2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bak canim oglumun kilo takibi aradaki aylara ne oldu hicbir fikrim yok ama dis zamani, yurume,emekleme,yurutec falan derken normal aliyorlar artik

Eklentiler

• 20190521_120226.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 94
Kiz bu cadiya masallah
Oturur pozisyonda mi sokuyor burda :)

Maşallah çok tatlı kujum uyku düzeni kurmanıza da sevindim mutlu olsun minnak ve annesi =)

bsebse bayilirr bu fotografa masaalh alyakusa ya cadii

Maşallah çok tatlı kujum uyku düzeni kurmanıza da sevindim mutlu olsun minnak ve annesi =)
tesekkkur ederız canımm maksımum 10dk da uyuyor cıkıyorum odadan mızmızlanrsa opuyorum kucagıma alıyorum dun abım bendeydı 4dkda uyudu alya dıyor sen neyaptın bebeklere fısıldayan kadın msn ahhaha

Merhabalar
4 ay aşısı döküntü yapan olmuş muydu? Ateş yapmıştı ardından döküntü geldi, aldığım ağrı kesicilerden mi emin olamadım.

Kızlar baston tipi kabin boy bebek arabamız geldi Bebeğimle ilk deneyimimizi de gerçekleştirdik. Gerçekten çok kaliteli ve hafif. Ve aşırı küçük. Küçüklüğünü anlamanız için bulaşık makinesinin önünde çektim sizin için Sürüş konforu da benim için tam puan aldı Düşünenlere öneririm Bavul gibi kulbundan tutup sürülebiliyor, ayrıca çantası var etrafına geçirip kulbunu çıkarıp iç cebine koyabiliyorsunuz böylelikle tamamen kabin boy oluyor

Eklentiler

• 31590968-09D3-4EA9-B102-356D4745C671.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 65
tesekkkur ederız canımm maksımum 10dk da uyuyor cıkıyorum odadan mızmızlanrsa opuyorum kucagıma alıyorum dun abım bendeydı 4dkda uyudu alya dıyor sen neyaptın bebeklere fısıldayan kadın msn ahhaha
Şükür canım darısı oğluma inşallah atak mıdır sünnet midir bilmem ama mız mız çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…