2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bahsettim ya büyük bi hastalık atlattım diye, bu süreçte oğlumla hiç ilgilenemedim. Siz burda yazıştınız araştırdınız az çok biliyorsunuz. Ben genel durumunu anlatayım. Eksik gördüğünüz, üstüne gitmemi gerekli gördüğünüz bişey olursa söyler misiniz??
4 ay 1 haftalık. Aşımızı yarın olucaz. 64 cm 8300
Sadece anne sütü alıyor, çok uzun emmiyor, iştahlı bi bebek diyemem, Doğum kilosu fazla idi oyüzden şuanda iyi ama mesela geçen ay sadece 500 gr almış
Kucağımda hafif oturtuyorum onun dışında oturtmadım henüz
Ellerini uzatıp bişeyleri tutmaya başladı, genelde ağzına götürüyor. Yüzüstü Nadiren koyuyorum çabuk ağlıyor.
Kendi başına yatarak beni izliyor , bazen işim varken dönencesini izleyerek vakit geçiriyor. Şu ara hastalığımda annemlerle biraz kucağa alışmış ama hayırlısı :)
Emerek uyuyor. Belli bi düzeni yada uyku saati yok. Ama malesef akşamları geç yatıyor. İftar, sofra toplama, namaz derken zaten 10 u geçiyor. Gece uykusuna geçişte 2-3 kere uyanıp emip uyuyor sonra maşallah gece 4-5 saat uyanmıyor, sabaha karşı sık uyanmaları başlıyor yine..
abisini çok seviyor hem de kaçmaya çalışıyor çok sıkıştırıldığı için :)
diş yok, ama aşırı salya var ve eli hep ağzında
Rota aşısı yaptırdık, başka bişey yaptırmadik rutin açılara ek olarak
Aklıma gelenler bunlar
Şu dönemde şunu yapıyor olması lazım. Şunun üstüne git gibi sizlerin ve doktorlarınızın tavsiyeleri var mı, seve seve dinlemeye hazırım :)

S skelebeks bizimle ayni hersey sadece sikilo boyda bizden ondesiniz. Ben burda okuduklarimdan ogrendim uyguluyorum. 7:30 dedimi odaya goron cikmayin guneslik perdeyi kpatin. Artik yatma saatini oturttum sizden farkli olarak
7.30 mı abboww o saatte bizimki şekerlemesinden yeni uyanmış oluyor. Ama haklısınız şuan koca adam gibi 11bazen 12 de yatıyor. Düzenlemek lazım. Yakında Memlekete gidicez Bayram ziyaretine daha düzeni çok bozulur orda. Dönüşte yapsam geç kalmış olurmuyum ki

Tmm canım sağol ben bikaç foto alayım kkasının , doktora gidince göstereyim Ozaman gerekirse tahlilleri yapalım. Çünkü cıvık ve yeşil çok mukus olmasa da

Kuzum ben ikiniz arasındaki tartışma hakkında yorum yapmadım yapmamda ben sadece eski bir tartışmanın tekrar alevlendirilmesine sebep olacak şekilde davranılmasını etik bulmadığımı ve bu ortama yakıştıramadığımı belirtmek istedim. Sende o durumla ilgili açıklamayı yapmışsın zaten.

Çok Geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin.
Salya olayı bizde de aynı.
Gece uykumuz da bizim de geç olmaya başladı normalde 8 de uyurdu şimdi 9 u geçiyor. Yaz geliyor artık 8 de uyumalri biraz zor olur hava bile kararmamis olacak.

tesekkurler bende sadece bir ayakkabi alacagim
Bayildim nerden aldiniz diye soracaktim ama gordum simdi. Ugurlu bebenin kaliplari nasil buyuk mu. Biz su anda 6-9 ay giyiyoruz normalde
Surekli ordan alisveris yapiyorum cok memnunum renginde atma solma olmadi kaliplari normal bu keten sunmez likrali degil sen her ihtimale karsi bedeni 9.12 ver 6.9 da olabilir genis duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…