2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çok güzelmiş canım güle güle kullanın inşallah
Açık halini de atar. Mısın

Maşallah canım boyda ayniyiz kiloda 4 aylık duruma göre iki kilo geriyiz maşallah yavruna
Canım bizimki 4400 doğmuştu oyüzden kilosu iyi maşallah, aslında 4 ayda 4 kg bile almadı
İlk oğlum 4 ayda 6-7 kg almıştı :) oyüzden bu değişik geliyor ama napim sıkıntı yapmıyorum, emmeyi abisi kadar sevmiyor, gece de çok emmiyor ondan çok alamıyor. Sağlıklı olsunlarda zaten hareketlendikçe azalıyor kilolar napalım

2.ay asisiyla 4. Ay asisi ayniymis. sadece koldan vurulan verem vurulmuyor.
Hemsire soyledi bana da ates yaparmi diye sordugumda Kahsen
Niye böyle oldu acaba aynı aşı olduğunu biliyorum vücut direnciyle mi alakalı kızımı aşılar hiç etkilemezdi

Bizim de aynı, 2de aşı olduğu bile belli değilbunda huyu değişti çocuğun
Neye yoracağımı şaşırdım canım aşıdan diyorum yok sünnetten diyorum amanın atakmış geçer diyorum sonuç mız mız bi oğlan

Niye böyle oldu acaba aynı aşı olduğunu biliyorum vücut direnciyle mi alakalı kızımı aşılar hiç etkilemezdi
Denk gelmistir belki veya dedigin gibi direncten olabilir
Bizimkinin de bugünkü performansi zirvede masallah
Cizik cizik beynim agriyor artik
Ne uyuyor ne duruyor

Kızlar ben oyun halımızın varlığını bile unutmuşum :) sizden okuyunca hemen açtım , nasıl hoşuna gitti var yaaaa :)) baya oyalandı ben de o ara şerbetli tatlı bile yaptım :) iyi ki varsınız

Maşallah kuzuya benimki bıktı sanırım pek ilgi göstermiyor birde ağlıyor çekip oyuncaklar eline gelmeyince iyiki sende varsın canım

Canım hiç mi oturtmuyorsunuz? Kucakta iken felan? Bizimki de oturmak istiyor de yavaş yavaş kucakta oturtuyorum acaba yanlış mı yapıyorum

Canım yeni yeni kucakta oturtuyoruz iki gündür mama sandalyesine yoğurt yeme suresinde oturtuyoruz de 5. Ayı dolsun bu ay sonuna kadar böyle sonra destekli oturacağız
Başını ve gövdesini dik tutan çocuk oturmaya hazırdır aslında

Denk gelmistir belki veya dedigin gibi direncten olabilir
Bizimkinin de bugünkü performansi zirvede masallah
Cizik cizik beynim agriyor artik
Ne uyuyor ne duruyor
Benimki sırtı yere gelsin istemiyor mutfağa gittim yoğurt mayalamaya gelene kadar öyle bir ağladı ki canı yandı ağlıyor sanırsın kucak istiyor oturuyor İsem iki bacağı üzerinde basmak istiyor mızır mızır Allah yardımcımız olsun

Maşallah doğum kilosu iyi kizmi erkek mi canım yavrum benimki 3900 doğdu 700-700-400-600 toplamda 4 ayda 2400 Gr aldı anlayacağın
Kilo alımı sütüm azalması nedeniyle az mama takviyesi veriyordum iki defa üçe çıkardık 120cc içiyor herseferinde
Sağlıkla büyüsün kuzularimiz inşallah

Senin büyük yavrunnkac yaşında

Amin
O kadar xok basim agriyor ki parol alacagim mecbur
Bagisikligimda düştü iyice yorgunluktan heralde bogaz iltihabim 15 gun oldu 8 igne yememe ragmen gecmedi
Dr a da gidemedim

Ben de doktorla konuşup beş aylık gibi ufaktan tattirmaya başlamak istiyorum . Zaten üç gün kuraliyla ilerlediği için öğün olması bir ayı bulur altı aylık olur diyorum .
Aynen öyle ilkindeki gibi yapmicam ben de tuzsuz baharatsiz vericem hafif yemek ve çorbalardan.
Çok iyi olur canım özelden paylaşalım mutlaka

Amin
O kadar xok basim agriyor ki parol alacagim mecbur
Bagisikligimda düştü iyice yorgunluktan heralde bogaz iltihabim 15 gun oldu 8 igne yememe ragmen gecmedi
Dr a da gidemedim
Geçmiş olsun canım .
İğnelerin tesir etmesi lazimdi doktora mi gorunsen tekrar acaba

Kızlar ya çok kötü bişey oldu. Kırk yılda bir gezmeye çıktık parka. Kızımı pusetten yere düşürdük. Bi yerde durup altını değiştirdik. Laminanta düştü. Uyku vaktiydi. Çok ağladı zaten mızıkdanıyordu. Sonra uyudu 20 dk sonra uyandı. Sizce bişey olur mu? Kafasında az bi kızarıklık var alnında yüzü koyun düştü. Kanepe gibi yükseklikten düştü.

Korkma canım emeklemeye yürümeye başlayınca dökülür . Diş çıkarırken de veriyorlar . Allah vermesin bir hasta olsa gripte bile zayıflıyor çocuklar. Bebekken alacağını alsin daha iyi.
Benim iki abim de bebekken tombik tombikmis şimdi gayet nirmaller. Fotolarina inanamiyoruz.

Neden farklı ki canım ek gıda hakkında hiç bişey bilmiyorum ki ben hem neden eleştirilsin herkes aynı yoldan geçecek ki canım

Canım çorba hazırlama tekniklerine bakarsan ek gıda da haşlama yapılarak 6-7 aylarda yaplmali üzerine zeytinyağı veya sıvı yağ az miktarda koyup su ile çorba yapılmalı benim çorba biraz farklı olacak ben içine azcik tuz koyacağım yağı üzerine değil en başta koyacağım

Malzemeler

- 1 tatlı kaşığı pirinç
- Çeyrek havuç
- Çeyrek kabak
- Yarım çay bardağı tavuk suyu ve kıvama göre normal su 1 tatlı kaşığı zeytinyağı

Nasıl yapılır?

Kabak havuç pirinç haşlıyoruz tavuk suyunu ekleyip kaynatıyoruz en son zeytinyağını ekliyoruz.

Bundan farklı olacak biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…