• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet promum canım. İceriğini incelemiş mühendisinoğlu temiz diye aldım da bi tuhaf kokuyo. Gördüm koyduğun resmi canım, almicam vazgectim :)) bu elimdekiler bitince unibaby'ye dönebilirim
Bende yeni biseyler denemk istiyorum promom alacaktim vazgectikm suan 😂 kasiniyo bi tarafim uni icin yakiyo fln demisler acaba diyorum yakiyomu cocuun popisi arada kizariyo fln

Ben hala unibaby yenidogan kullanitorum dogdugundan beri hicbir sorun olmadi kizariklik falan bnce en iyisi unubaby yenidogan islak mendili ben cok memnunum

Bugun benim kız iki kere kaka yaptı ama ikisi de su gibiydi sırtından çıkardı yıkamak zorunda kaldım, ishal desem daha çok kaka yapardı ishal olsa değil ama yaptığı kakalar hardal sarısı su kıvamında napsam bilemedim
Kucuk bir soguk alsa kakasi bizimde oe oluyor

Gorumcek😂😂 ben de pers iş ark ile iftara gittim kilo almışsın bir önce gelişine göre dediler ama haklılar aldım yani ben sürekli yiyorum çocuk 500g alıyor ben kilo kilo valla biraz da Bebek var rahatına vurdum kendimi 😞 göbek ben de 5 aylık sanki geçmiyor mu
Aynı ben 😂
Çocuğun aldığı ayda 400 gr benim aldığım nerdeyse 4000 gr 😒😒

Bugun benim kız iki kere kaka yaptı ama ikisi de su gibiydi sırtından çıkardı yıkamak zorunda kaldım, ishal desem daha çok kaka yapardı ishal olsa değil ama yaptığı kakalar hardal sarısı su kıvamında napsam bilemedim
canım alya da üşüdüğünde oyle oluyor sonra düzeliyor

Pek bir farklılık yok malesef tam düzeldi diyorum gene yeşil kakaya dönüyor pütürlü kaka yapıyor tamam düzeldi diyorum gene sulu yapıyor kaka sayımız hala fazla
Pütürlü olmaması sorun mu canım? Bizimmki bir aylıktan beri putursuz yapıyor doktora sordum sorun değil dedi. Çoğu zaman da su gibi oluyor komple bez çekiyor. Hatta geçen doktor gördü kakasını anne sütü alanlarda böyle olması normal dedi.

canım alya da üşüdüğünde oyle oluyor sonra düzeliyor
AA evet üşümüş olabilir geceleri çok açıyor üzerini, saçları da terliyor 😭 Anlamadım gitti 2 kat giydirmeyi yeni bıraktım tek kat alt üst giydiriyordum gene 2 kata çıkarayım o zaman T Turtleee

Kızlar bu sleepy sensitive islak mendilden mi kullanıyorsunuz? Ben hala yenidoğan kullanıyorum da bu kampanya çok iyiymiş Nilufer_3457 Nilufer_3457 Papatyamaviss Papatyamaviss
Ben o saridan kullanıyordum da Papatyamaviss Papatyamaviss aklimi karistirdi. Unibaby hangisini kullaniyorsun canim
2sini de bi süre denemiş biri olarak primanın kalitesi asla sleepy de yok başka bezde de yok hep ya pişik ya tasırma ya ıslaklık vs oldu bizde
Dogru ama her butceyede iyi degil bilmiyorum. Soyle bilsem ki bir taktigim dolana kadar kalsa ama gazla bir cogunca pirtlatiyor. Cok bos bez attigim oluyor kaka yuzunden.
Oglumda geceleri prima kullanıyordum. Gunduz ne bulursam :)

Ben o saridan kullanıyordum da Papatyamaviss Papatyamaviss aklimi karistirdi. Unibaby hangisini kullaniyorsun canim

Dogru ama her butceyede iyi degil bilmiyorum. Soyle bilsem ki bir taktigim dolana kadar kalsa ama gazla bir cogunca pirtlatiyor. Cok bos bez attigim oluyor kaka yuzunden.
Bizim kaka 4 4gunde bire dusunce ben rahatladim😂 prima devam su anda😂

Kızlar baston olarak silver cross jet modeline karar verdim. Siparişi verdik haftasonu indiriminde olduğu için evimize gönderecekler. Çok pratik bavul gibi oluyor aynı çekçek kısmı bile oluyor. Ve cidden hafif 6 kilo benim bebek arabamın yarısından bile az. Sürüş konforu iyi gibiydi ama tabi dışarda bebekle denemek lazım. Ohlalayı cidden ben de beğenmedim mağazada sürdüğüm halde.. Gelsin kızımla birlikte de deneyeceğim ♥️

Kızlar mama sandalyelerinizi aldınız mı? Ben chicco aldım ama 15 kg kısmı aklıma takıldı. Çok az değil mi? Yada bu kadar paraya değermi bilemedim.
Aldın mı canım sen de ♥️ Polly 2 start değil mi? Benim henüz gelmedi yolda, umarım memnun kalırız ♥️

Muz ye canım ishal yapan bişey yemişsindir

Sanırım kızımı tosuncuk olcak diye düşündüm.:)
Ben kızım hep iri bebekti şuan 4 yaşında 5 yaş kıyafet giyiyor küçük gelmeye bile başladı ama şöyşe evde 2 mama sandalyesi olmasına rağmen kızım 2 yaşından beri mama sandalyesinde oturmuyor =(

Kizlar bu arada bugun dr hic yüzüstü yatirmiyor musun dedi. Hayir dedim. Sirti duzlesmis yatir diyor. Benim kiz basıyor cigligi nefret ediyor. Nasil yapacam bilmiyorum
Yan daha cok yatiyor aslinda ama nasil is anlamadim.
Bir de kan damlasi verme 6. Ayda değerlerine bakip oyle verelimm sadece d vit. Ver dedi.

haklısın canım dogru eger kaka yapmazsa zaten prima daha uzun gidiyor suyu çektiği için ama çok pırtlatıyorsa zaten sürekli degişiyorsun ç8k fark etmez sanırım ;)

Back
X