Eline sağlık canımBandanamız da hazır el emeği ana emeği
Yok canım ya bu neden bu kadar zor oldu bilmiyorum kötü geçti
Sağ ol canımEline sağlık canım
Ya harika ellerine saglikel emegi muhtesem benim sabun bezi islemislogim bile yoktur @Kartanesii8892 bal mi bu ya yerim masallahhh
Dün bütün gün parkta gezdik. Emdikten sonra parkta iki kere uyudu taş döşeli yollardan gittiğimizde bebek arabası silkeleniyor silkelendiğinide de bizimkisi uyumaya başlıyor.oradan AVM'ye gittik Benim oğlan kapalı yerleri sevmiyor AVM'de ağladı hemen çıkmak istedi açık havada her zaman gezmek istiyor çimenlere koyduk arka üstü çimenlerde uzandı açık havada çok güzel durdu. Vallahi yürümekten bacaklarım ağrıdı. Doğum kilolarını vermeye birebir bebek arabasıyla yürümek Bir de çok yürüyünce kalçadan bacağıma doğru uyuşma başlıyor sizde de oluyor mu daha önce yoktu doğumdan sonra böyle bir şey başladı.
Bizim de aynı, 2de aşı olduğu bile belli değildi bunda huyu değişti çocuğunYok canım ya bu neden bu kadar zor oldu bilmiyorum kötü geçti
Öğlen hava güzeldi bizde site bahçesinde gezdik iyi geldi haklısın senin günün zayıf canıminsallah sağlığın elverir tutarsınGünaydın Evet havalar ısındı dün gece uykusundan önce kızımla bir buçuk saat bahçemizde kanguru ile dolaştık kedıler geldı çok hoşuna gitti hemencik uykusu geldi gece uykusuna da rahat geçti dışarı çıkmak iyi geliyor oruç konusunda ben de birkaç yıldır tutamıyorum hamile kalmadan önce de açlığa dayanamadığım ve bayıldığım için tutamıyorum vicdanım benim de Rahat değil seneye deneyeceğim
Geçmiş olsun canım bize olmadiMerhabalar
4 ay aşısı döküntü yapan olmuş muydu? Ateş yapmıştı ardından döküntü geldi, aldığım ağrı kesicilerden mi emin olamadım.
Hayır canım farketmiyor karşındaki sadece sen onun mesajlarını görmüyorsun.
Ama eğer o sayfada gözardı ettiğin kişinin mesajları varsa sayfanın sonuna yazı çıkıyor “gözardı edilen içeriği göster “diye basarsan o sayfaya mesajları geliyor
Canım ya ben de öyle yaptım şimdi çocuk sabah kalkar kalkmaz ben yemek yemicem diyor . Herkes diyor buna bari öyle yapma yediklerinizden ver diye. Ben irmikli falan filan şeyler yapmıştım sen bunda nasıl yapmayı düşünüyorsun ek gidada.?
Bugün 4 aylık olduk iğnelerini vurulduk herhangi bir ateş yok şu an iyi durumda 7 kilo 200 gram çıktı kakasını zor yapmasından bahsettim bu Ay demir ilacına başlamayalım Bir dahaki ay geldiğinizde başlayalım dedi vermedi Demir ilacını. İğneleri vurulurken fazla ağlamadığı canına sağlam galiba benim bıdık.
Kızlar bahsettim ya büyük bi hastalık atlattım diye, bu süreçte oğlumla hiç ilgilenemedim. Siz burda yazıştınız araştırdınız az çok biliyorsunuz. Ben genel durumunu anlatayım. Eksik gördüğünüz, üstüne gitmemi gerekli gördüğünüz bişey olursa söyler misiniz??
4 ay 1 haftalık. Aşımızı yarın olucaz. 64 cm 8300
Sadece anne sütü alıyor, çok uzun emmiyor, iştahlı bi bebek diyemem, Doğum kilosu fazla idi oyüzden şuanda iyi ama mesela geçen ay sadece 500 gr almış
Kucağımda hafif oturtuyorum onun dışında oturtmadım henüz
Ellerini uzatıp bişeyleri tutmaya başladı, genelde ağzına götürüyor. Yüzüstü Nadiren koyuyorum çabuk ağlıyor.
Kendi başına yatarak beni izliyor , bazen işim varken dönencesini izleyerek vakit geçiriyor. Şu ara hastalığımda annemlerle biraz kucağa alışmış ama hayırlısı :)
Emerek uyuyor. Belli bi düzeni yada uyku saati yok. Ama malesef akşamları geç yatıyor. İftar, sofra toplama, namaz derken zaten 10 u geçiyor. Gece uykusuna geçişte 2-3 kere uyanıp emip uyuyor sonra maşallah gece 4-5 saat uyanmıyor, sabaha karşı sık uyanmaları başlıyor yine..
abisini çok seviyor hem de kaçmaya çalışıyor çok sıkıştırıldığı için :)
diş yok, ama aşırı salya var ve eli hep ağzında
Rota aşısı yaptırdık, başka bişey yaptırmadik rutin açılara ek olarak
Aklıma gelenler bunlar
Şu dönemde şunu yapıyor olması lazım. Şunun üstüne git gibi sizlerin ve doktorlarınızın tavsiyeleri var mı, seve seve dinlemeye hazırım :)
Kızlar kv. Vefat etti memlekete geldik..
Kızlar kv. Vefat etti memlekete geldik..
Kizlar kontrolden geldik bebegim sadece 300 gr almis uzuldum braz 4. Ay asimizi olduk kan ilacina basladik ebe gece sık emzir dedi
Kızlar baston tipi kabin boy bebek arabamız geldi ♥ Bebeğimle ilk deneyimimizi de gerçekleştirdik. Gerçekten çok kaliteli ve hafif. Ve aşırı küçük. Küçüklüğünü anlamanız için bulaşık makinesinin önünde çektim sizin içinSürüş konforu da benim için tam puan aldı ♥ Düşünenlere öneririm Bavul gibi kulbundan tutup sürülebiliyor, ayrıca çantası var etrafına geçirip kulbunu çıkarıp iç cebine koyabiliyorsunuz böylelikle tamamen kabin boy oluyor
Bandanamız da hazır el emeği ana emeği
Canım ben tam anlamı ile tatsız tuzsuz yapmayı düşünmüyorum seninle özelden günlük menüleri paylasabiliriz dünden beri yoğurdu denedik sıkıntı yok üç gün geçsin elma sonrasında yine yoğurt sonrasında deveci armudu ile tattitmalara devam edcegim bayrama kadar bayram sonrasında 5.5 aylık 6 aya yaklaşmış olacağız çorbalarda bize yapar gibi yapıp tuzu en son koyacağım çorbalarda salça kullanmam ben zaten
Sen ne düşünüyorsun
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım bize olmadi
ne kullandin ağrı kesici
2.ay asisiyla 4. Ay asisi ayniymis. sadece koldan vurulan verem vurulmuyor.Bizim de aynı, 2de aşı olduğu bile belli değildi bunda huyu değişti çocuğun
Canım başın sağolsun allah geride kalanlara sabır ve sağlıklı ömür versin
Maşalllah canım Günay geneli herkes az kilo aldı
İşte bu. BEnde bunu bekliyordum güle güle kullansın fıstık. Canım peki hangi ayda kullanmaya başlayacağız bu arabayı
Oyunu ellerine sağlık canım çok güzelll
Yaa özelden paylaşmayın burdan paylaşın bizde fikir Sahibi olalım lütfennnnn
Aynen aynı aşıların devamı, nasıl böyle oldu anlamadım. Az emiyor, meme reddi var belki ondan zayıf düştü bağışıklığı.2.ay asisiyla 4. Ay asisi ayniymis. sadece koldan vurulan verem vurulmuyor.
Hemsire soyledi bana da ates yaparmi diye sordugumdaKahsen
Herkesin akli fikri var. Icine sinmeyen uygulamaz. Tipki benim hemşirenin dedigini yapmamam gibiCanım burda farklı ek gıda süreci yaşayacağız bu konuda eleştiri almak istemiyorum
evet zor olacak, hele bide halalar amcalar teyzeler derken bizim yazın düzen kurmamız çok zor. Herkes dört gözle Bebiş bekliyorÇok Geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin.
Salya olayı bizde de aynı.
Gece uykumuz da bizim de geç olmaya başladı normalde 8 de uyurdu şimdi 9 u geçiyor. Yaz geliyor artık 8 de uyumalri biraz zor olur hava bile kararmamis olacak.
sağol canım, kan İliç bize de verdi bu hafta başlıcamBenim kide ayni kilolarda kendini donduremiyo dagaek olarak bu donemlerde kan ilacina baslayan arkalarımız var,
Kizlar kontrolden geldik bebegim sadece 300 gr almis uzuldum braz 4. Ay asimizi olduk kan ilacina basladik ebe gece sık emzir dedi
bizimki de 800 almış, bi önceki 500. Genelde o civarsa iyi bari. Seninkine de takılma, anne sütü ya hiç sıkıntı olmaz . Benim ilk oğlum ayda 2 alıyordu, obez diye korkuyorduk, mama ile alınmayınca sorun olmaz dediler, ek gıdaya geçince verdi zaten. Şimdi çırpı mübarek :)Kuzum cok normal 4.ayda ort alinan kilolar grupta boyle zaten , o degil benimki kilo almaya devam ediyo sanirim 4.ayda azalir artii dedim azalmadi,5.ayda azalir diyodum 10 gunde 450 500 arasi almis gorunuyo obez olmasin bu cocuk ilk cocukta boyle kilo aliyomuydu
Canım hiç mi oturtmuyorsunuz? Kucakta iken felan? Bizimki de oturmak istiyor de yavaş yavaş kucakta oturtuyorum acaba yanlış mı yapıyorumCanım nasıl önerilmez benim oğlan doğduğundan beri kafasinu dik tutar üç aylıktan beri oturma isteği var biz otutturmuyiruz ona rağmen üçüncü ayda hem de hem sağlık ocağı önerdi ben sağlık ocağundan verilende paraben var diye multitabs kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?