Benimkide 4.ayinda 300 gr aldiKizlar kontrolden geldik bebegim sadece 300 gr almis uzuldum braz 4. Ay asimizi olduk kan ilacina basladik ebe gece sık emzir dedi
Kizlar kontrolden geldik bebegim sadece 300 gr almis uzuldum braz 4. Ay asimizi olduk kan ilacina basladik ebe gece sık emzir dedi
Kuzum cok normal 4.ayda ort alinan kilolar grupta boyle zaten , o degil benimki kilo almaya devam ediyo sanirim 4.ayda azalir artii dedim azalmadi,5.ayda azalir diyodum 10 gunde 450 500 arasi almis gorunuyo obez olmasin bu cocuk ilk cocukta boyle kilo aliyomuyduBenimkide 4.ayinda 300 gr aldi
Hemsire basladi yogurt ver meyve ver demeye.
Icim rahat etmedi dra gittim bu ayda normal dedi
Ama bakalim bir haftalik kilo aliyor mu dedi
Bu hafta sonu veya pzts gidecegim
Gunaydin ne meyve ne yogurdu iyikide gitmissin canim banada gece sık emzir dediGunaydin kızlar ❤❤❤
Masallah canim erkek cocuklari daha fazla aliyor galiba normal olmaz obez korkma ablamin oglu 1 ayda 2 kiloya yakin aliyorKuzum cok normal 4.ayda ort alinan kilolar grupta boyle zaten , o degil benimki kilo almaya devam ediyo sanirim 4.ayda azalir artii dedim azalmadi,5.ayda azalir diyodum 10 gunde 450 500 arasi almis gorunuyo obez olmasin bu cocuk ilk cocukta boyle kilo aliyomuydu
Uhhh 2 kiloyu gormedik tabikideMasallah canim erkek cocuklari daha fazla aliyor galiba normal olmaz obez korkma ablamin oglu 1 ayda 2 kiloya yakin aliyor
Sabaha güzel basladik saat 6da da olsa ama simdi basladi mizmizligi aglakligi gene ne istedigini bilmiyor haldeGunaydin herkese ❤ F Fobia A anneveoglusu biz yine mizmiz aglak bi gundeyiz ins bu sefer tutmaz sizinle
Rica ederim ❤Bana hastane vermişti dört damla dediler. Kan ilacı kiloya göre artiyormuş acaba buda mı böyle dedim bir an. Teşekkür ederim
Benimki de ayniydi canim.ebe bana da gece kaldir emzir dedi. Doktorum hayir artik gece kaldirmana gerek yok. 12 de bi besle sonra 4 te besle demisyi.Kizlar kontrolden geldik bebegim sadece 300 gr almis uzuldum braz 4. Ay asimizi olduk kan ilacina basladik ebe gece sık emzir dedi
Günaydın canım maalesef bu günde mız miz aglak bu günlerde geçecek inşallahGunaydin herkese ❤ F Fobia A anneveoglusu biz yine mizmiz aglak bi gundeyiz ins bu sefer tutmaz sizinle
AminAynen canım kader arkadaşıyız bu uğurda çok mücadele ettik seninle Rabbim sağlıkla yavruları büyütmeyi bizlere nasip etsin inşa
Cnim bide Yusufu emzirirken göğsünü emdiği zaman dogerrinden azar azar süt akmaya başlardı ama artık öyle bisey olmuyor.sut mu çok azaldı acaba
D vitamini için mi?
Bize önerilmedi. Bebeğimin kemik gelişimi gereği gerek duyulmamıştı. Yeni başlatıldı bu yüzden. Günde 2 damla. 1 yaşına kadar dedi doktorumuz
ben tersten emzırınce anında duzeldı canım tıkanıklık 2mastıtımde de.googlea yaz ıstersen bak dene. dun de hafıf kıtle gbydı o da gectı tersten emzırınceCok tesekkurler bayildim bu yaziya bol bol soya tuketecegim bakalim
Günaydın Evet havalar ısındı dün gece uykusundan önce kızımla bir buçuk saat bahçemizde kanguru ile dolaştık kedıler geldı çok hoşuna gitti hemencik uykusu geldi gece uykusuna da rahat geçti dışarı çıkmak iyi geliyor oruç konusunda ben de birkaç yıldır tutamıyorum hamile kalmadan önce de açlığa dayanamadığım ve bayıldığım için tutamıyorum vicdanım benim de Rahat değil seneye deneyeceğimMerhaba merhaba hanımlar bugün eşim saat 10A kadar evdeydi o yüzden giremedim
Nasılsınıznasılsınız çok şükür havalar ısınıyor Allah oruç tutanlara yardımcısı olsun gelecek yıl oruç tutmayı çok istiyorum 2 yıldır oruç tutamıyorum diye gerçekten canım çok sıkılıyor bu konuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?