Bayildim nerden aldiniz diye soracaktim ama gordum simdi. Ugurlu bebenin kaliplari nasil buyuk mu. Biz su anda 6-9 ay giyiyoruz normaldeBizimde bayramliklarimiz bunlar maviyi yeni siparis verdim
7.30 mı
Tmm canım sağol ben bikaç foto alayım kkasının , doktora gidince göstereyim Ozaman gerekirse tahlilleri yapalım. Çünkü cıvık ve yeşil çok mukus olmasa da
Kuzum ben ikiniz arasındaki tartışma hakkında yorum yapmadım yapmamda ben sadece eski bir tartışmanın tekrar alevlendirilmesine sebep olacak şekilde davranılmasını etik bulmadığımı ve bu ortama yakıştıramadığımı belirtmek istedim. Sende o durumla ilgili açıklamayı yapmışsın zaten.evet evet oyle olmustu görup gerılmemek ıcın gözardı etmıstım ama yanlıs anlasılma olmasn baska uye arkadasımız ben msjı gordum sanmıs ona soylememıstım gozardı ettıgımı o bana yzma bsy dedı ben de neoldudedım hatta gerekyok bakma onemlı degıl dedı ben ısrar ettım de baktım. e benım uyku egıtmımın uzerıne oyle denmiş yok mukemmel bebek bılmem ne. arkadaslar kımse burda salak degıl 5yasında bebeler anlar o msjn bana oldugunu lutfen yanı bende susamazdm. benm bebegım benm ıcın mukemmel evet herkesn bebegı mukemmeldır kac haftadır alyadan yakınıyorum burda dalması zorlastı memesız uyumaz oldu huysuzladı vs benım amacım baska olsa yakınır mydım benım bebegm de robot degıl evet uysal genel anlamda egıtımımız de 2.gunden bıttı sanırm 3dk.da dalıyor artık ama musaıt bıbebek kı ogrendı. yne uyumasa burda da derım ters gıttı uyumadı dıye yanı kısacası herkes kendı hayatına bakmalı burda fıkır alısverısı yaptık gulduk eglendık yanlsım varsa da ınsan gb dıle de getrdım alttan aldım ama yazık bebeklere kımse laf edemez. oncesınde de beddua edıldı bana yaa ve ben bel altı asla vurmadım . ne dıyım Allah herkese sabır sukûnet versın Z zeLinabsebse
Basiniz sagolsun canim. Allah rahmet eylesin insallah.Kızlar kv. Vefat etti memlekete geldik..
Sağol cnm.. amin inşallahBasiniz sagolsun canim. Allah rahmet eylesin insallah.
Başınız sağ olsun. Mekanı cennet olsun.Basiniz sagolsun canim. Allah rahmet eylesin insallah.
Çok Geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin.Kızlar bahsettim ya büyük bi hastalık atlattım diye, bu süreçte oğlumla hiç ilgilenemedim. Siz burda yazıştınız araştırdınız az çok biliyorsunuz. Ben genel durumunu anlatayım. Eksik gördüğünüz, üstüne gitmemi gerekli gördüğünüz bişey olursa söyler misiniz??
4 ay 1 haftalık. Aşımızı yarın olucaz. 64 cm 8300
Sadece anne sütü alıyor, çok uzun emmiyor, iştahlı bi bebek diyemem, Doğum kilosu fazla idi oyüzden şuanda iyi ama mesela geçen ay sadece 500 gr almış
Kucağımda hafif oturtuyorum onun dışında oturtmadım henüz
Ellerini uzatıp bişeyleri tutmaya başladı, genelde ağzına götürüyor. Yüzüstü Nadiren koyuyorum çabuk ağlıyor.
Kendi başına yatarak beni izliyor , bazen işim varken dönencesini izleyerek vakit geçiriyor. Şu ara hastalığımda annemlerle biraz kucağa alışmış ama hayırlısı :)
Emerek uyuyor. Belli bi düzeni yada uyku saati yok. Ama malesef akşamları geç yatıyor. İftar, sofra toplama, namaz derken zaten 10 u geçiyor. Gece uykusuna geçişte 2-3 kere uyanıp emip uyuyor sonra maşallah gece 4-5 saat uyanmıyor, sabaha karşı sık uyanmaları başlıyor yine..
abisini çok seviyor hem de kaçmaya çalışıyor çok sıkıştırıldığı için :)
diş yok, ama aşırı salya var ve eli hep ağzında
Rota aşısı yaptırdık, başka bişey yaptırmadik rutin açılara ek olarak
Aklıma gelenler bunlar
Şu dönemde şunu yapıyor olması lazım. Şunun üstüne git gibi sizlerin ve doktorlarınızın tavsiyeleri var mı, seve seve dinlemeye hazırım :)
Deme yaa1hafta olmus gireli 28gun var olarak gozukuyor kuzum bitmesine
tesekkurler bende sadece bir ayakkabi alacagimçok geçmiş olsun canım inş bulmuşsundur, gerisi kolay inş. Bizde mukus yok diyebilirim ama yeşil ve çok cıvıl, bazen hiiiiç pütür olmuyor. Su gibi. Kg alımı normal. Götürsem mi ki ya? Bende şu hastalık dönemlerimde sürekli hastanedeydim ya şuan hastane görmek istemiyorum
canım ben ilk oğlumda blw ile başlamıştım, çok da güzel gidiyordu. En önemli şey serinkanlı olmak. Sürekli öğürüyor, müdahale etmek gerekiyor. 2 ay çok güzel gittik .. sonra ben işe başladım. Bakıcımıza güvenemedim, ya boğazına kaçarsa kurtaramazsa diye Pimpirik yaptım malesef. Klasik beslenmeye döndük. Zamanla elimde kaşık peşinden koşar hale geldim.. bunda da 3 gün kuralı ile başlarım ama yine bakıcıya bırakacağım için blw tam uygulayamam galiba
benimde saatlerce emzirmesem hafif bi doluluk kaldı sadece okadar
çok güzelmiş güle güle giysin prenses
Bende bgn iki oğluma alışveriş yaptım , herşey ateş pahası olmuş. Onlara herşeyi aldım kendime 1 ayakkabı alamadan geldim. Ahhh analık :))
Surekli ordan alisveris yapiyorum cok memnunum renginde atma solma olmadi kaliplari normal bu keten sunmez likrali degil sen her ihtimale karsi bedeni 9.12 ver 6.9 da olabilir genis duruyoBayildim nerden aldiniz diye soracaktim ama gordum simdi. Ugurlu bebenin kaliplari nasil buyuk mu. Biz su anda 6-9 ay giyiyoruz normalde
basınız sag olsunKızlar kv. Vefat etti memlekete geldik..
Kızlar kv. Vefat etti memlekete geldik..
Başınız sağ olsun kuzumKızlar kv. Vefat etti memlekete geldik..
Kızlar kv. Vefat etti memlekete geldik..
Benim Cumartesi sabah kalktığımda oluşmuştu hala var, sıcak masaj yapıyorum hafifledi biraz.Hani ilk doğduklarında olurdu minik minik bezeler meme de tamam bu kitle koskocaman açıkcası doktora korkarak gittim
Vücut kırgınlığıyla başladı
Senin ksç günde geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?