Çok güzelmiş canım güle güle kullanın inşallahKızlar baston tipi kabin boy bebek arabamız geldi ♥ Bebeğimle ilk deneyimimizi de gerçekleştirdik. Gerçekten çok kaliteli ve hafif. Ve aşırı küçük. Küçüklüğünü anlamanız için bulaşık makinesinin önünde çektim sizin içinSürüş konforu da benim için tam puan aldı ♥ Düşünenlere öneririm Bavul gibi kulbundan tutup sürülebiliyor, ayrıca çantası var etrafına geçirip kulbunu çıkarıp iç cebine koyabiliyorsunuz böylelikle tamamen kabin boy oluyor
Canım bizimki 4400 doğmuştu oyüzden kilosu iyi maşallah, aslında 4 ayda 4 kg bile almadıMaşallah canım boyda ayniyiz kiloda 4 aylık duruma göre iki kilo geriyiz maşallah yavruna
Canım burda farklı ek gıda süreci yaşayacağız bu konuda eleştiri almak istemiyorum
Niye böyle oldu acaba aynı aşı olduğunu biliyorum vücut direnciyle mi alakalı kızımı aşılar hiç etkilemezdi2.ay asisiyla 4. Ay asisi ayniymis. sadece koldan vurulan verem vurulmuyor.
Hemsire soyledi bana da ates yaparmi diye sordugumdaKahsen
Neye yoracağımı şaşırdım canım aşıdan diyorum yok sünnetten diyorum amanın atakmış geçer diyorum sonuç mız mız bi oğlanBizim de aynı, 2de aşı olduğu bile belli değilbunda huyu değişti çocuğun
Denk gelmistir belki veya dedigin gibi direncten olabilirNiye böyle oldu acaba aynı aşı olduğunu biliyorum vücut direnciyle mi alakalı kızımı aşılar hiç etkilemezdi
Kızlar ben oyun halımızın varlığını bile unutmuşum :) sizden okuyunca hemen açtım , nasıl hoşuna gitti var yaaaa :)) baya oyalandı ben de o ara şerbetli tatlı bile yaptım :) iyi ki varsınız
Canım hiç mi oturtmuyorsunuz? Kucakta iken felan? Bizimki de oturmak istiyor de yavaş yavaş kucakta oturtuyorum acaba yanlış mı yapıyorum
5.ay bakilmiyr cnimKizlar sizinde saglik ocagindan 5. Ayi atlatip 6. Ayda cagirdilar mi
Benimki sırtı yere gelsin istemiyor mutfağa gittim yoğurt mayalamaya gelene kadar öyle bir ağladı ki canı yandı ağlıyor sanırsın kucak istiyor oturuyor İsem iki bacağı üzerinde basmak istiyor mızır mızır Allah yardımcımız olsunDenk gelmistir belki veya dedigin gibi direncten olabilir
Bizimkinin de bugünkü performansi zirvede masallah
Cizik cizik beynim agriyor artik
Ne uyuyor ne duruyor
Canım bizimki 4400 doğmuştu oyüzden kilosu iyi maşallah, aslında 4 ayda 4 kg bile almadı
İlk oğlum 4 ayda 6-7 kg almıştı :) oyüzden bu değişik geliyor ama napim sıkıntı yapmıyorum, emmeyi abisi kadar sevmiyor, gece de çok emmiyor ondan çok alamıyor. Sağlıklı olsunlarda zaten hareketlendikçe azalıyor kilolar napalım
gunduz nekadsr sureyle emziriyorsun cnimAynen bende oyle yapacagin 3 saate bir emzrcem gece bzde bugun gttk ya temmuzda cagirdi
AminBenimki sırtı yere gelsin istemiyor mutfağa gittim yoğurt mayalamaya gelene kadar öyle bir ağladı ki canı yandı ağlıyor sanırsın kucak istiyor oturuyor İsem iki bacağı üzerinde basmak istiyor mızır mızır Allah yardımcımız olsun
Ben de doktorla konuşup beş aylık gibi ufaktan tattirmaya başlamak istiyorum . Zaten üç gün kuraliyla ilerlediği için öğün olması bir ayı bulur altı aylık olur diyorum .Canım ben tam anlamı ile tatsız tuzsuz yapmayı düşünmüyorum seninle özelden günlük menüleri paylasabiliriz dünden beri yoğurdu denedik sıkıntı yok üç gün geçsin elma sonrasında yine yoğurt sonrasında deveci armudu ile tattitmalara devam edcegim bayrama kadar bayram sonrasında 5.5 aylık 6 aya yaklaşmış olacağız çorbalarda bize yapar gibi yapıp tuzu en son koyacağım çorbalarda salça kullanmam ben zaten
Sen ne düşünüyorsun
Geçmiş olsun canım .Amin
O kadar xok basim agriyor ki parol alacagim mecbur
Bagisikligimda düştü iyice yorgunluktan heralde bogaz iltihabim 15 gun oldu 8 igne yememe ragmen gecmedi
Dr a da gidemedim
Cok sagolGeçmiş olsun canım .
İğnelerin tesir etmesi lazimdi doktora mi gorunsen tekrar acaba
Korkma canım emeklemeye yürümeye başlayınca dökülür . Diş çıkarırken de veriyorlar . Allah vermesin bir hasta olsa gripte bile zayıflıyor çocuklar. Bebekken alacağını alsin daha iyi.Kuzum cok normal 4.ayda ort alinan kilolar grupta boyle zaten , o degil benimki kilo almaya devam ediyo sanirim 4.ayda azalir artii dedim azalmadi,5.ayda azalir diyodum 10 gunde 450 500 arasi almis gorunuyo obez olmasin bu cocuk ilk cocukta boyle kilo aliyomuydu
Neden farklı ki canım ek gıda hakkında hiç bişey bilmiyorum ki benhem neden eleştirilsin herkes aynı yoldan geçecek ki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?