Kızlar baston tipi kabin boy bebek arabamız geldi ♥ Bebeğimle ilk deneyimimizi de gerçekleştirdik. Gerçekten çok kaliteli ve hafif. Ve aşırı küçük. Küçüklüğünü anlamanız için bulaşık makinesinin önünde çektim sizin için Sürüş konforu da benim için tam puan aldı ♥ Düşünenlere öneririm Bavul gibi kulbundan tutup sürülebiliyor, ayrıca çantası var etrafına geçirip kulbunu çıkarıp iç cebine koyabiliyorsunuz böylelikle tamamen kabin boy oluyor
Canım bizimki 4400 doğmuştu oyüzden kilosu iyi maşallah, aslında 4 ayda 4 kg bile almadı
İlk oğlum 4 ayda 6-7 kg almıştı :) oyüzden bu değişik geliyor ama napim sıkıntı yapmıyorum, emmeyi abisi kadar sevmiyor, gece de çok emmiyor ondan çok alamıyor. Sağlıklı olsunlarda zaten hareketlendikçe azalıyor kilolar napalım
Kızlar ben oyun halımızın varlığını bile unutmuşum :) sizden okuyunca hemen açtım , nasıl hoşuna gitti var yaaaa :)) baya oyalandı ben de o ara şerbetli tatlı bile yaptım :) iyi ki varsınız
Denk gelmistir belki veya dedigin gibi direncten olabilir
Bizimkinin de bugünkü performansi zirvede masallah
Cizik cizik beynim agriyor artik
Ne uyuyor ne duruyor
Kızlar ben oyun halımızın varlığını bile unutmuşum :) sizden okuyunca hemen açtım , nasıl hoşuna gitti var yaaaa :)) baya oyalandı ben de o ara şerbetli tatlı bile yaptım :) iyi ki varsınız
Canım yeni yeni kucakta oturtuyoruz iki gündür mama sandalyesine yoğurt yeme suresinde oturtuyoruz de 5. Ayı dolsun bu ay sonuna kadar böyle sonra destekli oturacağız
Başını ve gövdesini dik tutan çocuk oturmaya hazırdır aslında
Denk gelmistir belki veya dedigin gibi direncten olabilir
Bizimkinin de bugünkü performansi zirvede masallah
Cizik cizik beynim agriyor artik
Ne uyuyor ne duruyor
Benimki sırtı yere gelsin istemiyor mutfağa gittim yoğurt mayalamaya gelene kadar öyle bir ağladı ki canı yandı ağlıyor sanırsın kucak istiyor oturuyor İsem iki bacağı üzerinde basmak istiyor mızır mızır Allah yardımcımız olsun
Canım bizimki 4400 doğmuştu oyüzden kilosu iyi maşallah, aslında 4 ayda 4 kg bile almadı
İlk oğlum 4 ayda 6-7 kg almıştı :) oyüzden bu değişik geliyor ama napim sıkıntı yapmıyorum, emmeyi abisi kadar sevmiyor, gece de çok emmiyor ondan çok alamıyor. Sağlıklı olsunlarda zaten hareketlendikçe azalıyor kilolar napalım
Maşallah doğum kilosu iyi kizmi erkek mi canım yavrum benimki 3900 doğdu 700-700-400-600 toplamda 4 ayda 2400 Gr aldı anlayacağın Kilo alımı sütüm azalması nedeniyle az mama takviyesi veriyordum iki defa üçe çıkardık 120cc içiyor herseferinde Sağlıkla büyüsün kuzularimiz inşallah
Benimki sırtı yere gelsin istemiyor mutfağa gittim yoğurt mayalamaya gelene kadar öyle bir ağladı ki canı yandı ağlıyor sanırsın kucak istiyor oturuyor İsem iki bacağı üzerinde basmak istiyor mızır mızır Allah yardımcımız olsun
Amin
O kadar xok basim agriyor ki parol alacagim mecbur
Bagisikligimda düştü iyice yorgunluktan heralde bogaz iltihabim 15 gun oldu 8 igne yememe ragmen gecmedi
Dr a da gidemedim
Canım ben tam anlamı ile tatsız tuzsuz yapmayı düşünmüyorum seninle özelden günlük menüleri paylasabiliriz dünden beri yoğurdu denedik sıkıntı yok üç gün geçsin elma sonrasında yine yoğurt sonrasında deveci armudu ile tattitmalara devam edcegim bayrama kadar bayram sonrasında 5.5 aylık 6 aya yaklaşmış olacağız çorbalarda bize yapar gibi yapıp tuzu en son koyacağım çorbalarda salça kullanmam ben zaten
Sen ne düşünüyorsun
Ben de doktorla konuşup beş aylık gibi ufaktan tattirmaya başlamak istiyorum . Zaten üç gün kuraliyla ilerlediği için öğün olması bir ayı bulur altı aylık olur diyorum .
Aynen öyle ilkindeki gibi yapmicam ben de tuzsuz baharatsiz vericem hafif yemek ve çorbalardan.
Çok iyi olur canım özelden paylaşalım mutlaka
Amin
O kadar xok basim agriyor ki parol alacagim mecbur
Bagisikligimda düştü iyice yorgunluktan heralde bogaz iltihabim 15 gun oldu 8 igne yememe ragmen gecmedi
Dr a da gidemedim
Kızlar ya çok kötü bişey oldu. Kırk yılda bir gezmeye çıktık parka. Kızımı pusetten yere düşürdük. Bi yerde durup altını değiştirdik. Laminanta düştü. Uyku vaktiydi. Çok ağladı zaten mızıkdanıyordu. Sonra uyudu 20 dk sonra uyandı. Sizce bişey olur mu? Kafasında az bi kızarıklık var alnında yüzü koyun düştü. Kanepe gibi yükseklikten düştü.
Kuzum cok normal 4.ayda ort alinan kilolar grupta boyle zaten , o degil benimki kilo almaya devam ediyo sanirim 4.ayda azalir artii dedim azalmadi,5.ayda azalir diyodum 10 gunde 450 500 arasi almis gorunuyo obez olmasin bu cocuk ilk cocukta boyle kilo aliyomuydu
Korkma canım emeklemeye yürümeye başlayınca dökülür . Diş çıkarırken de veriyorlar . Allah vermesin bir hasta olsa gripte bile zayıflıyor çocuklar. Bebekken alacağını alsin daha iyi.
Benim iki abim de bebekken tombik tombikmis şimdi gayet nirmaller. Fotolarina inanamiyoruz.
Canım çorba hazırlama tekniklerine bakarsan ek gıda da haşlama yapılarak 6-7 aylarda yaplmali üzerine zeytinyağı veya sıvı yağ az miktarda koyup su ile çorba yapılmalı benim çorba biraz farklı olacak ben içine azcik tuz koyacağım yağı üzerine değil en başta koyacağım
Malzemeler
- 1 tatlı kaşığı pirinç
- Çeyrek havuç
- Çeyrek kabak
- Yarım çay bardağı tavuk suyu ve kıvama göre normal su 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Nasıl yapılır?
Kabak havuç pirinç haşlıyoruz tavuk suyunu ekleyip kaynatıyoruz en son zeytinyağını ekliyoruz.