2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Disrada çok daha mutlu idi benim kuzuda öğlen bizde sitenin bahçesinde gezdik bende öyle bir uyuşma olmuyor canım

Birde hep soylecegim ince belli bardaktan çay içmekten büyük keyif alırım

Öğlen hava güzeldi bizde site bahçesinde gezdik iyi geldi haklısın senin günün zayıf canıminsallah sağlığın elverir tutarsın

Bunuda yeni öğrendim sağol canım.

Geçmiş olsun sanada şimdi nasılsın canım

Canım ben tam anlamı ile tatsız tuzsuz yapmayı düşünmüyorum seninle özelden günlük menüleri paylasabiliriz dünden beri yoğurdu denedik sıkıntı yok üç gün geçsin elma sonrasında yine yoğurt sonrasında deveci armudu ile tattitmalara devam edcegim bayrama kadar bayram sonrasında 5.5 aylık 6 aya yaklaşmış olacağız çorbalarda bize yapar gibi yapıp tuzu en son koyacağım çorbalarda salça kullanmam ben zaten
Sen ne düşünüyorsun

Maşallah yavruna canım

Maşallah canım boyda ayniyiz kiloda 4 aylık duruma göre iki kilo geriyiz maşallah yavruna

Kızlar kv. Vefat etti memlekete geldik..

Canım başın sağolsun allah geride kalanlara sabır ve sağlıklı ömür versin

Kizlar kontrolden geldik bebegim sadece 300 gr almis uzuldum braz 4. Ay asimizi olduk kan ilacina basladik ebe gece sık emzir dedi

Maşalllah canım Günay geneli herkes az kilo aldı

İşte bu . BEnde bunu bekliyordum güle güle kullansın fıstık. Canım peki hangi ayda kullanmaya başlayacağız bu arabayı

Bandanamız da hazır el emeği ana emeği

Oyunu ellerine sağlık canım çok güzelll

Yaa özelden paylaşmayın burdan paylaşın bizde fikir Sahibi olalım lütfennnnn

Canım burda farklı ek gıda süreci yaşayacağız bu konuda eleştiri almak istemiyorum

Canım burda farklı ek gıda süreci yaşayacağız bu konuda eleştiri almak istemiyorum
Herkesin akli fikri var. Icine sinmeyen uygulamaz. Tipki benim hemşirenin dedigini yapmamam gibi
Bence paylasalim elestiren olursa"ben boyle yapiyorum,sen yapmak zorunda degilsin" dersin(deriz)

evet zor olacak, hele bide halalar amcalar teyzeler derken bizim yazın düzen kurmamız çok zor. Herkes dört gözle Bebiş bekliyor
Benim kide ayni kilolarda kendini donduremiyo daga ek olarak bu donemlerde kan ilacina baslayan arkalarımız var,
sağol canım, kan İliç bize de verdi bu hafta başlıcam
Kizlar kontrolden geldik bebegim sadece 300 gr almis uzuldum braz 4. Ay asimizi olduk kan ilacina basladik ebe gece sık emzir dedi
bizimki de 800 almış, bi önceki 500. Genelde o civarsa iyi bari. Seninkine de takılma, anne sütü ya hiç sıkıntı olmaz . Benim ilk oğlum ayda 2 alıyordu, obez diye korkuyorduk, mama ile alınmayınca sorun olmaz dediler, ek gıdaya geçince verdi zaten. Şimdi çırpı mübarek :)

Canım hiç mi oturtmuyorsunuz? Kucakta iken felan? Bizimki de oturmak istiyor de yavaş yavaş kucakta oturtuyorum acaba yanlış mı yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…