2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim kide ayni kilolarda kendini donduremiyo daga ek olarak bu donemlerde kan ilacina baslayan arkalarımız var,

Xeroderma_pig canım bu bilgi işine yarayabilir

tesekkurler bende sadece bir ayakkabi alacagim

Surekli ordan alisveris yapiyorum cok memnunum renginde atma solma olmadi kaliplari normal bu keten sunmez likrali degil sen her ihtimale karsi bedeni 9.12 ver 6.9 da olabilir genis duruyo
Dun gece sepete ekledim. Sabah alayim dedim. Bir baktim tukenmis. Ne ara bitti cok icimde kaldi

Cok tesekkurler bayildim bu yaziya bol bol soya tuketecegim bakalim

Zeytin yağı öneriyor bizim Dr. Düzenli bir şekilde içiriyorum. Zeka gelişimi için de tavsiye ediliyor
Daha ek gıdaya başlamadı ya ben vermeye çekinirim birde anne sütü alıyor kakası zaten cıvık ama kaka yapmayı öğrenemedi galiba. Beşinci ayda başlayacağım için duruma göre denerim belki teşekkür ederim.

ben ocean d vitamini kullaniyotum bebegime saf zeytinyagi var icinde d vit birliite
Bende d vitaminine baktım da bitkisel yağ ve e vitamini yazıyor. D vitamini damlasını kaç damla veriyorsun kilosuna göre artırıyor muyduk bunu. Ben sormayı unuttum.

Bende d vitaminine baktım da bitkisel yağ ve e vitamini yazıyor. D vitamini damlasını kaç damla veriyorsun kilosuna göre artırıyor muyduk bunu. Ben sormayı unuttum.
Her damla farklı miktar kuzum benimkide vitamin iceren bir d vitamini sadece 1damla gunde. saglik ocaginin verdigi 3damlaydi mesela

Her damla farklı miktar kuzum benimkide vitamin iceren bir d vitamini sadece 1damla gunde. saglik ocaginin verdigi 3damlaydi mesela
Bana hastane vermişti dört damla dediler. Kan ilacı kiloya göre artiyormuş acaba buda mı böyle dedim bir an. Teşekkür ederim

Benimkinin prospektusinde de 1 fis , yani 3 damla öneriliyor canim doktorda oyle dedi, bana kan ilacini 6 aydan sonra kilosuna gore arttiriliyo dedi kuzum bndeki zeytinyagi ve d vit karisimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…