2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

canım şunu bilmeni isterim ki ikinci sezeryan ile çocuğumu doğum yaptım. buna rağmen korkularım ve endişelerim vardı ama her şeyden önemlisi çocuğumuz sağlıkla kucağıma almaktı bunun için her şeyi ama her şeyi göze almıştım neyse buraya da yazdim doğum yaptım iki gün kendime gelemedim buraya size haber veremedim
spinal olarak başlayan doğum bir anda kanamanın durmaması ve rahminde küçülmemesi sebebiyle 5 saat sürdü 5 saat içeride kaldım hala doktorun spinal anesteziden genel anestezi geçmesini istediği anneyi hemen uyudun diye bağırışı kulaklarımdan çıkmıyor kendimi o masada 5 saat boyunca nasıl yaptığımı düşünmeden kendimi alamıyorum ya ölseydim iki çocuğum ne olacaktı eşimle olacaktı hep bunları aklıma geliyor senden farklı olarak hep bunları aklımda

Bir de bu açıdan düşün yaşananların hepsinin aslında kısmetimiz olduğunu sen de biliyorsun hakkımızda ne hayırlıysa rabbim onu önümüze çıkarıyor demek ki senin için de benim için de hayırlısı olan buymuş

Senin de doğum çok zorlu geçmiş neyse ki hepsi geride kaldı Allah yavrularımızı uzun ve sağlıklı ömür versin inşallah

Canım yaşadığın şeyleri yaklaşık 12 gündür ben de yaşıyorum aslında ben değil tüm sayfa yaşıyor neredeyse hepimizin çocuklar yaklaşık 10 gündür hep atarlı hep ağlayan hep mızirdayann kucakta dolanan ilgi isteyen durumdalar bunun geçici olduğunu umut ediyorum

Merhaba, ben subat 2019 annesiyim o yuzden genelde ordayim ama blw bakarken gordum iletinizi. Kizim 97 gunluk. Nimenrix ve bexsero 3er doz olarak basladik. Doktorumuz bir cizelge hazirladi. 1 yasina kadar 2 doz, 1 yasindan sonra da kontrol dozu olarak 1 doz toplam 3 doz vurulacak. Dilerseniz cizelgeyi paylasirim. Ama dun bexseroyu bulamadik hicbir depoda hala ariyorum.

Merhaba, ben de merak ediyorum paylaşabilir misiniz

bızim atakta son gun yenı becerılerını sergılemeye baslado hanımefendı. suyunu kendısi içiyor ellerının arasına alıp. ağır şeylerı kaldırıyor.. elındekı esyaları atıyor nerdeyse 3metre oteye kadar. donmesı daha guclu. ayaklarını agzına sokuyor çoraplarını cıkarıyor değişik degısık heceler söyluyor kızdıgımda anlıyor ve dahası.. az sabredın bıtınce daha zevklı :)

Sorma şekerim sorma bugün de tadından yenmiyor Benim oğlan seninki ne durumda bsebse F Fobia
Benimki orta seker. Daha beterlerinide gördüm:))
Daha gun bitmedi bakalim insallah iyi gecer.
Az once 40 dk falan uyudu, deli gibi agliyor emzigi düşürmüş. verdim gorunmeden aldi 5 sn sonra aklina dank etti bunu bana kim verdi diye
Arkadasina dönüyor, kafayi kaldırıyor illa görecek:))
Emdirdim memede sizdi sonra pispis yok fayda etmedi aldim bende salona götürdüm napiyim

Benim doktor tek doz 13.ay nimenrix dedi. 4,5 aylık şu an. Çok kafam karışık bu menenjit aşıları konusunda
Haklisiniz her doktor farkli birsey soyluyor. Biz annelerin zaten kafasi karisik, yardimci olmuyor bu durum. Ben de cok arastirdim, yoruldum. Ama icim rahat artik. 1 yasina kadar asilarini oluyorlar, 1 yas sonrasi yapilan ise pekistirme dozlari. Sadece kendi doktorumuzla kalmadim. Baska bir cocuk doktoruna daha gosterdim. Yetmedi Instagramda da cok unlu 3 farkli doktordan da teyit ettim.

Aynıyım. Bizimki emzikte almıyor.

Evet kuzum dediğn gibi Hakkimizda hayirlisi buymus demekki

Su ne zamandir veriyorsun birde neden veriyorsun kuzum merak ettim, emiyorda guzel cunku

Su ne zamandir veriyorsun birde neden veriyorsun kuzum merak ettim, emiyorda guzel cunku
6.ayı beklemeye gerek yok dıye dusundum canım tattırmalık da verıyorum ya pure fln arada. gerekıyor oyuzden. cok sıcaklarda rahatlıyor baya hosuna gıdıyor. bıde pamukcık sorunumz oluyordu arada bizim. onu da kesti verdıgımden berı cokda sevıyor vallahı uykudan once verıyorum o da bı rıtuel gb oldu rahatlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…