2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar kontrolden geldik bebegim sadece 300 gr almis uzuldum braz 4. Ay asimizi olduk kan ilacina basladik ebe gece sık emzir dedi
Benimkide 4.ayinda 300 gr aldi
Hemsire basladi yogurt ver meyve ver demeye.
Icim rahat etmedi dra gittim bu ayda normal dedi
Ama bakalim bir haftalik kilo aliyor mu dedi
Bu hafta sonu veya pzts gidecegim

T Turtleee uzulme canim stok var mavinin sen bej rengine bakmissin galiba onda stok yok pembede var tikla maviden 6 ve 9 ay var ugurlubebenin arama butonuna ham keten sapkalı yazarsan cikiyor canim tukenmeden al

Kizlar kontrolden geldik bebegim sadece 300 gr almis uzuldum braz 4. Ay asimizi olduk kan ilacina basladik ebe gece sık emzir dedi
Benimkide 4.ayinda 300 gr aldi
Hemsire basladi yogurt ver meyve ver demeye.
Icim rahat etmedi dra gittim bu ayda normal dedi
Ama bakalim bir haftalik kilo aliyor mu dedi
Bu hafta sonu veya pzts gidecegim
Kuzum cok normal 4.ayda ort alinan kilolar grupta boyle zaten , o degil benimki kilo almaya devam ediyo sanirim 4.ayda azalir artii dedim azalmadi,5.ayda azalir diyodum 10 gunde 450 500 arasi almis gorunuyo obez olmasin bu cocuk ilk cocukta boyle kilo aliyomuydu

Masallah canim erkek cocuklari daha fazla aliyor galiba normal olmaz obez korkma ablamin oglu 1 ayda 2 kiloya yakin aliyor

Monovit kullaniyordum simdi terad3 verdi kan ilacida vegaferon verdi 6 damla gunde bir kez emzirmeden yarim saat once

Benimki de ayniydi canim.ebe bana da gece kaldir emzir dedi. Doktorum hayir artik gece kaldirmana gerek yok. 12 de bi besle sonra 4 te besle demisyi.

Amin insallah canım

Artık süt onların içeceği kadar üretiliyor bence ondan

D vitamini için mi?
Bize önerilmedi. Bebeğimin kemik gelişimi gereği gerek duyulmamıştı. Yeni başlatıldı bu yüzden. Günde 2 damla. 1 yaşına kadar dedi doktorumuz

Canım nasıl önerilmez benim oğlan doğduğundan beri kafasinu dik tutar üç aylıktan beri oturma isteği var biz otutturmuyiruz ona rağmen üçüncü ayda hem de hem sağlık ocağı önerdi ben sağlık ocağundan verilende paraben var diye multitabs kullaniyorum

Merhaba merhaba hanımlar bugün eşim saat 10A kadar evdeydi o yüzden giremedim
Nasılsınıznasılsınız çok şükür havalar ısınıyor Allah oruç tutanlara yardımcısı olsun gelecek yıl oruç tutmayı çok istiyorum 2 yıldır oruç tutamıyorum diye gerçekten canım çok sıkılıyor bu konuya

bakın bakınn bizee sabah da babasının ağzına sokmaya calısıyordu ayagını. aksam gece uykusuna yatırdımbesıgıne bıraktım uyumaya calısırken ayaklarını sokuyordu agzına da sanırım uyku rıtuleli yaptı kendıne

Eklentiler

• IMG-20190521-WA0010.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 93
Günaydın Evet havalar ısındı dün gece uykusundan önce kızımla bir buçuk saat bahçemizde kanguru ile dolaştık kedıler geldı çok hoşuna gitti hemencik uykusu geldi gece uykusuna da rahat geçti dışarı çıkmak iyi geliyor oruç konusunda ben de birkaç yıldır tutamıyorum hamile kalmadan önce de açlığa dayanamadığım ve bayıldığım için tutamıyorum vicdanım benim de Rahat değil seneye deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…