yaptığı kakalar hardal sarısı su kıvamında napsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?