Kuzum cok normal 4.ayda ort alinan kilolar grupta boyle zaten , o degil benimki kilo almaya devam ediyo sanirim 4.ayda azalir artii dedim azalmadi,5.ayda azalir diyodum 10 gunde 450 500 arasi almis gorunuyo obez olmasin bu cocuk ilk cocukta boyle kilo aliyomuydu
bakın bakınn bizee sabah da babasının ağzına sokmaya calısıyordu ayagını. aksam gece uykusuna yatırdımbesıgıne bıraktım uyumaya calısırken ayaklarını sokuyordu agzına da sanırım uyku rıtuleli yaptı kendıne
bakın bakınn bizee sabah da babasının ağzına sokmaya calısıyordu ayagını. aksam gece uykusuna yatırdımbesıgıne bıraktım uyumaya calısırken ayaklarını sokuyordu agzına da sanırım uyku rıtuleli yaptı kendıne
Kızlar baston tipi kabin boy bebek arabamız geldi Bebeğimle ilk deneyimimizi de gerçekleştirdik. Gerçekten çok kaliteli ve hafif. Ve aşırı küçük. Küçüklüğünü anlamanız için bulaşık makinesinin önünde çektim sizin için Sürüş konforu da benim için tam puan aldı Düşünenlere öneririm Bavul gibi kulbundan tutup sürülebiliyor, ayrıca çantası var etrafına geçirip kulbunu çıkarıp iç cebine koyabiliyorsunuz böylelikle tamamen kabin boy oluyor